Sada je: čet 30 tra, 2026 7:05 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeća
 Pritužbe 
Autor/ica Poruka
the Red Viper

Spol: Muški
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: ε > 0
Post Re: Pritužbe
Mimi Sky je napisao/la:
ti to ozbiljno :mrgreen:

mrtvo.

pon 28 pro, 2009 1:57 pm
Profil ICQ Web stranica
Founder

Koje si vrste?: er
I neka se izbrišu svi postovi od Mr.Gooda i njemu sličnih gnomova.

sub 02 sij, 2010 1:52 pm
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
PrincMatias je napisao/la:
I neka se izbrišu svi postovi od Mr.Gooda i njemu sličnih gnomova.

...Mr.Good... je bannan za sva vremena...
...i nećeš više vidjeti postova od njega...
...ne kužim zašto bi se trebali brisati svi njegovi postovi...
...došlo bi tako do rupa u forumskim razgovorima... ;)
...iako su bili alter ego postovi... oni ostaju... ;)
...dakle, ništa od toga...

...a za gnomove i ostale neprimjerene izraze...
...stiže ti čestitka skoro... ;)

sub 02 sij, 2010 5:01 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ant je napisao/la:
ja predlazem tromjesecni ban za korisnika _Oza ukoliko u roku od dvadeset i cetiri sata ne odgovori na sva postavjena mu pitanja!
Nakon velike polemike ( :lol: ) odlučeno je da se OZa ipak neće sankcionirati ako ne odgovori na neko od pitanja u temi sa pitanjima za njega :mrgreen:

Mr.bobo je napisao/la:
...Mr.Good... je bannan za sva vremena...
...i nećeš više vidjeti postova od njega...
...ne kužim zašto bi se trebali brisati svi njegovi postovi...
...došlo bi tako do rupa u forumskim razgovorima... ;)
...iako su bili alter ego postovi... oni ostaju... ;)
...dakle, ništa od toga...

Slažem se, ti računi su (što se mene tiče) zauvijek deaktivirani, ali nema smisla da se brišu postovi, pogotovo radi činjenice da bi nastale rupe u kontinuitetu tema...
A i fora je ponovno čitati njegove postove u svjetlu činjenice da nas je sve zezao sa raznoraznim "naivnim" pitanjima :D

Mr.bobo je napisao/la:
...a za gnomove i ostale neprimjerene izraze...
...stiže ti čestitka skoro... ;)
Bobo, nemoj spoilati! :-$ :zubo:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sub 02 sij, 2010 6:13 pm
Lieutenant Junior Grade
Lieutenant Junior Grade

volio bih reći da sam od svih na forumu spamao najmanje, a zaradio svašta. sada ću se lijepom odjaviti s foruma iz tih razloga, a ne zato jer je t'rapavi rekao da sam lagao a nisam i sve sam pojasnio.

pet 23 tra, 2010 12:20 am
Über Trekkie
Über Trekkie

sloboda za rai'taru :moljakanje:

http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view&current=IMG_1855_resize.jpg

sri 28 tra, 2010 1:40 pm
bubica
bubica

Naj Serija: TNG
Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
OGamer je napisao/la:
sloboda za rai'taru :moljakanje:

A to je pritužba... Kako točno?

I tko točno Rai'tari ograničava slobodu?

sri 28 tra, 2010 1:58 pm
Profil Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Koje si vrste?: Vulcan
Tražim da se opomene korisnik Mr.bobo od strane moderatorskog/administratorskog osoblja foruma jer je mene nazvao "serbo-croatians" ili "srbo-hrvat" time vrijeđajući moju nacionalnost, državljanstvo i narodnost te kršeći moja temelja, Ustavom RH, zajamčena prava kao građanina.

Nadalje, tražim detaljno obrazloženje dane mi opomene, od strane administratorskog/moderatorskog osoblja, po čl. 5.03 (c) pravila Foruma.

sri 28 tra, 2010 2:57 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Eiisssssss...a da te nazvao Klingoncem, bi li se onda uvrijedio?

sri 28 tra, 2010 7:25 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Miki je napisao/la:
Eiisssssss...a da te nazvao Klingoncem, bi li se onda uvrijedio?

Ne, Klingonac je nešto drugo. Ali nazvat me srbo-hrvatom... to nema više mjeru šta taj Boboslav radi... proziva i vrijeđa kad mu se sprdne. E, pa ne može to tako.
Šta on misli, da je neki povlašten samo zato jer se tu igra moderatora. E, neće moći...

I dalje tražim da ga se opomene što me je vrijeđao po točki 5.03.(c) pravika foruma. Ako ni tada ne bude opomenut, tražit ću da izvršni odbor naredi Adminskom vijeću da Bobu opomene. Ako ni tada ne bude bilo tako, onda ću čekat prvu skupštinu i problem iznijet pred Skupštinom, a prije ću tražit izvod iz pravila foruma.

Pa ne može se jednostrano davati opomene (meni), a njemu ne. Očito sam ga uvrijedio što sam ga nazvao kretenom. A on što je mene nazvao srbo-hrvatom... to nema veze, jer je moderator pa ima neka "viša" prava od mene.
Eto ti demokracije na djelu, na ovom našem sjajnom forumu... A i jaki su mi admini... mislio sam da su Cviček i Brick ljudi od riječi i djela... ali očito nije tako. Žalosno da se jedan Bobo, kojeg nema u udruzi i uvijek pametuje, prepire se, vrijeđa i radi kako su se svidi, da provodi neke svoje zakonitosti.

Ako će se meni dodijelit opomena, neka se dodijeli i njemu. Ako se njemu neće dodijelit... ja nemam šta radit na ovakvom povlaštenom forumu.
Neću više "prijetit" izlaskom iz udruge, jer zbog jednog prevaranta i manipulatora Bobe, neću i ne želim izlazit iz udruge, jer on nije nikakav faktor da bi ja zbog njega negdje odlazio. Može se samo bavit svojim biljem i trčanjem, a mene neka ostavi na miru. Jer mu ja nisam ništa učinio, ali neeee.... treba se meni dat opomena jer sam ga (valjda mi je zato i dana opomena) nazvao idiotom. A druga strana priče (moja) se ne vidi. Fala, adminima i ostalima. Fala!!

A šta su neki mislili da ću ja šutit dok se jednostrane odluke povlače, a neeee. To ne bute vidli!

sri 28 tra, 2010 9:18 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ajd se prestani pjenit i reci što ti u ovom citatu ne razumiješ...??

...uuuu zamisli koji je fakor tamo neko serbo-croatians T'Grel koji tupi da naša serija ne spada u star trek... mislili bi scenaristi... da baš...

...i gdje sam ja to tebe direktno nazvao nazivmo na koji si ti dogao nos?

...dakle... forma ''serbo-croatians'' Trip spominje u epizodi ''1x16 - Shuttlepod One''... (ja sam jednak naziv napisao kao što je u epizodi nikako drugačije)

...da si pogledao epizodu shvatio bi poantu mojeg komentara...

...a ako se već trebaš na nekog istresti...
...slobodno možeš na scenariste Enta...
...Braga&Breman... ;)

sri 28 tra, 2010 9:42 pm
Profil ICQ Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Nije mene briga što se to spominje u nekoj tam kvazitrekovskog seriji ENT. Bez obzira na to što si naveo ili nisi citate, ti si mene nazvao srbo-hrvatom, a to znači da sam, po tebi, i Srbin i Hrvat. Jesi ti normalan čovjek? Šta ti je, bolestan si postao u zadnje vrijeme? Otkud tebi pravo da me nazivaš i Srbinom...
Nisi li mogao, već kad si išao vrijeđat, naći neke druge "prikladnije" riječi za vrijeđanje, što ti je, btw. hobi. Ali nonšalantno, mene vrijeđat.

A šta ti misliš, ko si ti da ću ja tebi dopuštat da me vrijeđaš. E, neću ja preć preko toga da si 100 puta moderator ili koji već bitni ( :roll: :roll: ) funkcioner na ovom forumu. Neće to proći nezapaženo.
Prošlo je ovo, manje-više mirno što sam tražio tvoju ostavku na modovska mjesta ENT podforuma, ali ovo osobno vrijeđanje ti neće proć.

Meni bi davao neke opomene. Onda dodijeli i sebi jer me vrijeđaš.

Ja nikoga na ovom forumu nikada nisam uvrijedio, pa prema tome ni ne očekujem to od drugih. Nitko, osim tebe, se nije tako izražavao prema meni. Ako drugi nisu, e pa, bogami, nećeš ni ti. Tebi je sve zaje*ancija i šala. E, pa meni nije. I tvoji neki glupi komentari mi nikada neće bit jasni, a kamoli smiješni. Idi pričaj te svoje viceve negdje druge, meni nećeš.

sri 28 tra, 2010 9:52 pm
Profil Web stranica
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
TGrel, ti si jedan najobičniji Papuanovagvinejac :lol:
Et, traži i za mene warn. :P

Apsurdno mi je da su nacionalnosti uvrede. :roll:

sri 28 tra, 2010 9:58 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Miki je napisao/la:
TGrel, ti si jedan najobičniji Papuanovagvinejac :lol:
Et, traži i za mene warn. :P

:lolsmjeh: :lolsmjeh:
Eto, to je čisto ok... mada time, možda, vrijeđaš Papuanogvinejce.

Miki je napisao/la:
Apsurdno mi je da su nacionalnosti uvrede. :roll:

Ma nemoj?!? Meni se može dat opomena, a on da nekažnjeno prođe što me nazvao "srbo-hrvatom". E, ne može to tako jednostrano. On ide mene opomenut, a po tom pitanju je subjektivan. Ajde, pa ti tog još ima.
Ko mu dade moderatorsko mjesto... pitam se dan-danas...

sri 28 tra, 2010 10:04 pm
Profil Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
@JLP2, napisao si samo protest, ništa konkretno, 0 argumenata.

@Ogamer - o kakvoj se to slobodi radi? Zar je uhapšena?! :lol:

T'Grel je napisao/la:
Nadalje, tražim detaljno obrazloženje dane mi opomene, od strane administratorskog/moderatorskog osoblja, po čl. 5.03 (c) pravila Foruma.
Da vidimo... samo ovaj mjesec:

1. - Desetak puta si komentirao da određeni moderator nije dobar moderator, izvan za to predviđene teme (kršenje pravila foruma 5.06) i to bez ikakvih konkretnih agumenata

2. - Deset puta od su bili direktni zahtjevi za smjenu određenog moderatora s moderiranja podforuma (isto 5.06), i to nakon što sam dva puta odgovorio da je zahtjev odbijen, i još 2 puta nakon što sam upozorio da kršiš pravila foruma.

3. - Kap koja je prelila čašu je bilo vrijeđanje i nazivanje određenog moderatora pogrdnim imenima, kršenje pravila 3.02, a prvenstveno pravila 3.03 .
Dokaz se nalazi u Trash bin temi "Dokazni materijal" koji može vidjeti IO udruge. (i slično si opet ponovio i u ovom topicu :facepalm: )

Mogao bi naći još, ali mislim da je i ovo sasvim dovoljno.

Warn sam osobno odobrio nakon što sam vidio sporan post pod 3. točkom i pitao moderatore koji su ukazali na to da što uopće čekaju...
Štoviše, bio sam okej s time i prije ove 3. točke, ali bobo ti je htio progledati kroz prste...

T'Grel je napisao/la:
Tražim da se opomene korisnik Mr.bobo od strane moderatorskog/administratorskog osoblja foruma jer je mene nazvao "serbo-croatians" ili "srbo-hrvat" time vrijeđajući moju nacionalnost, državljanstvo i narodnost te kršeći moja temelja, Ustavom RH, zajamčena prava kao građanina.
Bobo je obrazložio šta je time mislio reći (scenarističko mišljenje o ljudima iz ovih krajeva)

Zahtjev odbijen.

i pomalo offtopic ali:
T'Grel je napisao/la:
I dalje tražim da ga se opomene što me je vrijeđao po točki 5.03.(c) pravika foruma. Ako ni tada ne bude opomenut, tražit ću da izvršni odbor naredi Adminskom vijeću da Bobu opomene. Ako ni tada ne bude bilo tako, onda ću čekat prvu skupštinu i problem iznijet pred Skupštinom, a prije ću tražit izvod iz pravila foruma.
Zašto mi ovo zvuči poznato :-k
Hm, vjerojatno zato jer si isto komentirao i prije nekoliko tjedana, i kada smo te u udruzi i na skupštini pitali o tome, nisi želio o tome pričati. Sječam se da te je pred kraj prošle skupštine netko pidao da nisi na nešto zaboravio i rekao si da nisi...
Prošli puta je djelovalo poluuvjerljivo i komično. Sada više nije ni to.

...

i btw, čisto da se zna, izvadak iz pravila:

Pravila foruma USS Croatia je napisao/la:
Članak 5.06
Službene žalbe i kritike na osoblje foruma iznose se u za to redviđenoj temi. Zlouporaba te teme učestalim žalbama smatrat će se zlouporabom, te podlježe sankcijama koje određuje osoblje foruma, a sankcionira se najmanje opomenom iz ovog članka 5.03 (c).

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 28 tra, 2010 10:15 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: