Re: Star Trek III - The Search For Spock
Baš se pitam...
...da smo Spet i ja sami na planetu i da sam ja odjednom tolko narajcan da počnem slinit ko manijak, dal bi me ona krenula milovat i mazit i fakat? Samo da se primirim. U suprotnom bi umro.
Film mi je ok, iako mi je radnja nekak na klimavim nogama zbog mindfuck premise. Spockov um je u Bonesu i treba ga prebacit u Spockovog duplića-klona-brzostarećeg klinca. To bi značilo na kraju da Spock nije Spock.
'Riskantan proces' prebacivanja uma

Je. Spock i Bones leže, baba drži ruke na njihovim glavama i to je riskantno. Nda.
Kruge = doc iz Povratka u budućnost. Dobro je odradio ulogu. I puno klingonskog se čulo. Nije bilo potrebe da skrenu na engleski odjednom.
Kirk krade Enterprise. Cocky, ili mudasto od njega. Najgluplja scena - Kirk označi red alert kad vide klingonski brod.

Ono, pet ljudi na brodu i svi su na jednom mjestu, stoga ne kužim čemu alarmiranje po cijelom brodu.
Ovaj film mi je među prvima ako ne i prvi susret sa Trekom. Valjda sam imao 5-6 godina. Bio je ovaj film na tvu i sjećam se kak je Enteprise padao i borbe Kirka i Krugea dok se sve oko njih raspada (ta scena nekak nije toliko dramatična btw. valjda zato jer nema dramatične glazbe).
Kirstie Alley nije u ulozi Saavik. Al tu je neka druga 'introducing' glumica. Eto treći Trek film, treća 'introducing' glumica. I bio je onaj kormilar na Excelsioru, lik mi poznat od nekud, iz nekih drugih filmova.
8