Autor/ica |
Poruka |
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Star Trek - Insurrection
"Insurrection" (Pobuna)Film br: 9 Datum premijere: 11.12.1998. Prikazano na Nov@TV: 28.05.2008. Scenarij: Rick Berman & Michael Piller Redatelj: Jonathan Frakes Glavne uloge:Patrick Stewart Jonathan Frakes Brent Spiner LeVar Burton Michael Dorn Gates McFadden Marina Sirtis Alfre Woodard James Cromwell Alice Krige Stardate: Unknown (2375) Kratak sadržaj: (preuzeto sa STcentra) U idiličnom selu u planinama djeca se igraju, farmeri navodnjavaju polja, žene pričaju dok prave kruh... Međutim, figure u sjeni proučavaju selo iz obližnjeg postrojenja. Ubrzo izađe na vidjelo kako druge osobe u odijelima lutaju selom, potpuno nevidljivi stanovnicima. Stvari iz ozbiljnog krenu u opasno, nakon što se začuje fazorska paljbu koja se približava selu. Jedna od osoba u odijelima započinje napadati svoje kolege, napredujući prema postrojenju. Detaljnije informacije: Memory Alpha - Insurrection
čet 29 svi, 2008 4:34 pm |
|
 |
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Star Trek - Insurrection
10 Stvarno odlican film , jos jedan primjer federacijske povremene dvolicnosti i admirala koji nebi trebali bit admirali Ali film osim sta je pun akcije pun je i humora , npr kad worf dobije cvilju pa mu picard kaze kako nije nista a kasnije mu riker kaze : zar u klingonaca nema nista malo (sitno) Data opet u djecijem elementu i sluzi cak kao plutaca (naravno na pocetku i u data mghty elementu) Sovereign u punoj spremi i akciji Uglavnom cista desetka ps i da uspilo mi ga je sinoc odgledat 
_________________ Surviving the new decade
|
čet 29 svi, 2008 4:37 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tak tak, bolji mi je onaj prije... 
pet 30 svi, 2008 1:52 am |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
neka bude 6
neznam, ovo mi je najgori film sa TNG postavom.
naprosto mi nije sjela prica. ima jako dobrih djelova, da izdvojim samo ono natjeravanje shuttleovima kad su Datu lovili. i pocetak je dobar, intrigantan. ali nekako kasnije izgubim zanimanje za film. mozda se previse toga odvija na planetu, neznam, ali nije mi to to.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pet 30 svi, 2008 10:13 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...meni najbolji ST film... 10
...zanimljiv, napet, humorističan...
Picard je u dobrom izdanju... nije iritantan...
...cijela tema filma mi se sviđa... i to je to...
pet 30 svi, 2008 11:24 am |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
kada bi trebao izabrati najmanje dobar ST film onda bi to bio ovaj. Nije los, samo su mi svi ostali bolji. Dao sam sedmicu.

"This is usually the part where people start screaming."
|
ned 15 lip, 2008 1:39 am |
|
 |
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Iznadprosjecna dvodijelna epizoda spojena u jednu. 7.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
ned 15 lip, 2008 2:45 pm |
|
 |
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Mr.bobo je napisao/la: Picard je u dobrom izdanju... nije iritantan...
Pravit ću se da ovo nisam vidio. 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
pon 25 kol, 2008 7:17 pm |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: pet 23 stu, 2007 12:48 pm Postovi: 763 Lokacija: Galaksija Pivska pjena, pod šankom
|
Lore je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Picard je u dobrom izdanju... nije iritantan...
Pravit ću se da ovo nisam vidio.  Pusti Bobu. On je dobar čovjek, ali nikad od njega trekker, čak ni trekkie. Btw, film je loš i točka. Priča je toliko nategnuta, da je nebi potpiao ni Ed.
uto 26 kol, 2008 9:15 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...MA DA!!
...samo zato jer se mei film sviđa, a tebe ne, oduzimaš mi ulogu trekkera??
...film je baš super... i ako je samo meni super neka... (barem ga nisu bezveze radili) 
...ja ionako imam jedinstven pogleda na neke stvari... ...i po tom sam jedinstven, zato jer imam malo istomišljenika... 
sri 27 kol, 2008 12:25 am |
|
 |
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Mr.B je napisao/la: ...ja ionako imam jedinstven pogleda na neke stvari... ...i po tom sam jedinstven Tako je reci ti njemu ...on će tebi da i nisi treki ! Nego ono jedinstven ?! Misliš unikat , ka goblen ? Meni se generalno TNGovska filozofija ne sviđa ...paa...misim....! Ali svatko neka uživa u onom što mu se sviđa , pa makar to bija Picard ! Pozdrav P.S. mora da je falilo ubermorala ka se TNGovcima ne sviđa ti film !

Tehnika Pucanstvu !
|
sri 27 kol, 2008 6:52 pm |
|
 |
Egzobiolog
|
buco je napisao/la: Tako je reci ti njemu ...on će tebi da i nisi treki ! buco je napisao/la: Nego ono jedinstven ?! Misliš unikat , ka goblen ? ...pa ne baš tako... ima i istih goblena... vidio sam... Pozdrav buco je napisao/la: P.S. mora da je falilo ubermorala ka se TNGovcima ne sviđa ti film ! LOL... dobar si...
čet 28 kol, 2008 12:41 am |
|
 |
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Dobar film. Nemam ništa loše reći. Ocjena 9.
ned 07 ruj, 2008 8:37 pm |
|
 |
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Osam. Jako mi se sviđa film. Genijalno mi je kad se Data napuše pred Anij. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
uto 23 ruj, 2008 9:25 pm |
|
 |
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sjajan film premda ne razumijem zašto je nekima loš, za desetku
|
sri 18 vel, 2009 2:44 pm |