|
Sada je: sub 27 lip, 2026 11:32 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Re: Star Trek XI - komentari nakon premijere *spoileri*
Lt Joker je napisao/la: da, puno je vise bilo smisla da se pojavi tamo neki Archer koji ce 'naletiti' na Kligonce, Ferengije i sto ti ja znam koje sve naprednije rase, ratuje s Xindima koji se nikada 'kasnije' ne spominju, nego sto sad eventualno mozemo upoznavati detalje 30 godisnje karijere najodlikovanijeg i najspominjanijeg kapetana Flote, Ovo je takva podrumaština da je to nevjerojatno, floskula koja se ponavlja već godinama, a zbog glupog uvjerenja nekih fanova kako bi Kirk morao biti u svemu prvi zato što se prva serija i filmovi bave njime. I ništa manje glupo od friških prigovora ekipe na alternativni timeline. BTW. prvi put čujem kako je Voyager bio u Gami. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 10 svi, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Miroslav je napisao/la: Lt Joker je napisao/la: da, puno je vise bilo smisla da se pojavi tamo neki Archer koji ce 'naletiti' na Kligonce, Ferengije i sto ti ja znam koje sve naprednije rase, ratuje s Xindima koji se nikada 'kasnije' ne spominju, nego sto sad eventualno mozemo upoznavati detalje 30 godisnje karijere najodlikovanijeg i najspominjanijeg kapetana Flote, Ovo je takva podrumaština da je to nevjerojatno, floskula koja se ponavlja već godinama, a zbog glupog uvjerenja nekih fanova kako bi Kirk morao biti u svemu prvi zato što se prva serija i filmovi bave njime. I ništa manje glupo od friških prigovora ekipe na alternativni timeline. BTW. prvi put čujem kako je Voyager bio u Gami.  ajd dobro sta covjek se sje*** ne moras odma puknit od smijeha, nego ljudski ispraviti ga i tocka... @ Lt Joker - Voyager je bio u Delti, ali ok, isto tako nitko prije nije bio, osim Equinaxa... sto se tice Kirka, necu ulaziti glupo mi je vec...
| ned 10 svi, 2009 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Pa došlo mi se smijat budući je takav stručnjak napravio takav previd.  Ipak, moja isprika. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 10 svi, 2009 9:04 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Miroslav je napisao/la: Lt Joker je napisao/la: da, puno je vise bilo smisla da se pojavi tamo neki Archer koji ce 'naletiti' na Kligonce, Ferengije i sto ti ja znam koje sve naprednije rase, ratuje s Xindima koji se nikada 'kasnije' ne spominju, nego sto sad eventualno mozemo upoznavati detalje 30 godisnje karijere najodlikovanijeg i najspominjanijeg kapetana Flote, Ovo je takva podrumaština da je to nevjerojatno, floskula koja se ponavlja već godinama, a zbog glupog uvjerenja nekih fanova kako bi Kirk morao biti u svemu prvi zato što se prva serija i filmovi bave njime. I ništa manje glupo od friških prigovora ekipe na alternativni timeline. BTW. prvi put čujem kako je Voyager bio u Gami.  A ovo nije podrumaština, a? 
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 10 svi, 2009 9:34 pm |
|
 |
|
Trekker
Pridružen/a: ned 10 svi, 2009 2:08 pm Postovi: 9 Lokacija: Zadar
|
Ma znam ja da je VOY bio u Delti, to je bio test da se otkriju ostali podrumasi  Lapsus keybord kad se covjek ponese ali to nema veze s vezom i nikako nije u svezi s vezom niti komunikatorom. Tu svak grize na prvu a u principu se slazemo: zao mi je sto se otislo u alternativni timeline, ali mi je film solidan (niti savrsen niti katastrofalan) i mislim da nastavak zapocetog timelinea moze biti zanimljiv. O ukusima se ne raspravlja. Jednostavno mi se ENT nije svidio. Meni bi recimo klasa 'prometej' koja se pojavila u VOY. Podrumasi? - hoce li netko pojasniti. Prvi put sam ovdje za razliku od nekih.
_________________ ________________________________________________________ Welcome Hu'man - and remember: my house, is my house.
|
| pon 11 svi, 2009 8:30 am |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
Cvicek je napisao/la: Uhura i Spock - bilo je i početkom TOSa poneka scena koja bi dala naslutiti da bi između njih dvoje moglo nešto biti. istina, ali spock se nije dao pa se uhura bacila na kirka i scottyja  a onda poslije stari spock nije pitao kako je uhura, a da mu je bila velika ljubav zapravo, vjerojatno bi pitao. no sigurno ni ne zna da se cijela ta stvar oko njega i uhure zbila. možda je u tome poanta ovog alternativnog Svemira u smislu - neće se nikad dogoditi 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 11 svi, 2009 11:18 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Miroslav i ostali koji se na to kače - hoćete li prestati sa "podrumašima" ... fora je ona priča, ali takvo etiketiranje nije u redu,... Pravilo foruma 3.03, 3.04 i sl... modesty blaise je napisao/la: istina, ali spock se nije dao pa se uhura bacila na kirka i scottyja  a onda poslije stari spock nije pitao kako je uhura, a da mu je bila velika ljubav zapravo, vjerojatno bi pitao. no sigurno ni ne zna da se cijela ta stvar oko njega i uhure zbila. Nisam skužio šta si htjela reći u zadnjoj rečenici.... modesty blaise je napisao/la: možda je u tome poanta ovog alternativnog Svemira u smislu - neće se nikad dogoditi  Takav i ja dojam imam - prikazali su kako bi se stvari odvijale da je posvijest išla samo malo drugačijim pravcem - zanimljivo je to za Spocka i Uhuru, ali još i više da su Kirk i Spock skoro pa postali neprijatelji - da nije bilo starog Spocka da sam sebi objasni neke stvari, ne bi se skompali...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 11 svi, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 11 svi, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
@cvicek: stari spock vjerojatno ne zna da je u toj stvarnosti prikazanoj u filmu u vezi sa uhurom kao mladi spock jer u svojoj stvarnosti nije bio
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 11 svi, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
@Cviček Izraz "podrumaš" nije etiketiranje, već nova riječ u hrvatskom jeziku, sasvim utemeljena i sa podlogom u stvarnosti.  Još kad bi ju ubacili u riječnike. 
Benedikt XVI
|
| pon 11 svi, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Oy, se može u temu staviti poll? Zanima me kakvo je sveokupno stanje. 
| uto 12 svi, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nešto kao za TNG/DSN anketu od 1-10? Ja nemam ništa protiv ankete - brick je otvorio topic pa neka otvori i anketu ako želi...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 12 svi, 2009 10:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ja sam vec otvorio anketu tam u filmovima, al je brick lockao...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 12 svi, 2009 10:51 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A budemo je ovdje otvorili kada smo se već toliko raspisali.
| uto 12 svi, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Svejedno, ne kuzim zakaj si lockao onu anketu tam di joj je mjesto...
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 12 svi, 2009 10:56 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|