|
Sada je: ned 20 tra, 2025 6:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Star Trek I - The Motion Picture
Star Trek I - The Motion Picture
Autor/ica |
Poruka |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Star Trek I - The Motion Picture
Hvala što si nas na to podsjetio, Miro. 
pon 07 stu, 2011 12:01 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Miroslav je napisao/la: A šta kažeš na Bonesovu bradu i medaljon na razdljenim runjavim prsima, Miki?  Brada je neuvjerljiva, medaljon nisam ni skužio. Nisu objasnili zašto Bones ima bradu; dal je reko svemu 'fak of' pa otišo živit ko pustinjak il šta?
|
pon 07 stu, 2011 9:16 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Miroslav je napisao/la: A šta kažeš na Bonesovu bradu i medaljon na razdljenim runjavim prsima, Miki?  Brada je neuvjerljiva, medaljon nisam ni skužio. Nisu objasnili zašto Bones ima bradu; dal je reko svemu 'fak of' pa otišo živit ko pustinjak il šta? Ima bradu i medaljon zato jer su to bile lude sedamdesete. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
pon 07 stu, 2011 9:49 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Miki je napisao/la: Miroslav je napisao/la: A šta kažeš na Bonesovu bradu i medaljon na razdljenim runjavim prsima, Miki?  Brada je neuvjerljiva, medaljon nisam ni skužio. Nisu objasnili zašto Bones ima bradu; dal je reko svemu 'fak of' pa otišo živit ko pustinjak il šta? Jep. To je bilo i rečeno da je u mirovini.
uto 08 stu, 2011 1:10 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Spet je napisao/la: Jep. To je bilo i rečeno da je u mirovini. Bisliš na oblokavanju po federacijskim britijama. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
uto 08 stu, 2011 2:50 pm |
|
 |
Number One
|
Miroslav je napisao/la: Spet je napisao/la: Jep. To je bilo i rečeno da je u mirovini. Bisliš na oblokavanju po federacijskim britijama.  Iskreno se nadama da se šališ s ovim pravopisom. 
uto 08 stu, 2011 2:52 pm |
|
 |
Lieutenant Commander
Pridružen/a: sri 28 pro, 2011 4:30 pm Postovi: 248 Lokacija: Osijek Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Scruffy-looking nerf-herder Koje si vrste?: Hewmon
|
6. Film sam po sebi nije toliko loš za prvi pokušaj Treka na velikom platnu, ali moje najveće zamjerke su te da slična ideja već postoji u epizodi TOS-a - The Changeling, film sam po sebi ima presporu radnju, a najveći plus mu je izvrsna glazba koja nam je poznatija kao uvodna tema u TNG.

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
sri 28 pro, 2011 4:47 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|