|
Sada je: sub 27 lip, 2026 11:35 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Dali se ja varam ili ne, zar ti Alokine nisi hvalio film prije nekoliko dana??
| pet 15 svi, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Ma, nisam ja nikog napao, a ako se netko osjeća napadnutim, ispričavam se... možda sam samo imao nerealna očekivanja od filma... Imaš pravo, McGyver je taj koji je počeo ljude nazivat budalama jer su "popušili" film... Sorry.
|
| pet 15 svi, 2009 7:36 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
BrickTop je napisao/la: Dali se ja varam ili ne, zar ti Alokine nisi hvalio film prije nekoliko dana?? Pa mislim da je moj post bio dosta neutralan: Alokin je napisao/la: Pogledao film i istina, nije to onaj Trek na kojeg smo svi mi navikli, ali otpočetka smo znali da će biti drukčiji. Istina, nema ni previše svemirskih bitaka, ali mogu reći da mi se sviđa taj koncept. Ima svega: humora, akcije, romantike a sve je to dobro ukomponirano sa odličnom karakterizacijom likova i to je dobro. Svima koji se bune poručujem: svi smo mi jako dobro znali da je film orijentiran prema širokim masama i koliko vidim po zaradi, jako je dobro prihvaćen. Ako se ovako nastavi, franšiza bi mogla biti spašena, a to nam je svima u interesu. Doduše, film ima i pokoji blesav trenutak (npr. čudovište na Delta Vegi), ali se opet izvuče trenucima poput:"I have been and always shall be your friend." Priča je mogla biti bolja, ali čini mi se da se prosječni gledatelj prije svega želi zabaviti, a upravo to je i postignuto. Po mom mišljenju film zaslužuje 7-možda zbog koncepta alternativnog vremenskog pravca, možda zbog slabe priče, ili samo zato jer sam navikao na stari Trek, ali to ne umanjuje njegovu važnost za franšizu. Bilo kako bilo, sa svim manama i vrlinama, ovo je Trek film i zahvaljujući njemu, Trek opet živi. 
| pet 15 svi, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Evo za hejtere: http://www.ex-astris-scientia.org/inconsistencies/inconsistencies-trekxi.htmTko god da je ovo pisao, stvarno ima slobodnog vremena na bacanje. Nisam čitao, nit namjeravam (tako skoro).
|
| sub 16 svi, 2009 12:21 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ok, članak je totalno blesav... dobro da nisu analizirali koja je nijansa sive boje u donjem desnom kutu lijevog nosača Enterpriseovog motora. 
| sub 16 svi, 2009 12:37 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Užas... to je stvarno napisao netko tko je imao preeviše slobodnog vremena i netko tko je previše opsjednut originalnim TOS-om... 
| sub 16 svi, 2009 1:23 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Pogledah film jučer navečer i... hm... nije mi se svidio.  Naime, bilo mi je mučno gledati borbe i tučnjave kroz gotovo cijeli film. Jedva sam dočekala da završi. Međutim, glazba je fenomenalna! Najviše mi se u filmu svidio stari Spock jer je tako toplo rekao ,,Uvijek sam bio i uvijek ću biti tvoj prijatelj.", a Vulkanac je. Dobro, napola je čovjek, ali u Originalnim serijama je njegova vulkanska strana dosta prevladavala. U svakom slučaju, ponašao se prema Kirku i mladom Spocku kao djed prema unucima. To je bilo predivno. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 16 svi, 2009 1:42 pm |
|
 |
|
bubica
|
Evo jedna gay recenzija: http://the-panopticon.blogspot.com/2009/05/do-gay-martians-have-right-to-marry.htmlit’s one of the best gay films I’ve ever seen. It’s gayer than Milk. 
|
| sub 16 svi, 2009 3:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Točkica je napisao/la: [Naime, bilo mi je mučno gledati borbe i tučnjave kroz gotovo cijeli film. Jedva sam dočekala da završi. Točkice, budući si pripadnica nježnijeg spola, shvaćam tvoju potrebu za Trekom kao romantičnom komedijom - melodramom, u kojoj će na kraju priče Kirk i Spock zagrljeni odjahati goli na mustangu u sumrak.  No, to nije moj stil i stoga kažem ... dajte nam još mlaćenja i SISKA I SHATNERA u ST XI. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 16 svi, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Miroslav je napisao/la: Točkica je napisao/la: [Naime, bilo mi je mučno gledati borbe i tučnjave kroz gotovo cijeli film. Jedva sam dočekala da završi. Točkice, budući si pripadnica nježnijeg spola, shvaćam tvoju potrebu za Trekom kao romantičnom komedijom - melodramom, u kojoj će na kraju priče Kirk i Spock zagrljeni odjahati goli na mustangu u sumrak.  No, to nije moj stil i stoga kažem ... dajte nam još mlaćenja i SISKA I SHATNERA u ST XI.  kako je ovo boldano jadno...stvarno miroslave sta ti je...ljudi ne smiju imati neko drugo misljenje od tvoga...strasno 
| sub 16 svi, 2009 7:21 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miroslav je napisao/la: Točkice, budući si pripadnica nježnijeg spola, shvaćam tvoju potrebu za Trekom kao romantičnom komedijom - melodramom, u kojoj će na kraju priče Kirk i Spock zagrljeni odjahati goli na mustangu u sumrak.  Kirk/Spock shipperi su dobili po njonji u ovom filmu i ovako i onako. A ne vidim razloga zašto bi samo pripadnice nježnijeg spola imale potrebu za romantičnom komedijom?
|
| sub 16 svi, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Točkica je napisao/la: Naime, bilo mi je mučno gledati borbe i tučnjave kroz gotovo cijeli film. Jedva sam dočekala da završi. Meni je akcije bilo taman dovoljno.... okej, možda je pretjerano bila ona barska tučnjava, ali to je bilo u smislu da se pokaže u kakvog lika je ova verzija Kirka izrasla. Čak bi htio da su se Nero i Kirk više fajtali face to face... umjesto fajta s onim drugim Romulancem.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 16 svi, 2009 7:42 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: Točkica je napisao/la: Naime, bilo mi je mučno gledati borbe i tučnjave kroz gotovo cijeli film. Jedva sam dočekala da završi. Meni je akcije bilo taman dovoljno.... okej, možda je pretjerano bila ona barska tučnjava, ali to je bilo u smislu da se pokaže u kakvog lika je ova verzija Kirka izrasla. Čak bi htio da su se Nero i Kirk više fajtali face to face... umjesto fajta s onim drugim Romulancem. Pa ja ne vidim ništa loše u tim tučnjavama... Naposljetku jesmo li muškarci ili ne... A osim toga i Archer se znao dobro potuči, i upravo je to jedan od razloga uz sve mnoge koji su do sad navedeni zašto je on dobar lik... U svakom slučaju bolje ovo nego kak je u TNG-u... ovaj mu prijeti, vrijeđa ga... Piki pokušava sve to riječima sredit... pa ak je muško lijepo šaka u glavu i gotova priča! 
| sub 16 svi, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Suikotreki je napisao/la: Pa ja ne vidim ništa loše u tim tučnjavama... Naposljetku jesmo li muškarci ili ne... A osim toga i Archer se znao dobro potuči, i upravo je to jedan od razloga uz sve mnoge koji su do sad navedeni zašto je on dobar lik... U svakom slučaju bolje ovo nego kak je u TNG-u... ovaj mu prijeti, vrijeđa ga... Piki pokušava sve to riječima sredit... pa ak je muško lijepo šaka u glavu i gotova priča!  Vjerovao ili ne, nisu svi muskarci primitivne seljacine koje sve rjesavaju šakama Sto se tice akcije/romantike u filmu, meni je i jednog i drugog bilo taman... Mislim, malo su pretjerali s onim cudovistem, ali ajd  Sto se tice tucnjava, meni je to puno zabavnije za gledat nego one romanticne djelove, pa nemam nist protiv sto je bilo tolko akcije I da, eto, nakon treceg gledanja filma cak mi je i Sarek postao relativno ok  A Pike mi je sve bolji i bolji I shvatila sam da svaki put kad gledam skuzim neke nove scene koje nisam prije vidjela Morat cu i 4. put u kino 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 16 svi, 2009 8:26 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
4. put u kino... Ja bi drugi puuuut. Samo nikak nemogu naći ići s nekim, a glupo bi mi bilo sam ići gledat. 
| sub 16 svi, 2009 8:33 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|