Re: Najdojmljiviji trenutak ST
cvicek je napisao/la:
- Dr.Crusher (TNG):
"If there is nothing wrong with me, maybe there's something wrong with the universe" -> najbolji quote u citavom StarTreku, bas te navede na razmisljanje i na "think outside the box"
ovaj mi se posebno svidja
nadalje, kada data dobije chip za emocije, to se u filmu dogodi, pa se preoptereti pa totalno poludi
scena borbe pred kraj ds9, prikaz masu brodova i letjelica..it is a good day to die...
epizoda u kojoj quark i odo zavrse na nekom planetu mi je bila bas lijepa, njih dvoje vidjeti onako, u sniijegu..
takodjer i kad su se kira i dukat nasli i zajedno isli na neki planet po nesto, ne sjecm se bas, p ascena kad su u spilji i ovaj sjedne na neki siljak pa pocnu pucati od smijeha.. hehee
da, sjetih se, trenutak kada u ent neznam sto se dogodi sa tpol i malcomom ali se skoro poljube, to mi je bilo prejebeno
pa ono kad se bashir i komppa spremaju za worfovo vjencanje, pa moraju visiti na onome da bi mu moglui biti kumovi..
al definitivno najbolji trenutak mi je zadnji razgovor Q-a i Picarda, kada mu objasnjava sto je trazio od njega
-when I realised the paradox
-Exactly. For that one fraction of a second, you were
open to options you had never considered. That is the exploration that awaits you...
i zadnja epizoda ds9, kada o'brien nadje figuricu iz Alama na podu svoej kabine, na tu sam se rasplakala da nisam mogla disati...