|
Sada je: sub 18 tra, 2026 9:03 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
MacGyver je napisao/la: Jel ovo sala ili...? Ne vjerujem dok sam to sam ne napise... Nije šala.
| sub 09 svi, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
BrickTop je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Jel ovo sala ili...? Ne vjerujem dok sam to sam ne napise... Nije šala. Svejedno, ne vjerujem dok se sam tu ne javi Mislim, ako je njemu film dobar, onda je svijet otisao u qrac
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 09 svi, 2009 4:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Grel kaže da mu je film zakon, a svima nama je zakon  I kaj god da se govori protiv novog ili starog filma ili nekog serijala (naprimjer o DS9-u), takvo ponašanje po meni nije u duhu Treka, i mislim da može bit sram one koji to rade
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 09 svi, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Citat: Ti si najpametniji, svatko tko ne misli kao ti je pizdetina... Da budem brutalno iskren: DA. Citat: bas me zanima sto ce Lore reci o filmu Netko je usamljen...zove drugove u rovove. Citat: nisam isao citati neki strip za koji nisam ni znao da postoji prije nego sam gledao film A, kao postaš na Star Trek/SF forumu..valjda posjećuješ samo topic "Red Carpet (NHF Bobo).  Citat: osim Spocka i Uhure, ne kuzm sta ce nam ta njihova veza Pa bolje nego da imamo vezu Kirk-Spock (ili možda ne u tvom slučaju?   Citat: No Miroslave, vidim da si jedan od onih koji svrsavaju Nisam od jutros, no kad si već spomenuo mogao bi otići bacit majmuna u nesvijest. Citat: na specijalne efekte, pa se nema vise svrhe raspravljati s tobom A vidiš, Babylon 5 mi je jedna od najdražih serija, a znaš kakve efekte ima.  Dakle, nisi pogodio. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 09 svi, 2009 5:09 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
E Miro care, umro sam od smijeha na ove odgovore. BTW, baš sam se čuo sa Lorom na MSN i iako nije pogledao film, imam dojam da nema ništa protiv svega što je pozitivno pročitao na forumu o samom filmu.
| sub 09 svi, 2009 5:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Miroslav je napisao/la: Citat: bas me zanima sto ce Lore reci o filmu Netko je usamljen...zove drugove u rovove. Lol, kaze covjek koji je sam u dvorani gledao film i to mu je bilo super Miroslav je napisao/la: Citat: nisam isao citati neki strip za koji nisam ni znao da postoji prije nego sam gledao film A, kao postaš na Star Trek/SF forumu..valjda posjećuješ samo topic "Red Carpet (NHF Bobo).  Posjecujem topice vezane vezane u serije i filmove, knjige, stripovi i ostalo me ne zanima. Ne tolko zbog tog sto ne spadaju u kanon, nego zato jer ih ima mali milijun, di bi doso da sve to citam... A i vecina ih je samo nacin da se izvuku novci na temelju dobrog imena, rijetko koja valja Miroslav je napisao/la: Citat: na specijalne efekte, pa se nema vise svrhe raspravljati s tobom A vidiš, Babylon 5 mi je jedna od najdražih serija, a znaš kakve efekte ima.  Dakle, nisi pogodio.  Iznimka koja potvrdjuje pravilo BrickTop je napisao/la: BTW, baš sam se čuo sa Lorom na MSN i iako nije pogledao film, imam dojam da nema ništa protiv svega što je pozitivno pročitao na forumu o samom filmu. Nisam ni ja imao nista protivfilma prije nego sam ga pogledao. I cak bi mu oprostio to sto rusi kanon, ali mu ne mogu oprostiti sta je prica nula, sve se bazira na specijalnim efektima
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sub 09 svi, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Ovo mi nije jasno ? Voy postoji flotina vremenska straza koja kontrolira povijest da se vrijeme nemjenja ! A di su oni ,kako mogu dopustiti takvu promjenu ? Da netko dode i unisti drugi planet Federacije?
| sub 09 svi, 2009 5:42 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
4 od 1 je napisao/la: Ovo mi nije jasno ? Voy postoji flotina vremenska straza koja kontrolira povijest da se vrijeme nemjenja ! A di su oni ,kako mogu dopustiti takvu promjenu ? Da netko dode i unisti drugi planet Federacije? A zašto je ta vremenska straža dozvolila Admiralici Janeway da da se vrati u prošlost u Endgameu i promijeni vremenski pravac? Di je ta vremenska straža u 90% time travel epki? Ukratko, scenariste filma očito nisu previše zanimale Bragine imbecilne tvorevine...
|
| sub 09 svi, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
..malo sam se izgubio..
..ma sve su zakomplicirali s tim filmom.jaj.. ..a to sa tim Temporal Agentima...to je odlična stvar..a sad zašto se ovdje ne pojavljuju..ehh

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 09 svi, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
4 od 1 je napisao/la: Ovo mi nije jasno ? Voy postoji flotina vremenska straza koja kontrolira povijest da se vrijeme nemjenja ! A di su oni ,kako mogu dopustiti takvu promjenu ? Da netko dode i unisti drugi planet Federacije? Ništa od ovoga nisam shvatio, de se nauči pistai malo razumljivije. 
| sub 09 svi, 2009 5:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
BrickTop je napisao/la: 4 od 1 je napisao/la: Ovo mi nije jasno ? Voy postoji flotina vremenska straza koja kontrolira povijest da se vrijeme nemjenja ! A di su oni ,kako mogu dopustiti takvu promjenu ? Da netko dode i unisti drugi planet Federacije? Ništa od ovoga nisam shvatio, de se nauči pistai malo razumljivije.  Mislio je da kako je moguće da "vremenska policija" koju vidimo u Voyageru... nije ništa poduzela kako bi spriječila da Vulkan bude uništen. Ili npr. Daniels i njegova ekipa iz 31. st. I to je apsolutno dobro i opravdano pitanje... Ako oni kontroliraju da se vremenski tok normalno odvija... zašto oni nisu došli i to spriječili???
| sub 09 svi, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Inače, ako je Kirk purger, onda su ona 4 Torcida? 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 09 svi, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
evo i moja malenkost je pogledala film... prvo i osnovno...ODLICNO, ocekivao sam losiji film, ali eto...efekti zakon, radnja zakon, komedije na pretek, Uhura ...jedino... Na kraju mi nije jasno...Vulkan je rasturen, jelda? Spock(L.Nemoy) je ostao u 22.stoljeću??? Pa jel nije cijelokupni kanon star treka s time sjeban? Ima masa epizoda gdje se prikazuje Vulkan i gdje se spominju Vulkanci... ajd ok, Spock je lako mogo negdi nestat od svih mogucih povijesnih događanja...ali Vulkan unisten...WTF
| sub 09 svi, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
@Locutus DM, Alternativni TimeLine nastao Nerinim povratkom u 23. stoljeće i uništenje U.S.S. Kelvina je stvorilo novi Time Line u kojem je Vulkan uništen.
| sub 09 svi, 2009 8:57 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
ALTERNATIVNI SVEMIR!!! slicno ko ono sa Teranskim Carstvom...samo jos nesto drugacije

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 09 svi, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|