Autor/ica |
Poruka |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Star Trek - Insurrection
Šteta što nisam uspio glasat na vrijeme, ali ja bih dao ocjenu 9, jer mi je film odličan , ali ne ko First Contact, Nemesis i Voyage Home
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
sri 18 vel, 2009 5:40 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma film je za deset , u egalu sa FK i Nemesisom 
_________________ Surviving the new decade
|
sri 18 vel, 2009 10:59 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
sri 18 vel, 2009 11:34 pm |
|
 |
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
9... odličan film, posebno dio gdje se vidi kako će humanoidi i u 24.st težiti za face-liftingom 
sri 18 vel, 2009 11:38 pm |
|
 |
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9990 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
THX Bobo Upravo sam glasao (ocjena 9)
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.

ST battles audio/video tribute!
|
sri 18 vel, 2009 11:57 pm |
|
 |
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ja dajem osmicu. OK film, ima i boljih i lošijih. Inače Insurrection mi je prvi ST film što sam gledao.

|
uto 24 vel, 2009 1:33 am |
|
 |
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Filmu dajem ocjenu 7.
|
čet 02 tra, 2009 2:28 am |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Bijedna trojka. -u vrijeme kad se odvija radnja tog filma, traje rat protiv Dominija, a mi gledamo kako se 'flag ship' nateže na krivom kraju. -Son'a. Proizvode ketracijel-bijelo. To kaže Riker u filmu. I to je to. Dalje nema nikakve veze sa Dominijem. Štoviše, Son'a više nema nigdje u Treku, osim što se spomenu jednom u DS9. -Worf na Enterpriseu. Nit je objašnjeno otkud on tamo, nit zašto. I još je u klingonskom pubertetu -samo jednim moralizatorskim govorom Picard pridobija Sonaskog vojnika na svoju stranu -Riker upravlja Enterpriseom uz pomoć joysticka -Troi: ''I've never kissed you with a beard before''. +opak izgled Sonaskih brodova +već viđeno moraliziranje o selidbi, al ajd...
|
čet 11 lip, 2009 11:19 pm |
|
 |
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Točkica je napisao/la: Osam. Jako mi se sviđa film. Genijalno mi je kad se Data napuše pred Anij.  Napuše? Dala sam 9, premda se i dalje dvoumim između 8 i 9. Očekivala sam puno manje, pa mi je film bio baš ok. Živjeti u trenutku - vrlo moćna poruka! Plus cijeli film prati niz komičnih trenutaka, koji su bili... Onaj mali što se igrao s Datom glumi geek brata od Joan u seriji Joan of Arcadia (naški Dodir s Neba). 
uto 16 kol, 2011 1:46 pm |
|
 |
Über Trekkie
|
Miki je napisao/la: Bijedna trojka. -u vrijeme kad se odvija radnja tog filma, traje rat protiv Dominija, a mi gledamo kako se 'flag ship' nateže na krivom kraju. Radnja INS-a događa se godinu dana nakon završetka rata sa Dominijem.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
uto 16 kol, 2011 1:48 pm |
|
 |
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Spet je napisao/la: Napuše? Da, kad se pretvori u plutaču i spasi je iz vode. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
čet 25 kol, 2011 4:05 pm |
|
 |
MINDFVCK
|
Miroslav je napisao/la: Miki je napisao/la: Bijedna trojka. -u vrijeme kad se odvija radnja tog filma, traje rat protiv Dominija, a mi gledamo kako se 'flag ship' nateže na krivom kraju. Radnja INS-a događa se godinu dana nakon završetka rata sa Dominijem. Radnja INS-a se odvija početkom sedme sezone DS9, rat je u punom jeku. Posljednja sezona DS9 je počela krajem rujna 1998., film je premijerno prikazan u prosincu iste godine, radnja je paralelna sa serijom, rat nije gotov. Worf je neobjašnjivo na Enterpriseu, Federacija neobjašnjivo surađuje sa proizvođačima ketracela-bijelog na što se Riker samo smješka.
|
čet 25 kol, 2011 9:07 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ILI se radnja u filmu odvija s pomakom u odnosu na kronološko prikazivanje serije i sve ima smisla?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pet 26 kol, 2011 12:41 am |
|
 |
MINDFVCK
|
Hoćeš reći da je INS skoknuo malo u budućnost? Čak i da je, Worf ne bi trebao biti na Enterpriseu, već je trebao biti ambasador.
I opet, Riker se ne bi trebao blentavo smješkati kad pročita da su se Son'e bavile proizvodnjom ketracela-bijelog, već reći holy shit oni su pumpali mišiće Dominiju koji kok surađujemo s njima?
|
pet 26 kol, 2011 4:51 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miki je napisao/la: I opet, Riker se ne bi trebao blentavo smješkati kad pročita da su se Son'e bavile proizvodnjom ketracela-bijelog, već reći holy shit oni su pumpali mišiće Dominiju koji kok surađujemo s njima? Ne nužno. Cijela poanta filma je da pokaže kako Federacija moralno propada. Mislim da je ta priča o ketracelu ubačena s ciljem pokazivanja još jednog u nizu kompromisa u kojima su fedsi izašli u susret sumnjivim likovima.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pet 26 kol, 2011 7:41 pm |
|
 |
|