| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: O Anketi, programu i rasporedu emitiranja na HRT-u.
BrickTop je napisao/la: Baš gledam emisiju Iza Ekrana na HRT-u. Gledatelji se dosta žale na termin DS9-a pa je moguće da će ga vratiti u stari termin prikazivanja, a to je oko 16h posljepodne na HRT2. Rekli su da je moguće da ga vrate ili samo da se gledatelji žale?
|
| pet 13 vel, 2009 11:53 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
 DS9 EPIZODE
Pozdrav svima! Obozavam gledat star trek, i htio sam strgat hrt kad su mi prebacili zvjezdane staze sa 16.10 na 00.45 grrr. A pošto školu imam uvijek u ujutro ne mogu gledat grrrr 
| pet 27 vel, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...nekaj ste spačkali s anketama... !! ...ima dva puta 5x03... objasnite...
| sub 14 ožu, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...nekaj ste spačkali s anketama... !! ...ima dva puta 5x03... objasnite... Pregledaj temeljito pa ćeš vidjeti u čemu je problem, a ako ne skužiš, samo zmoderiraj naslove po mojim uputama. 5x03 je epka "Looking for the Par'mach in all the wrong places" i tu sve štima. 5x04 je "Nor the battle to the strong", ali je u naslovu pogrešno stavljeno da je to 5x03 pa samo to treba editirati 5x05 je "The assignment", no u naslovu je pogrešno napisano da je to 5x04, te također samo naslov treba editirati
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 14 ožu, 2009 4:26 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa da , to sam i primjetio, sve ostalo štima, samo su se zafrknuli s brojevima... 
...pa sam samo htio postavljače upozoriti za to... ...da malo pogledaju...
| sub 14 ožu, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Neznam zasto nema petko ili subotom ujutro reprize svih 5 serija sto su bile ovaj tjedan .
| pet 27 ožu, 2009 8:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...pa nisu bile reprize ni prije... ? ...čak su prestali reprizirati kad se prebacio serijal u kasni termin...
| pet 27 ožu, 2009 8:51 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
To mi je baš bezveze, ako mogu reprizirati tolike gluposti, zašto ne mogu i star trek. 
|
| pet 27 ožu, 2009 9:06 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ako otvorim grupu na fecebooku za promjenu termina, hočete li se pridružiti? moglo bi upaliti da promjene termin.
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 ožu, 2009 10:54 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
To nije loša ideja. 
|
| pet 27 ožu, 2009 11:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Možeš pokušati sa time, ja ću se joinati  , ali teško da ćeš imati puno interesenata i da ćeš nešto uspjeti. Ali samo naprijed, sretno! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 27 ožu, 2009 11:17 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
samo mi treba dobro ime ze grupu
primam ideje!...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 ožu, 2009 11:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Navodno koliko sam ja dobi mail od hrt....poslje 2 sezone DS9 program nije za maloljetnike pa su zato stavili tako kasno;; sto nema smisla al jebiga... Uvjek ti ostaje da napravis kao ja skini s neta sve epizode i gledaj do mile volje 
|
| pet 27 ožu, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ni ja uglavnom ne gledam na TVu (nešto mi se zeznuo tuner na kompu) ali imam pri ruci epizode koje se prikazuju 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 27 ožu, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Dambaa_15 je napisao/la: Navodno koliko sam ja dobi mail od hrt....poslje 2 sezone DS9 program nije za maloljetnike pa su zato stavili tako kasno;; sto nema smisla al jebiga... Uvjek ti ostaje da napravis kao ja skini s neta sve epizode i gledaj do mile volje  Gluposti, a one silne meksičke i druge sapunice su kao primjerenije za maloljetnike, da ne govorimo, od nekim drugim serijama koje još emitiraju. 
|
| sub 28 ožu, 2009 12:26 am |
|
 |
|