| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 5x10 - Rapture
Rapture (Procijep)Sezona: 5 Epizoda: 10 Datum premijere: 30.12.1996. Prikazano na HRT-u: 20.3.2009. Scenaristi: Hans Beimler (Teleplay By) L.J. Strom (Story By) Redatelj: Jonathan West Stardate: Nepoznat (2373) Gostujući Glumci:Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra) Vidjevši sliku B'hale, legendarnog, davno izgubljenog bajorskog grada, Sisko odluči pronaći mjesto na kojem se nalazio slavni grad. Slika prikazuje obelisk na kojem se nalaze koordinate legendarnog grada u svemiru. Sisko je proučavao vidljiva obilježja obeliska kako bi mogao rekonstruirati isti takav obelisk u holoapartmanu i možda odgonetnuti nedostajuće znakove. Radeći do tri u noći on pokušava spremiti svoj rad no sustav u holoapartmanu zakaže i jedan el. izboj ga onesvijesti. U bolnici Bashir kaže Sisku da je njegov mozak preopterećen i da će mu osjeti biti pojačani sljedećih dana. Doktor mu dozvoljava da ode no ipak ga upozorava da se vrati u bolnicu ako osjeti bilo kakve posljedice. Te večeri Sisko nesvjesno razreže voće u jedan zanimljiv oblik i tada shvati da su to obilježja koja nedostaju na obelisku. Vraća se u holoapartman no prekine ga poziv Admirala Whatleya; koji mu prenosi vijest da je Bajor primljen u Federaciju Planeta i da će se ceremonija održati na Deep Space Nine. Detaljnije informacije: Memory AlphaKompletan scenarij: ST Minutae
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 20 ožu, 2009 3:25 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x10 - Rapture
Nove uniforme  , nisu lose Sisko je imao vizije i spomenute su neke stvari koje ce se zbit , inace dosta dosadna epizoda , barem meni 6
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 20 ožu, 2009 3:28 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
6 ocjena Sisko nade grad koji arheolozi traze 10.000 godina ,pa dobije vizije ,pa ga te vizije ubijaju ,na kraju Bajor neude u Federaciju
| pet 20 ožu, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
8 ocjena
mislim... STVARNO mi smeta što Bajor nije ušao u Federaciju
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 20 ožu, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 5. Sisko otkrio sveti grad, i napokon se počeo ponašati kao izaslanik. Dobili su ružne sive uniforme. 
|
| pet 20 ožu, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
RAI'TARA je napisao/la: Ocjena 5. Sisko otkrio sveti grad, i napokon se počeo ponašati kao izaslanik. Dobili su ružne sive uniforme.  meni su te uniforme među najljepšima u ST-u odmah poslije onih u ENT-u
|
| pet 20 ožu, 2009 10:18 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni su dosadne, izgledaju kao spavaćice, ili tako nešto. Gubu se one lijepe boje.
|
| pet 20 ožu, 2009 10:39 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
čuj... nisam na to tako gledala... sad kad već to spiminješ i izgledaju kao pidžame... 
|
| pet 20 ožu, 2009 10:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nove uniforme... neeee... bljach...
Sisko proučava drevni Bajoranski obelisk, Quark ga dođe upozoriti da je već dugo u holodecku... , no kad Sisko pokuša spremiti program neki udar iz konzole ga onesvjesti...
...LOL Quark je zato uhičen...
...hm, Bajor je primljen u federaciju... nekako na naglo mi je to...
Winn je došla na postaju i nešto mudruje, čak je bila normalna ovaj put...
Sisko je zaokupljen obeliskom i B'hallom... te uspije naći originalni obelisk u pečinama Bajora... (no malo mi je čudno bilo djelovanje facora na zid )
Siskove vizije ugrožavanju njegov život, te ga Julian operira, no prije toga odgovori Bajorance da pristupe federaciji...
...a malo čudna epizoda... ...uopće neznam kaj da mislim o njoj... ravna ctra...
5
| pet 20 ožu, 2009 10:47 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sedmica. Prilično dobra epizoda, ali iznenadio me Sisko sa svojom arogantnošću.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 ožu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Prosječna epizoda - ocjena 5 Čim se babetina Winn pojavi u epki, odmah ju spuštam za 2 boda Sisko se bavi iskopavanjem drevnih gradova i arheologijom (ugledao se na Picarda valjda) glupost je to što bi on rađe umro samo zato da nastavi imat vizije (Jake je dobro postupio što je rekao da Bashiru da ga operira ). Bajor nije prihvatio prijedlog za ulazak u Federaciju
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 29 ožu, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bashir od ove epke nije bio Bashir 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 30 ožu, 2009 1:25 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| pon 30 ožu, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jel ja to vidim opet vrijeđanje TNG-a Šta fali arheologiji , to je baš lijepa znanost?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 5:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign je napisao/la: Jel ja to vidim opet vrijeđanje TNG-a ...ne samo iznošenje nekih činjenica... 
| sri 01 tra, 2009 2:17 pm |
|
 |
|