Sada je: ned 20 tra, 2025 6:04 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeća
 Star Trek XI 

Ocjene filma:
10 38%  38%  [ 18 ]
9 19%  19%  [ 9 ]
8 13%  13%  [ 6 ]
7 13%  13%  [ 6 ]
6 4%  4%  [ 2 ]
5 2%  2%  [ 1 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 11%  11%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 47

Star Trek XI 
Autor/ica Poruka
Number One
Number One

Naj Serija: TOS
Naj Film: ST: XI
Koje si vrste?: Wraith
Post Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
_Oz je napisao/la:
Pa šta bi htjela, biglovi imaju kratak životni vijek :zubo:

Onaj pas kojeg Scotty teleportira sigurno nije bio Porthos, već neki drugi bigl, vjerojatno Porthosov potomak.

Ako se ljudima produžio životni vijek, zašto ne bi i psima? :D i FTW Porthos živi vječno! :biggrinlove:

_Oz je napisao/la:
Spet je napisao/la:
odlični specijalni efekti sa prezgodnim glumcima,

Vidiš, našla si najveću manu filma, glumci su PRE zgodni! :zubo:

Čak je i ona k**ka što se liže sa Spockom onako nasred Enta ful zgodna... podsjeća me čokoladu s maslacem od kikirikija... 8-[
Image

sri 03 ožu, 2010 2:21 am
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Spet je napisao/la:
Da, a onaj dio priče o neustrašivosti ljudskog duha, je očito isto tako progutala neka crna rupa... onaj dio priče o snazi prijateljstva i prelaženju svih prepreka je isto tako progutala crna rupa... onaj dio priče o nadilaženju vlastitih mana je isto tako progutala crna rupa... onaj dio da... da... sve ih je progutala crna rupa, a ostali su samo odlični specijalni efekti sa prezgodnim glumcima, sa predobrim smislom za humor, odličnom, zaraznom glazbom, emocionalno nabijenom pričom, s odličnim tempom, sa SW razvojem radnje, sa pravim ST završetkom, na kraju je i njih sve progutala crna rupa... da... da...

Ja u tom filmu ne vidim taj dio o neustrašivom ljudskom duhu, o snazi prijateljstva, prelaženju svih prepreka, o nadilaženju vlastitih mana islično.

Barem ne ništa većoj mjeri nego u recimo Transformersima, filmu Catwomen islično.

Scenarij je jednostavno loš i plitak. Kad oduzmeš akciju i efekte ništa zapravo ne ostaje.

Kad već govorimo od efektima. Efekti u filmu nisu ništa specijalni niti spektakularni. Posebno kad se uzme u obzir buđet filma koji je bio 150 miljuna i godina proizvodnje tih efekata.

Recimo jedan Avatar je primjer fenomenalnog filma, ima odlične revolucionarne efekte, te odličnu priču sa poukom.

Kad se sve zbroji nije ni čudno što je film zaradio samo 380 miljuna dolara, a to je samo jer kad se oduzme uloženo malo tu ostaje.

Uglavnom filmu sam dala ocjenu jedan. Da sam mogla dala bih i nižu ocjenu.

Jedan od lošijih filmova u zadnje vrijeme.
:thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:

sri 03 ožu, 2010 4:43 am
Ensign
Ensign

Naj Film: ST: II
RAI'TARA je napisao/la:
Spet je napisao/la:
Da, a onaj dio priče o neustrašivosti ljudskog duha, je očito isto tako progutala neka crna rupa... onaj dio priče o snazi prijateljstva i prelaženju svih prepreka je isto tako progutala crna rupa... onaj dio priče o nadilaženju vlastitih mana je isto tako progutala crna rupa... onaj dio da... da... sve ih je progutala crna rupa, a ostali su samo odlični specijalni efekti sa prezgodnim glumcima, sa predobrim smislom za humor, odličnom, zaraznom glazbom, emocionalno nabijenom pričom, s odličnim tempom, sa SW razvojem radnje, sa pravim ST završetkom, na kraju je i njih sve progutala crna rupa... da... da...

Ja u tom filmu ne vidim taj dio o neustrašivom ljudskom duhu, o snazi prijateljstva, prelaženju svih prepreka, o nadilaženju vlastitih mana islično.

Barem ne ništa većoj mjeri nego u recimo Transformersima, filmu Catwomen islično.

Scenarij je jednostavno loš i plitak. Kad oduzmeš akciju i efekte ništa zapravo ne ostaje.

Kad već govorimo od efektima. Efekti u filmu nisu ništa specijalni niti spektakularni. Posebno kad se uzme u obzir buđet filma koji je bio 150 miljuna i godina proizvodnje tih efekata.

Recimo jedan Avatar je primjer fenomenalnog filma, ima odlične revolucionarne efekte, te odličnu priču sa poukom.

Kad se sve zbroji nije ni čudno što je film zaradio samo 380 miljuna dolara, a to je samo jer kad se oduzme uloženo malo tu ostaje.

Uglavnom filmu sam dala ocjenu jedan. Da sam mogla dala bih i nižu ocjenu.

Jedan od lošijih filmova u zadnje vrijeme.
:thumbs3: :thumbs3: :thumbs3:
Moram se skozit sa tobom rai, ni ja ne vidim po cem je tacno ovo dobar film. U ovom filmu sve je na akciji i nema tu dubine. Ne odskace tu ama bas nista od brda slicnih filmova...

sri 03 ožu, 2010 4:49 am
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Unatoč tome što sam bila rekla da neću gledat taj film, pogledala sam ga prije nekoliko dana, i razočarala sam se još više nego što sam mislila da ću se razočarati.

Film je ispao točno onakvim kakvim sam ga i zamišljala, zapravo gorim.

Jedino što mi se u filmu svidjelo to je glazba.
:cry:

sri 03 ožu, 2010 6:39 am
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Glazbu nisam ni upamtio. :shock:

sri 03 ožu, 2010 9:02 am
bubica
bubica

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Miki je napisao/la:
Glazbu nisam ni upamtio. :shock:

Kako, zaboga, pa ona glavna tema je toliko isforsirana kroz film da ju je teško izbacit iz glave...

sri 03 ožu, 2010 1:05 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
A očito sam se skoncentriro na neke druge stvari...primjerice na Uhurinu ASS :twisted:

sri 03 ožu, 2010 2:52 pm
Number One
Number One

Lol... nisi bio na web stranici filma... jednom kad odeš tamo nema povratka... (pogotovo ako ti se zablokira komp)

sri 03 ožu, 2010 4:05 pm
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
RAI'TARA je napisao/la:
Sve se svodi na to da je neki negativac ganjao Spocka jer on nije uspio spasit njegov planet.
Stvarno, po tome Nero ispada najuspješniji negativac ikada ... uništio je cijelu budućnost i Picardovog i Siskovog i Janewayičinog svemira.... tvoj quote me motivirao da otvorim temu o tome :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 03 ožu, 2010 5:06 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

Naj Film: First Contact
Spet je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Pa šta bi htjela, biglovi imaju kratak životni vijek :zubo:

Onaj pas kojeg Scotty teleportira sigurno nije bio Porthos, već neki drugi bigl, vjerojatno Porthosov potomak.

Ako se ljudima produžio životni vijek, zašto ne bi i psima? :D i FTW Porthos živi vječno! :biggrinlove:

_Oz je napisao/la:
Spet je napisao/la:
odlični specijalni efekti sa prezgodnim glumcima,

Vidiš, našla si najveću manu filma, glumci su PRE zgodni! :zubo:

Čak je i ona k**ka što se liže sa Spockom onako nasred Enta ful zgodna... podsjeća me čokoladu s maslacem od kikirikija... 8-[
Image

spet,valjda mislis da te podsjeca na snickers :biggrinlove:

sri 03 ožu, 2010 5:13 pm
Trekkie

Naj Film: ST: III
Svaka serija/film ima nekih nelogičnosti/propusta no to uopće nije problem.

Ovaj film, žalosno, ima neke vrlo dobro glumce, mladi Spock, Kirk su fantastični, fizički izuzetno nalikuju originalima, dobro su odglumili, a ni ostali glumci nisu loši niti im se može naći posebna zamjerka, dapače.
Muzika u filmu je također vrlo dobra (bazirana na muzici iz ST:2 i TOS-a).
I period o kojem film govori (akademija) je neistražen i bilo je mjesta za radnju.

I onda ga moraju usrati s alternativnim svemirom. :thumbs3:

pet 09 tra, 2010 8:16 am
bubica
bubica

Jednu zanimljivu stvar sam upravo pričitao na TrekBBS-u... U TNG finalu (All Good things), točnije u dijelu finala koji se odvija u budućnosti, 2395. godine, spomenuto je kako su Klingonci pripojili čitav romulanski teritorij... To je zapravo totalno ima smisla, ako se uzme u obzir da je Romulus uništen 2387. pa je carstvo bilo osakaćeno... Tek toliko, zanimljiva podudarnost...

Baš me zanima dal je scenaristima filma ovo uopće bilo palo na pamet (sumnjam, zapravo)...

sri 19 svi, 2010 5:02 pm
Profil Web stranica
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
_Oz je napisao/la:
Jednu zanimljivu stvar sam upravo pričitao na TrekBBS-u... U TNG finalu (All Good things), točnije u dijelu finala koji se odvija u budućnosti, 2395. godine, spomenuto je kako su Klingonci pripojili čitav romulanski teritorij... To je zapravo totalno ima smisla, ako se uzme u obzir da je Romulus uništen 2387. pa je carstvo bilo osakaćeno... Tek toliko, zanimljiva podudarnost...

Baš me zanima dal je scenaristima filma ovo uopće bilo palo na pamet (sumnjam, zapravo)...

Ma mislim da je to tek puka slučajnost...
Nekako sumnjam da su scenaristi ST-a toliko daleko razmišljali u budućnost kad se snimao TNG...
Ima još takvih situacija u TNG-u koje se podudaraju s kasnijim događajima.
Npr. u nastavku "Future Imperfect" i film Nemesis, gdje se Federacija priprema sklopit savez s Romulancima u približno isto vrijeme, iste godine...

sri 19 svi, 2010 5:53 pm
bubica
bubica

Suikotreki je napisao/la:
Nekako sumnjam da su scenaristi ST-a toliko daleko razmišljali u budućnost kad se snimao TNG...

Ma nisam ni mislio na to, već na scenariste ST XI. Da li su možda u svojim glavama taj podatak (da su Romulanci krajem 24. stoljeća pokoreni od strane Klingonaca) iskoristili kao opravdanje za uništenje Romulusa...

Suikotreki je napisao/la:
Ima još takvih situacija u TNG-u koje se podudaraju s kasnijim događajima.
Npr. u nastavku "Future Imperfect" i film Nemesis, gdje se Federacija priprema sklopit savez s Romulancima u približno isto vrijeme, iste godine...

Da, "Future Imperfect" se događa u imaginarnoj 2383., a "Nemesis" u 2379., dovoljno blizu... Nikad mi to nije palo na pamet, dobro si primijetio.

sri 19 svi, 2010 6:06 pm
Profil Web stranica
Number One
Number One

Ne kužim. Zašto mislite da to dvoje nije povezano? Mislite da scenaristi ne znaju čitat tuđe scenarije?

čet 20 svi, 2010 11:48 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 389 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: