|
Sada je: ned 20 tra, 2025 5:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Star Trek - Nemesis
"Nemesis" Film br: 10 Datum premijere: 13.12.2002. Prikazano na Nov@TV: 29.05.2008. Scenarij: John Logan & Rick Berman & Brent Spiner Redatelj: Stuart Baird Uloge:Jean-Luc Picard * Patrick Stewart William Riker * Jonathan Frakes Data/B-4 * Brent Spiner Geordi La Forge * Levar Burton Worf * Michael Dorn Deanna Troi * Marina Sirtis Beverly Crusher * Gates McFadden Shinzon * Tom Hardy Viceroy * Ron Perlman Senator Tal'aura * Shannon Cochran Commander Donatra * Dina Meyer Commander Suran * Jude Ciccolella Praetor Hiren * Alan Dale Senator * John Berg Helm Officer Branson * Michael Owen Admiral Janeway * Kate Mulgrew Reman Officer * Robertson Dean Commanders * David Ralphe, * J. Patrick McCormack Wesley Crusher * Wil Wheaton Computer Voice * Majel Barrett Roddenberry Stunt Coordinator * Doug Coleman Stardate: Unknown (2375) Kratak sadržaj: (preuzeto sa STcentra) U romulanskom Senatu odvija se žestoka rasprava između pobornika remanskog vođe Shinzona i njegovih protivnika, konzervativnih Romulanaca. Konzervativna je frakcija uskoro prevagnula, na što se situacija prividno smirila. Odjednom se na jednom od stolova u Senatu aktivira tajanstveni uređaj, ispunjavajući Senat zelenkastom svjetlošću. U prvi mah su senatori tek iznenađeni, no odjednom ih sve zahvati zasljepljujuća bol i u nekoliko sekundi umiru svi do posljednjeg. Detaljnije informacije: Memory Alpha - Nemesis
pet 30 svi, 2008 7:06 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Star Trek - Nemesis
10 Film je jako dobar i zanimljiv(kad se picard zabije u shimitar , legendarno  ) ali svaki put kad ga se sjetim , sjetim se i datine smrti , ah , ah 
_________________ Surviving the new decade
|
pet 30 svi, 2008 8:28 pm |
|
 |
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
fora film,ali ga ne volim jedino zbog datine smrti  iako je film ovak dobar.
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
pet 30 svi, 2008 8:30 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Odličan film. Romulanci konačno. Bitka brodova me je najviše oduševila. Naravno i zabijanje Enta E u Scimitar. Ali nažalost, Data se žrtvovao. Zauvijek će ostati u sjećanju njegova posljednja riječ "goodbye". Ocjena 10.
pet 30 svi, 2008 9:39 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni dosta zanimljiv film , u rangi prvog kontakta... ...tako da ocijena će ipak biti 7...
...iako je tema zanimljiva... neke stvarčice mi smetaju...
...kritičan sam prema filmovima...
ned 01 lip, 2008 11:42 pm |
|
 |
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...iako je tema zanimljiva... neke stvarčice mi smetaju...
A koje to stvarčice, ako nije tajna??
ned 01 lip, 2008 11:44 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Hm, zanimljivo. Ako se ne varam neki su govorili da je ovaj film smece i kako su razocarali fanove sa ovim filmom. Mislim da sam par slicnih komentara procitao dok sam se regao na ovaj forum. Sada nisam siguran dal je to bilo na ovom ili scfi forumu, ali uglavnom bit je ta da je film razocarao ili nije bio nista posebno. E sada sam ja ove dvije godine mislio kako je vecini ovaj film dosta los. Dok nisam naletio na ovu anketu, koja pokazuje dosta dobre ocijene. Meni je film oduvijek bio ok i nisam shvacao zasto ga neki ljudi ne simpatiziraju. Mozda sam bio u krivu i ono je bio izolirani slucaj. Zato me bas zanima ishod ove ankete. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
ned 15 lip, 2008 1:32 am |
|
 |
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Vec sam pisao romane zasto mi je ovaj film katastrofa. Skracena verzija:
- najgluplji negativac ikad: od svih mogucih ideja morao je biti iskompleksirani klon Picarda; SF trash filmovi iz 50-ih i 60-ih su imali razradjenije negativce
- najgluplji zaplet ikad: hrpa robova uspije pred nosom Tal'Shiara i citavog senata sagradit uberbrod, jer kao imaju romulanske saveznike koji, zeljni promjena, misle da je pametno stavit na celo totalitaristicne drzave totalnog psihopata kojemu je jedini cilj u zivotu sravnit Zemlju i izazvati rat koji ce ih vratiti u kameno doba....raaaaajt
- najgluplja bitka ikad: svaka cast spesl efektima ali ono, c'mon, takticki genije koji je u 4 velike bitke sa slabijim snagama pojeo Dominij za dorucak izgubi od 5x slabijeg broda; Picard koji se sece ko Rambo po Scishitu a remanci su ocito imali tecajeve pucanja kod Imperijalnih stormtroopera
- najbolji dio filma (dolazak novog prvog casnika na Ent) je izrezan
Sad dok ovo pisem, mislim da je i ona 3ka sto sam dao previse. Ma evo mu 2. Sa zadrskom.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
ned 15 lip, 2008 3:03 pm |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Gul Remal je napisao/la: Vec sam pisao romane zasto mi je ovaj film katastrofa. Skracena verzija:
- najgluplji negativac ikad: od svih mogucih ideja morao je biti iskompleksirani klon Picarda; SF trash filmovi iz 50-ih i 60-ih su imali razradjenije negativce
- najgluplji zaplet ikad: hrpa robova uspije pred nosom Tal'Shiara i citavog senata sagradit uberbrod, jer kao imaju romulanske saveznike koji, zeljni promjena, misle da je pametno stavit na celo totalitaristicne drzave totalnog psihopata kojemu je jedini cilj u zivotu sravnit Zemlju i izazvati rat koji ce ih vratiti u kameno doba....raaaaajt
- najgluplja bitka ikad: svaka cast spesl efektima ali ono, c'mon, takticki genije koji je u 4 velike bitke sa slabijim snagama pojeo Dominij za dorucak izgubi od 5x slabijeg broda; Picard koji se sece ko Rambo po Scishitu a remanci su ocito imali tecajeve pucanja kod Imperijalnih stormtroopera
- najbolji dio filma (dolazak novog prvog casnika na Ent) je izrezan
Sad dok ovo pisem, mislim da je i ona 3ka sto sam dao previse. Ma evo mu 2. Sa zadrskom. Fantastična i jezgrovita kritika koju potpisujem u potpunosti. Da još dodam ulja na vatru u kojem bi ova katastrofa od filma trebala izgorjeti, UBILI SU NAM DATU! Ubili su nam najnevinijeg, najznatiželjnijeg, najsimpatičnijeg i najljudskijeg lika kojeg je Trek ikada imao i kojeg će ikada imati. Jednostavno neoprostivo. Kad B-4 na kraju filma zapjeva onu Datinu: "Never saw the Sun...", to predstavlja jako slabu utjehu (Joj, Data je ipak prenio sve što je bio u svog brata, znači ipak će nekako nastaviti živjeti.  ) Što se bitke tiče, nevjerojatan je prizor da se nakon sudara brodovi počnu razdvajati. Imaju li možda svaki iza guzice planet koji ih privlači gravitacijom? ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
ned 15 lip, 2008 3:22 pm |
|
 |
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Datina smrt je bila Brent Spinerova ideja. On je vidio da je ostario, i da neće moći više glumiti androida. Npr, da se danas-sutra snimi neka nova trek serija čija se radnja dešava poslije tog filma, svi bi se pitali: Gdje je Data?
U poptpunosti se slažem s njim iako mi je Data nekad bio najdraži trek lik, a i danas je među prva 3.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
ned 15 lip, 2008 3:29 pm |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Lore je napisao/la: Datina smrt je bila Brent Spinerova ideja. On je vidio da je ostario, i da neće moći više glumiti androida. Npr, da se danas-sutra snimi neka nova trek serija čija se radnja dešava poslije tog filma, svi bi se pitali: Gdje je Data?
U poptpunosti se slažem s njim iako mi je Data nekad bio najdraži trek lik, a i danas je među prva 3. A i tako je teško za vjerovati da će se snimiti nova serija sa TNG likovima kad je kompletna prva postava glumaca dobrano prešla pedesetu, a Stewart gazi prema sedamdesetoj. Može se radnja pomaknuti 15-ak godina u budućnost i za Datu naći neko rješenje, npr. veleposlanik kod Borg Queen. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
ned 15 lip, 2008 3:36 pm |
|
 |
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Nisam ni mislio na seriju s tng likovima. Neka se snimi neka serija npr u 26.st. Opet bi se svi pitali gdje je on. Dobra fora s borg queen. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
ned 15 lip, 2008 3:43 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
BrickTop je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...iako je tema zanimljiva... neke stvarčice mi smetaju...
A koje to stvarčice, ako nije tajna?? ...isfurana fora... 'Picard odjednom ima sina'... (da to nisu uveli i priću zakranuli u drugom smijeru bila bi puno bolja)
...tako se isto i Kirk iznenadio...
...Datin lik su skončali... 
pon 16 lip, 2008 10:50 am |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa zar nemoze kompjuterska grafika i efekti ucinit datu zivim i mladolikim , unatoc tome sto je glumac ostario ? 
_________________ Surviving the new decade
|
pon 16 lip, 2008 11:19 am |
|
 |
Egzobiolog
|
captain je napisao/la: Pa zar nemoze kompjuterska grafika i efekti ucinit datu zivim i mladolikim , unatoc tome sto je glumac ostario ?  ...ma mogu... (već sam to pisao danas negdje)
...ekipa što radi maske je genijalna... oni sve mogu srediti... 
pon 16 lip, 2008 11:41 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|