|
Sada je: sub 08 kol, 2026 6:22 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
|
 Rikon 2009
Evo i ofišl najava... Što: Rikon 2009. , 12 konvencija fantastike u Rijeci Kada: od 9. do 11. listopada Gdje: Astronomski centar Rijeka (glavni program), klub Discordia i Grinch (zabavni sadržaji) ( mapa grada s bitnim lokacijama) Kako izgleda lokacija: TeaserZa dodatna pojašnjenja bacite oko na FAQAko je još nešto ostalo nejasno, slobodno pitajte ovdje ili nas kontaktirajte. Mali dio programa je već online a ažurno će biti objavljivane sve promjene na sajtu Udruge i FHR-u. 
| ned 06 ruj, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Rikon 2009.
Ako je ikome uopće upitno - svakako namjeravam doći, kao i zadnjih nekoliko godina  I ima nas još koji dolazimo, a neki su već i rezervirali smještaj za sebe  Mapa se može i ovako postaviti 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 ruj, 2009 1:10 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Bio sam prošle godine i bilo mi je super, tak da ću najvjerojatnije doć i ove godine
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 07 ruj, 2009 1:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: I ima nas još koji dolazimo, a neki su već i rezervirali smještaj za sebe  yep neeee ](./images/smilies/eusa_wall.gif) - kaj neče biti Rikon više na FF u Rijeci ??? Znači opet bum nadrapao kao "crni" (u smisli prijevoza, smještaja i tak to  )...a je neparna godina pa se valjda podrazumjeva 2006  , 2007  , 2008  , 2009 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 07 ruj, 2009 2:09 pm |
|
 |
|
Ensign
|
reci u čemu je problem pa ti odmah i riješim dileme. mislim već da znam i o čemu se radi 
| pon 07 ruj, 2009 3:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Zanimljivo je da nije više na starom mjestu... nova lokacija je pogodnija za kon ili FF više ne dozvoljava da se tamo održavaju konovi? Inače svaki put kad tražimo FF po onom brdu se izgubimo, valjda je ovo lakše za naći...  vidim da je u blizini veliko parkiralište... nadam se da je besplatno  @Zvonko, meni je baš 2006. Rikon bio bezveze, a dosta bolji sljedeće 2 godine... @Naga - glede "problema" - pretpostavljam da si čitao topic o Domikonu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 07 ruj, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Ensign
|
tu i tamo sam bacio oko ali nisam vidio ovo o čemu zvonko govori. nema veze. uglavnom... karta kako do ACR-a je online. naći ga nije ni približno problem kao filozofski jer nema jednosmjernih ulica u tom dijelu grada. ideš prema karti i dođeš. osim toga, ako se dolazi busom, ne možeš promašit jer je to zadnja stanica te linije. dalje, imat ćemo organiziran prijevoz busom ili kombijem po završetku programa do centra grada i p&P (koji je u samom centru ali ga je mooožda malo teže naći) u petak i u subotu. također, u subotu popodne će taj isti naš prijevoz vozit od grada do ACR-a. po mom mišljenju, ne bi nitko trebao iamt problema sa dolaženjem i odlaženjem bilo da se radi o p&p ili acr-u. osim našeg busa, nakon završetka programa voze još 3 linije do grada a i taxi je još uvijek 20 kn po vožnji (podijelite to još na 4 osobe u autu...bla). što se tiče nema više rikona na FF. uopće mi nije žao. makar je ff veći, sve je na jednom mjestu i većina ljudi već zna što i kako do njega... jer, nema problema s nadrkanim dekanom, čistačicama koje reketare (ne pretjerujem), pijanim navijačima i sličnim. a zaposlenici tvrtke koja upravlja acr-om i ljudi koji u njemu rade su bili i više nego susretljivi i od pomoći. da ne spominjem fenomenalnost lokacije acr-a (ako niste vidjeli teaser, preporučam) i medijsku pozornost koju ćemo dobit čisto zbog lokacije. opet, radi lokacije, sljedeće godine ćemo vrlo vjerojatno dobit više novaca i rikon će u cijelosti (da i po noći) moći biti u acr-u a i moći ćemo zakupiti i sam planetarij i zvjezdarnicu koji su u sklopu centra da bi vi odn. svi osstali koji dođu na rikon imali sve besplatno. naime, zbog nedostatka para, nismo mogli sve dobit (što znači niti da vi nećete moći imat sve potpuno besplatno) na korištenje i slobodno raspolaganje. a to znači da ako želite na predavanja s projekcijama u planetarij ili blejat u zvijezde uz vodiča ćete morat platit extra 10 kn (ne nama nego acr-u). to je još jedan od razloga zašto je akreditacija za rikon ove godine 40 a ne 50kn što se isto nadam da će se cijenit. mada nekako sumnjam  i da... predavanja u planetariju će biti ukupno 4. (2 dnevno; sad ne znam dal će bit sva različita ili jdan dan jedno a drugi drugo) ja imam isplaniranih 12 predavanja koja mi organiziramo i ova spomenuta 4. pa sad... sorry na dugom odgovoru. ne svađam se, ne opravdavam se niti išta slično  samo objašnjavam svoje stavove prema kojima sam se vodio kada sam organizirao ovo. :yadda yadda:
| pon 07 ruj, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: @Naga - glede "problema" - pretpostavljam da si čitao topic o Domikonu   ...ali ovdje bu prijevoz gradski prijevoz upitan Vidim ga bu GPS radil ovdje dobro  ...ok ok malo ozbiljnosti, ovak imam par pitanja, za pješake: 1. da li se može doći i sa linijom 7? 2 da li je izlazna stanica busa isto gdje i ulazna prema centru? 3. da li ima Rijeka za kupiti "dnevne karte" za prijevoz, ili samo pojedinačne kod vozača i u kiosku? 4. Pretpostavljam da 7-ica i 7A ide po Kumičičevoj pa uz bolnicu prema Sv. Križu? jel sam dobro vidio? 5. kad u voznom redu piše "ide u garažu"...jel ide blizu centra ili...? toliko zasad
|
| pon 07 ruj, 2009 5:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Naga Sadow je napisao/la: sorry na dugom odgovoru. ne svađam se, ne opravdavam se niti išta slično  samo objašnjavam svoje stavove prema kojima sam se vodio kada sam organizirao ovo. :yadda yadda: Nemoj se ispričavati  , ja nisam ni u kom slučaju post shvatio negativno, gušt mi je bio za pročitati  Sad sam tek skužio da je na 2 različite lokacije, ali ako je prijevoz sređen tako kako kažeš, ne bi trebalo biti problema... Meni je FF bio dobar, ali nisam emotivno vezan za njega u stilu "Rikon = FF "  Bio sam nekada i na onom Rikonu koji se održavao u Željezničkom domu i tamo mi je isto bilo okej. Drago mi je ako je novi prostor dobar kao što kažeš  Meni je baš fora što će Rikon biti na novoj lokaciji, mislim da ću imati filing kao da dolazim na neki novi kon  Vjerujem da će se ekipi, posebno Zvonku koji voli astronomiju, svidjeti što kon je u sklopu ACR.... nisam već dugo bio u zvjezdarnici (od osnovne  ) pa ću se potruditi odljepiti od šanka i posjetiti barem jedno predavanje tamo  U peak&poke je spavaona ili dio kona? Nisam to skužio.... Uglavnom, zanima me kako je (ako je) rješeno spavanje za one koji dolaze "avanturistički"? (sa vrečom za spavanje  )
|
| pon 07 ruj, 2009 5:32 pm |
|
 |
|
Ensign
|
1. možeš i sa 7 ali ćeš morat pješačit. osim toga uzbrdica je. nije daleko ali je uzbrdica. ne da mi se sad označavat di je ta stanica od 7 osim ako baš ne inzistiraš. 7 vozi svakih 15 min, 7a vozi svakih 30. obje prema redu vožnje koji je dostupan na stranicama autotroleja 2. je. posljednje/prva stanica su iste 3. mislim da je toga bilo ranije ali sada 99% nema više 4. evo ti pojednostavljeni prikaz vožnje gradskih linija5. centar. 50 m od p&p
| pon 07 ruj, 2009 5:38 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zvonko imamo auto, ajde ne ispituj previse... napunit cemo ga bitno da imao parking gore i dolje samo me to zanima...
| pon 07 ruj, 2009 5:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: ajde ne ispituj previse... a kaj ima loše u tom da pitam pitam da se možemo lakše snač itd.... btw thx na odg. 
|
| pon 07 ruj, 2009 5:59 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
baš mi je bed da ove godine ne mogu na Rikon.. idem na godišnji tek od 19-30.10... ali iduće godine dolazim 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 07 ruj, 2009 7:44 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
C U there 
|
| pon 07 ruj, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ali... ali... ali meni mama uvijek ostavi kikirikija kad se ja vozim u autu! striceki organizatori, a hoce li u tim busovima biti kikirikija? ali stvarno Zvonko... ne mislis li da malo previse mama's-boy-aš? mislim, konvencija u astronomskom centru? rock on covjece! onak, brijem da nepostoji vise cool mjesto za odrzavanje jede SF konvencije.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 08 ruj, 2009 3:10 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|