| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 5x11 - The Darkness and the Light
The Darkness and the Light (Tama i svijetlost)Sezona: 5 Epizoda: 11 Datum premijere: 06.1.1997. Prikazano na HRT-u: 21.3.2009. Scenarist: Ronald D. More Redatelj: Mike Vejar Stardate: 50416.2 Gostujući Glumci:Randy Oglesby - Silaran William Lucking - Furel Diane Salinger - Lupaza Jennifer Savidge - Fala Aron Eisenberg - NogKratak sadržaj: (preuzeto s ST CENTRA) Kira je u šoku i u tuzi kada saznaje da je Latha Mabrin njezin dobar prijatelj i bivši pripadnik otpora Shakaara, sada Vedek, ubijen.Detaljnije informacije: Memory alpha
| sub 21 ožu, 2009 1:55 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 5x11 - The Darkness and the Light
Worf zna pravila akvizicije lol Kardassianac koji je nastradao u napadu shakaar celije se osvetio svojim krvnicima , jos jedna od onih epizoda koja prica o uzaludnosti rata , osoba koja se osecivala je nevina bila , u smislu ubijanja bajoranaca ali je ipak bila osakacena u napadu , s vremenom je valjda dosla ogorcenost i zelja za osvetom , tj nasilje stvara samo novo nasilje 7
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 21 ožu, 2009 2:55 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
8
odlični mi je kad Kira ide do kabine O'Briena i svakoga obori na pod... da nije bilo tužno, bilo bi smiješno...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 21 ožu, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 5. Bajoranske teroriste je snašla kazna zbog nevinih koje su ubili. 
|
| sub 21 ožu, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Petica. Prilično slaba epizoda po mom mišljenju. Kira mi sve više i više ide na živce.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 ožu, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Hm, Bajoranci u početku izvode neki obred i jedan od njih bude ubijen... ...i Kirina prijateljica je eliminirana tijekom teleportacije... imala je neki blokator signala na sebi...
...uuu fascinira me osiguranje na postaji kad trudna Kira svlada trojicu... ROLL
I Lupaza i Furel su eliminirani , iako su bili na Ds9 postaji... atentator je već 5 okinuo...
...joj Kire li lude , ona će sama naći atentatora... i trudna će ga eliminirati... ROLL...
...nelogično je kako je baš iz prve pogodila planet...
...ovaj je zarobi, pokuša ubiti, no Kira ga uspije svladat... ...i još jedanput se izvuće...
...i još mi je malo smiješno kako je negativac iz one rupčuge mogao izvoditi sve one atentate...
3
| sri 25 ožu, 2009 10:59 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Trudna kira , karate kid 
|
| sri 25 ožu, 2009 2:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
captain je napisao/la: Trudna kira , karate kid  ...da to me najviše ubija u pojam... ...ajd de ja Hirogenka ili Klingonka trudna, pa razbija...
...a ne krhka Bajoranka... koja je pri tome bila emocionalno nestabilna...
| sri 25 ožu, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Nitko jaci od lude zene 
|
| sri 25 ožu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
6 ocjena Nije mi jasno sta Cardasija nema medicinsku tehnogiju kojom bi ovom mogli popravit to unakazeno lice ?
| pon 30 ožu, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
7-ica - dobra epizoda Netko ubija Kirine prijatelje iz pokreta otpora Neki od njih su ubijeni na DS9-u Trudna Kira je pretukla trojicu stražara bez problema Ona ide poslije sama tražit ubojicu i misli da će ga sredit trudna - na kraju čak i uspijeva u tome Kardasijanac se ponijeo zapravo pravedno po meni, jer on je bio nevin, a Kira mu je bezveze uništila život (nije marila za nevine Kardasijance , dok on je za nevine Bajorance i ljude na DS9-u te njezino dijete ). Po tome se taj njen pokret otpora ne razlikuje od današnjih terorista i makija i ja ga ne odobravam Mislim da Francuski pokret otpora u drugom svj. ratu ipak nije ubijao nevine Njemce
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 30 ožu, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Da tako je oni su kulturni zato sto su Evropa ! Likovi su Francuskinjama koji su bile zene,cure ili radili samo pokranjih ili za njih osisali kosu na celavu ! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| pon 30 ožu, 2009 8:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
4 od 1 je napisao/la: Da tako je oni su kulturni zato sto su Evropa ! Likovi su Francuskinjama koji su bile zene,cure ili radili samo pokranjih ili za njih osisali kosu na celavu ! ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Nemoj mi uzeti za zlo, ali odi posjeti malo ovu temu.
| pon 30 ožu, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
uzasno dosadna epizoda sa stvarima iz kirine proslosti.1
_________________ "He learned to play it safe. And he never, ever got noticed by anyone."
|
| uto 07 tra, 2009 4:13 pm |
|
 |
|