| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Lt Joker je napisao/la: , ratuje s Xindima koji se nikada 'kasnije' ne spominju, Jooj molim te reci mi da sešališ... Ako neka serija ima pun k...c rasa koji se spominju samo jednom (i to u samo jednom nastavku) i nikad više onda su to TOS i TNG... Da ne zaboravimo famozni First Federation i Commender Balok. A taj First Federation je uvrstan pod države kao Federacija ili Klingonsko Carstvo. 
| uto 12 svi, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
MacGyver je napisao/la: Svejedno, ne kuzim zakaj si lockao onu anketu tam di joj je mjesto... Zato što bi se onda ljudi raspisali na dva mijesta i bilo bi duplih postova.
| uto 12 svi, 2009 11:02 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Glasam za 9
Odličan film (10), zabavan SF film s odličnim specijalnim efektima i idejama, ali ne toliko dobar kao Trek film, tako da bi ocjena od mene bila 8.5-9
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 svi, 2009 11:06 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
evo, kad bih morao reci broj neka to bude osam, tako da sljedeci film ima prostora biti jos bolji i pobrati devetku!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 13 svi, 2009 3:51 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
ja cu pretjerati, ali sam dugo ceko nesto od Treka da izadje i odusevio me, nadmasio moja ocekivanja...a nije sj*** kanon  zato ide 10ka...
| sri 13 svi, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Locutus DM je napisao/la: ja cu pretjerati, ali sam dugo ceko nesto od Treka da izadje i odusevio me, nadmasio moja ocekivanja...a nije sj*** kanon  zato ide 10ka... Još ga je popravio... Uvrstio ENT u kanon izbacio sve ostalo. Samo zbog toga ocjena 10. 
| sri 13 svi, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Film je odličan, desetku je zaslužio već samim time što je u kino privukao i dobar dio populacije koja je do sada odbijala gledati ST. I to govorim iz vlastitog iskustva, budući da je apsolutno svatko iz mojeg društva do sada odbijao ikakvu pomisao na gledanje bilo čega od ST-a. Upotrebom svakojakih prijetnji odvukla sam ih u kino i od tog dana do sada ne prestajem primati svakojake prohtjeve oko posuđivanja dvd-a 
|
| sri 13 svi, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Ocekivanja su mi ionako bila visoka, a film ih je uspio nadmasiti. Impresivno su svi odglumili likove, najvise me iznenadio Kirk i McCoy koji su to odradili mozda cak i bolje od originala. Super je sto su stavili prizore iz djetinstva, lol za nokiu ^^ Prijevod nisam citao vec sam htio obuhvatiti sve prizore i upiti sto vise od filma. Frend mi je poslije rekao da su prevodili gluposti, jedino sto sam primjetio je da su preveli Bones (kostolom) wtf Inace J. J. Abrams je car to tvrdim jos od Losta i Cloverfielda i nije bilo nikakvih sumnji da ce me sada razocarati. Sljedeci film ce biti jos bolji jer su se sada otvorile opcije kojih iskreno nisam vidio prije pocetka prikazivanja filma. Jos samo da komentiram jedinog covjeka koji je nezadovoljan s ovim filmom na forumu MacGyvera. Ne znam u cemu je problem imas film koji je uspio privuci malo siru publiku i koji je donio i donijet ce ogromne pare ka Star Treku i time pridonijeti buducim projektima. Film kao i svaki drugi ima svojim pogresaka, ali ne te velicine da ga sa proglasi neuspjehom. JA sam zadovoljan s filmom i zeljno iscekujem prvi trac o sljedecem. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 14 svi, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ocjena 10, jer je film fakat zakon
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 15 svi, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Lucius je napisao/la: Jos samo da komentiram jedinog covjeka koji je nezadovoljan s ovim filmom na forumu MacGyvera. Ne znam u cemu je problem imas film koji je uspio privuci malo siru publiku i koji je donio i donijet ce ogromne pare ka Star Treku i time pridonijeti buducim projektima. Film kao i svaki drugi ima svojim pogresaka, ali ne te velicine da ga sa proglasi neuspjehom. JA sam zadovoljan s filmom i zeljno iscekujem prvi trac o sljedecem.  Samo da se nadovežem... film ima pogrešaka... ali na te pogreške mogu cjepidlačit samo stari fanovi Star Treka.... A ovaj film je htjeli mi to priznati ili ne učinio nešto što niti jedan do sad nije uspio... u večoj ili manjoj mjeri popularizirao Star Trek...
| pet 15 svi, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
| pet 15 svi, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Svaka čast na filmu na popularizaciji Treka, al meni ni nakon šestog (6.) gledanja nije sjeo. Hoćeš reći da si se nadao da će ti film sjesti posije 6-og gledanja, nakon što ti već pet puta nije sjeo? 
|
| pet 15 svi, 2009 5:52 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Hoćeš reći da si se nadao da će ti film sjesti posije 6-og gledanja, nakon što ti već pet puta nije sjeo?  Da, al očito je problem u meni... možda ipak nisam Trekkie...
| pet 15 svi, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: Da, al očito je problem u meni... možda ipak nisam Trekkie... Hehe, znam ljude kojima bi laknulo Ne budi tako strog prema sebi, ne sviđa ti se, i šta sad? Nisi ni prvi ni zadnji. Samo nemoj napadat nas kojima se sviđa, i sve 5. 
|
| pet 15 svi, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ma, nisam ja nikog napao, a ako se netko osjeća napadnutim, ispričavam se... možda sam samo imao nerealna očekivanja od filma...
| pet 15 svi, 2009 7:27 pm |
|
 |
|