|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: pon 27 srp, 2026 6:53 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Scimitar je napisao/la: JA SISKA NEMREM SMISLIT .... FUUUUJJJJJ  .......... HEHE........... 
...konačno neko ko dijeli moje mišljenje... Archer rulz!!
| pon 04 ruj, 2006 1:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Najiritantniji od svih je definitivno Neelix. Zbog njega nisam ni volejla Voyagera kada sam ga prvi put gledala. Njemu poželim naravnati facu svaki put kad ga ugledam, zajedno sa Kes koja je nainteresantnija kad u onoj jednoj epizodi poludi i želi sve poubijat.
Weyoun mi također od spomenutih dosta ide na jetra, kao i Lady Mjenjolik. No radis e o jako dobro odglumljenim likovima koji moraju biti takvi kakvi jesu. Weyoun je uporavo maestralno odglumljen! Cijeli završetak DS9 bi bez njega bio puno lošiji. Gul Dukat - netko ga je spomenuo - mi je najbolji negativac Treka. Fantastičan lik, na momente se čak doimalo da nije baš toliko loš. Ista stvar s Kai Winn koja je pravi primjer političke ljigavosti.
Worf me užasno iritira sa svojim "čast ili propast" stavom prema svemu... tip kao da je progutao metlu, nikako da se opusti. Jadzia je bila predobra za njega.
Sisko me ponekad živcira, jer ima neku psihopatsku karakteristiku u sebi - ponekad mu fali i suosjećaja i savijesti. Dobro, jedino takav zapovjednik može funkcionirati na DS9, ali svejedno... nekad mi se čini da bi mu dobro došao onaj efekt pare iz ušiju kao u crtićima. Tad bi bio podnošljiviji. No lik strašno pjeva - šta je da je. I zna biti jako cool.
Za divno čudo, univerzalno omraženi Wesley me ne iritira uopće.
|
| uto 05 ruj, 2006 10:03 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...za sve dijelim mišljenje koje si navela osim za Neelixa... ...meni je on sasvim ok, i zabavan... ...meni je Doktor iz TOS-a išao na živce... (McCoy)
| sri 06 ruj, 2006 2:16 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
E vidiš, oko ta dva lika se ne slažemo! nemrem vjerovati, ima nešto u čemu se ne slažemo!!  McCoy mi je super onako neurotičan i prgav - ja volim takve likove.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 06 ruj, 2006 2:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|