Autor/ica |
Poruka |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Ant je napisao/la: ha, dobro, to bi mu bolje pristajalo. ali hej, nije ni ovo lose u usporedbi s onim sto mu je bilo na raspolaganju u TOS-u.  Da, fakat. Ona strojarnica je djelovala tako... pusto. 
sri 22 pro, 2010 11:24 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
kao velika prostorija za susenje rublja... u koju nikako da netko donese rublje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sri 22 pro, 2010 11:27 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meni je strojarnica u ST XI katastrofa... Štedili pare snimajući u Budweiserovoj pivovari... Who does that? A imali su tako lijep concept art za engineering... 
|
sri 22 pro, 2010 11:34 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma meni je bas fora. strojarnice su mi inace u treku uvijek izgledale presterilno. most mozes usminkati, ajde. tamo tamo i tako samo sjede i piju caj. ali u strojarnici bi se trebalo nesto i raditi!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
sri 22 pro, 2010 11:36 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
_Oz je napisao/la: Meni je strojarnica u ST XI katastrofa... Štedili pare snimajući u Budweiserovoj pivovari... Who does that? A imali su tako lijep concept art za engineering...  I ne samo da su štedili, nego im je na taj način Budweiser postao sponzor, baš kao i Nokia. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
čet 23 pro, 2010 12:03 pm |
|
 |
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ant je napisao/la: ma meni je bas fora. strojarnice su mi inace u treku uvijek izgledale presterilno. most mozes usminkati, ajde. tamo tamo i tako samo sjede i piju caj. ali u strojarnici bi se trebalo nesto i raditi! Da stvarno. Čovjek stekne dojam da se tamo rade sve čisti poslovi. Kao da nemaju posla s rudačama deuterija i delitija. Dobro si to skužio. Mnogi na to ne obraćaju pažnju, tako da je to nekako realnije napravljeno u ovom novom treku.
čet 23 pro, 2010 12:14 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Star Trek XI
uto 08 stu, 2011 3:17 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Možda ja? Nisam. Al nije mi nešt.
|
uto 08 stu, 2011 11:21 pm |
|
 |
Number One
|
Nisi ti. Mislim da je bila Hrčak u pitanju... danas mi je bila inspiracija za novi sig... *ide stavit novi sig* 
sri 09 stu, 2011 12:24 am |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Netko tko očito nema ukusa, ili netko tko je ljubomoran Oh, well kad si već spomenula Hrčku, zašto mi to nije čudno
I btw prvi screenshot je najbolji
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
sri 09 stu, 2011 1:41 am |
|
 |
Number One
|
Sovereign X je napisao/la: I btw prvi screenshot je najbolji Prati link, ima svaki screencap s njom iz tog filma... 
sri 09 stu, 2011 1:56 am |
|
 |
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
pon 18 ožu, 2013 10:06 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
^^^^ Naglasak im je katastrofa. 
|
pon 18 ožu, 2013 10:39 pm |
|
 |
Number One
|
Ukupan broj glasova u ovoj anketi je 47. 
čet 12 ruj, 2013 1:13 am |
|
 |
|