| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 6x12 - Who Mourns for Morn?
Who Mourns for Morn? (Tko žali za Mornom?)Sezona: 6 Epizoda: 12 Datum premijere: 4 February 1998 Prikazano na HRT-u: 01.05.2009 Scenarist: Mark Gehred-O'Connell Redatelj: Victor Lobl Stardate: Unknown (2374) Gostujući Glumci:Gregory Itzin - Hain Brad Greenquist - Krit Bridget Ann White - Larell Cyril O'Reilly - Nahsk Mark Allen Shepherd - Morn Kratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Posada je šokirana spoznajom da je Morn poginuo u ionskoj oluji. Quark u tome vidi priliku za zaradom pa organizira ispraćaj u svom baru. Sisko donosi vijesti o tome da je Morn ostavio Quarku svu svoju imovinu. Po financijskim izvještajima Morn bi trebao biti "švorc", ali Quark ne odustaje i pretražuje njegovu sobu. Pronalazi samo Larell, Mornovu bivšu ženu, koja mu govori o skrivenoj mirovinskoj zakladi i njenoj vrijednosti od tisuću poluga latinuma.Detaljnije informacije: Memory alpha
| pet 01 svi, 2009 1:00 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: 6x12 - Who Mourns for Morn?
8 Mislim da i Garak može zavidjeti Mornu na njegovoj lukavosti. Jednim potezom je ubio 4 muhe koje su se skupile oko njegovog kolača. U svemu tome Quark je odigrao značajnu ulogu i dobio svoj dio kolača. .............CJ57436............... Ona dva brata i njihovo držanje podsječaju na neke gangsterske scene iz filmova o Mafijašima sa Sicilije. Zakon izjava da samo primitivne kulture smatraju zlato vrijednom robom. .............CJ57436...............
| pet 01 svi, 2009 1:54 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Morn napokon dobio epizodu Izgleda da u "brbljavom" mornu ima vise toga nego sto bi covjek ocekivao ,nakon sto je lazirao svoju smrt i nakon sto je quark saznao da morn ima latinuma dosta , oko quarka su se poceli vrtit sumljivi tipovi (od kojih mi je jedan poznat kao lik , onaj covjek), da bi na kraju se sumljiva ekipa skoro poubijala a quark skuzio da je uposiljci latinuma samo zlato , no na kraju se morn pojavio ispred quarka i otkrio mu da je latinum u njegovom zeludcu pa na kraju i quarku poklonio malo latinuma 7 Ps , mogli su na kraju ucinit da morn progovori ali nema veze mozda i bolje da nije , inace stvarno je morn lukav i kao garak ispao 
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 01 svi, 2009 11:05 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ahahaha Quark ima holografskog Morna... ...Odo je mislio da je pravi...
...no Sisko dođe i kaže da je Mornov brod upao u ionsku oluju te dje je on mrtav...
LOL Klingonci su na karminama...
ahahah Morn ostavi svo nasljedstvo Quarku... ...no jave se i neki kojima je također stalo do nasljedstva... ...te bude malo zavrzlama...
...Quark dobi sliku na glavu i skoro ostane bez prsta...
LOL iz Bolijanske banke dojde samo zlato bez latinuma... ...a oni koji također traže nasljedstvo sukobe se međusobno,te budu uhičeni , i sve ostaje Quarku koji baš i nije presretan...
LOL Morn je to sve lažirao da bi se riješio suradnika s koima je opljačkao banku... ...a latinum je čuvao u želucu... te ispljune malo za Quarka...
...samo neznam kako je to dosta za 100 poluga... no dobro... ...tko sam ja da se petljam u gold pres latinum...
7
| sub 02 svi, 2009 12:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
10 ocjena Morn mi je zakon lik radnja tko neki krimic 
| ned 03 svi, 2009 9:30 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
E ova mi je epizoda blesava i nelogična. Kako je Morn mogao lažirati da je njegov brod završio u oluji i poginuo a starfleet nije skužila? Morn, pljačkaš Ocjena 1
|
| ned 03 svi, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pon 04 svi, 2009 1:41 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ocjena 8 - vrlo zabavna epizoda Quark umjesto pravog Morna koji je na putu, je napravio njegov hologram, kako mu ne bi pao profit u baru , a svi ostali uključujući i Oda, misle da je to pravi Morn  Sisko saznaje da je Morn poginuo u ionskoj oluji, i Quark je održao komemoraciju, i to jako dobro  Quark saznaje da je Morn ostavio svo nasljedstvo njemu, a ovaj je poludio od sreće te na kraju saznao da Morn nema ništa osim blata, one trule cikle i slike  Mornova ''bivša žena'' mu kaže da Morn ima mirovinu od 1000 cigli latinuma te je Quark oduševljen, ali kad je čuo da će ga morat dijelit s njom, malčice se razočarao  Quarka su napala 2 muljatora, zbog tog latinuma te je završio sa slikom na glavi i skoro su mu palac odrezali  Osim njih dvojice i Mornove ''bivše žene'', latinum želi i nekakav ''agent kraljevske obitelji'' te mu kaže da je Morn trebao bit princ  Na kraju se Quark uspijeva dogovorit sa svima i podiže latinum Quark se izvukao, bacajući se u onaj kontejner s latinumom, dok su se ostali skoro pobili međusobno  Fakat se super izvukao, ali je saznao da to nije latinum već obično zlato (ja se ne bih ni s tim bunio ), i popiz**o je  Morn se pojavio, i otkrio je Quarku da je lažirao svoju smrt kako bi se riješio ostatka ekipi s kojima je opljačkao banku - fakat je to dobro izveo , jedino nije uredu što je Quark skoro poginuo zbog toga  tko bi rekao da je Morn pljačkao banku  Svoji latinum je Morn pohranio u svom drugom želucu - fakat je to dobra ideja bila za skrivanje tolke ušteđevine  Quark je dobio malu časicu latinuma od Morna kao iskupljenje, koja je dovoljna za 100 cigli latinuma
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 04 svi, 2009 10:30 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Desetka. Vrlo zanimljiva epizoda. Pogotovo mi se svidio kraj kada se Morn vraća živ a Quark mu kaže "Mislio sam da smo prijatelji". 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 06 svi, 2009 6:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Ja sam dao 5, ova jedinica nije moja, a me ponovo ne napadnete bezveze
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| sri 06 svi, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
MacGyver je napisao/la: Ja sam dao 5, ova jedinica nije moja, a me ponovo ne napadnete bezveze LOL... a kad nisi ti uvijek se nađe netko... ...izgleda da Ds9 dosta loše kotira kod fanova...
| čet 07 svi, 2009 12:44 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma ima DS9 svojih trenutaka. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sub 09 svi, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 7. Zavrlzlame sa Mornom i njegovim imetkom. Skrivanje latinuma u želucu. I ostale ludorije. Simpatična epizoda.
|
| uto 19 sij, 2010 7:18 pm |
|
 |
|