| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 4x21 - The Muse
The Muse (Muza)Sezona: 4 Epizoda: 21 Datum premijere: 29.4.1996. Prikazano na HRT-u: 27.2.2009. Scenarist: Rene Echevarria Redatelj: David Livingston Stardate: nepoznat Gostujući Glumci: Majel Barett – Lwaxana Troi Michael Ansara – Jeyal Meg Foster – Onaya Kratak sadržaj: preuzeto s ST centraLwaxana Troi dolazi na postaju i navrati u Odov ured kako bi mu obznanila da je trudna. Uzbuđena je što će dobiti dečka, no njen muž koji je Tavnijac zahtijeva da mu ona u skladu s običajem njegovog naroda preda sina da ga on odgaja dok ne navrši 16 godina. Ne želeći predati dijete, Lwaxana odlučuje roditi dijete na postaji Deep Space Nine. U međuvremenu na postaju stiže misteriozna žena imenom Onaya, te govori Jakeu da mu može pomoći pri pisanju.Detaljnije informacije: Memory alpha
| pet 27 vel, 2009 1:56 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 4x21 - The Muse
Inace tek na kraju skuzim ja da je ona prica poznati anslem iz visitora , zanimljiv je taj psiho ubojica , uzima kreativnu energiju , na neki nacin ostecuje zrtvu izvlaceci kreativnost iz iste , sigurno najkorisniji nacin ubojstva , bas ironicno okrutno a opet tako nekako poetski Inace zadnji put da je majel u star treku  , eto bas u toj zadnjoj ulozi s elwaxana udaje za mjenjolika koji joj je prijatelj kako bi mogla odgojit svoje trece dijete Odo je bio dobar u onom govoru za vrijeme zenidbe 7
_________________ Surviving the new decade
|
| pet 27 vel, 2009 2:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...LOL Lwaxana je trudna... i bježi od svojeg muža...
Na postaji je Onaya koja vidi talent u Jakeu... ni ima i neke skrivene namjera... te se na neki način hrani njegovom kreativnošću...
Odo se oženi Lwaxana da je zaštiti... imao je dobar i uvjerljiv goor kad je molio Lwaxanu da se uda za njega...
Zanimljiva je Onayina rasa...
Jakeu pozli od prevelike neuro-aktivnosti... te ga uspiju spasiti od posljedica...
Odo se ipak malo zacopa u Lwaxanu , ali ona ipak odlazi na Betazed...
...5
| pet 27 vel, 2009 3:42 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 7, ok epizoda.
|
| pet 27 vel, 2009 12:34 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
5 Obje radnje nisu baš nešto posebno. Lwaxanini problemi bili su zanimljiviji od Onayinog čupanja neuro-energije i "Anslema" iz njegovog mozga. Ako ništa drugo, bar se netko sjetio napraviti poveznicu sa ranijom epizodom (kako je Captain već spomenuo, "The visitor" - "Anslem").
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 27 vel, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Mah, niš posebno epizoda. Onak, moraš se truditi da ti misli ne odlutaju nekam.  Barem ja...  Zadnje pojavljivanje Lwaxane Troi. Lijepo je Odo govorio na vjenčanju, baš je bio iskren. Onaj susret sa Lwaxanom ga je potpuno izmijenio. Jake i Onaya, ne znam kaj bi komentirao... samo da mi je super pisanje nalivperom i na papiru u budućnosti. Nije još sve ošlo kvra...  Iako, ako ćemo iskreno, Jake je pisao na PADD-u dok mu Onaya nije dala papir i nalivpero. 

|
| pet 27 vel, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
4 ocjena Gdje je kcerka od Lwaxane na vjencanju ? Ovo bice sto se naziva muza ,to meni prije lici na vampira jel jedno bice takvo ili postoji cijela rasa ?
| pet 27 vel, 2009 7:26 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
4 od 1 je napisao/la: Gdje je kcerka od Lwaxane na vjencanju ?
Još po mogućnosti gola 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 27 vel, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Enterprise možda bio daleko pa nije stigla. 
|
| pet 27 vel, 2009 11:58 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
RAI'TARA je napisao/la: Enterprise možda bio daleko pa nije stigla.  ...pa koliko smo čuli u DS9-u... Enterprise je uništen... (ili sam ja nešto krivo shvatio)
| sub 28 vel, 2009 12:09 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.bobo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Enterprise možda bio daleko pa nije stigla.  ...pa koliko smo čuli u DS9-u... Enterprise je uništen... (ili sam ja nešto krivo shvatio) Za vrijeme ovih epizoda, već je porinut Enterprise-E ako se ne varam.
U Prvom kontaktu se spominje da je Enterprise-E već godinu dana u svemiru. 
|
| sub 28 vel, 2009 12:22 am |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
ENT-D je uništen za vrijeme treće sezone DS9-a.
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| sub 28 vel, 2009 11:12 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
Lore je napisao/la: ENT-D je uništen za vrijeme treće sezone DS9-a. aha
vidis Raitara, buraz zna 

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 28 vel, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Cmd Data je napisao/la: Lore je napisao/la: ENT-D je uništen za vrijeme treće sezone DS9-a. aha
vidis Raitara, buraz zna  Zapravo Enterprise-D je uništen na početku treće sezone. Što bi značilo kako je već skoro kraj 4. sezone da bi Enterprise-E već morao bit u svemiru. 
|
| sub 28 vel, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Deset. Osobito mi se svidjela priča o Jakeu i Onayi. Katul je baš mogao u kojoj pjesmi spomenuti da je Lezbija imala čeoni greben. Mislim da je Onaya ipak pozitivan lik. Ja bih definitivno bila spremna brzo umrijeti ako bih prije smrti pisala genijalna djela. Odo i Lwaxanna...ne toliko zanimljivo kao ovo prvo, ali ipak dobro. U ovoj je epizodi i pretvaranje Oda u jastuk i dekicu. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 28 vel, 2009 3:42 pm |
|
 |
|