| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 15 lis, 2007 3:21 am Postovi: 32 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
 Domikon 2009
pozdrav ekipa! vjerujem kako znate da se bliži još jedan Domikon, koji je i ove godine posljednjeg vikenda u kolovozu (točnije od 28. do 30. kolovoza); ovih dana će i službena najava, za sada smo samo pomalo obaviještavali i najavljivali; niste nam se ništa javljali pa nas zanima ima li zainteresiranih za "nastup" na ovogodišnjem Domikonu (predavanje, kviz, predstava, štagodveć...)? još uvijek vas možemo ubaciti u program, naravno, ako je netko zainteresiran; program je uglavnom gotov (budem ga uskoro postao), no ostavili smo mjesta za neke izmjene pa eto, ukoliko ima zainteresiranih, molio bih da nam se što prije jave, najkasnije do 1. kolovoza; BTW, nadam se neke od vas ponovno vidjeti u Donjem Miholjcu 
|
| uto 14 srp, 2009 10:16 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Domikon 2009
Zel Uneec je napisao/la: BTW, nadam se neke od vas ponovno vidjeti u Donjem Miholjcu  Ja svakako imam namjeru doći, kao i zadnje dvije godine, prošle godine ste Anta i mene super ugostili Za nastup udruge se valjda budu oni koji su nadležni javili....
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 14 srp, 2009 12:36 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Da, ove godine bi se malo aktivnije uključili u Domikon. Isto tako, pojavit ćemo se u većem broju nego prošle godine.
Za program ćemo vam se javiti, računajte da bude barem 1 kviz i 1 igra ili 2 kviza ili što već uspijemo složiti. Detalje ćemo vam vjerojatno javiti nakon Liburnicona, jer tamo će biti dovoljno naših članova, da se možemo dogovoriti. Štand ćemo nositi.
Ono što je svima vjerujem najbitnije, kako ste organizirali smještaj/spavanje? Neki od nas preferiraju smještaj u sobama (naravno ne preskup), neki spavanje u vrećama, a nekima je svejedno, pa nam to što prije javite, da vidimo kakve su nam opcije.
Također bi rado da na konu pokrenemo i neku suradnju za slijedeću godinu. Vjerujem da ćemo barem potpredsjednik (Ant) i ja doći ove godine od službenog vodstva udruge, pa se nadam da se nešto možemo i službeno dogovoriti.
Kad smo već kod toga, da li netko od vas dolazi na Liburnicon?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 14 srp, 2009 12:45 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 14 srp, 2009 10:09 pm Postovi: 10 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pozdrav! Pošto sam u organizacijskom timu Domikona, mogu reći da što se tiče smještaja situacija će biti ista kao i prošle godine. Imaju 2 livade pored Kluba mladih gdje se može kampirati, znači šatori + vreće za spavanje. Mjesta na njima ima poprilično Ako netko želi bolji smještaj u Miholjcu, trenutno funkcioniraju hotel Slavona i hotel Borik, ali bi se tu trebalo najaviti tj, izvršiti rezervacije. Doduše po iskustvu sa prošlih Domikona, uglavnom se malo spava, naročito u subotu kad je udarni dan i nlo festival navečer.
|
| uto 14 srp, 2009 10:19 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 15 lis, 2007 3:21 am Postovi: 32 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
woooow, nisam znao da je Ant dogurao do potpredsjenika udruge....  moje čestitke, Ant! predsjednice, hyperion je rekao otprilike što se tiče smještaja; ja mogu ponuditi smještaj jednoj osobi kod mene doma pa eto... što se Liburnicona tiče, ja sam taj vikend u Vajskoj (Vojvodina) tako da definitivno ne dolazim...
|
| uto 14 srp, 2009 11:51 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Ja definitvno dolazim.... Ove godine cu se malo duze zadrzati nego lane!!! 
| čet 16 srp, 2009 11:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
vrlo vjerojatno me nema 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 17 srp, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Hm nema ni traga ni glasa nikome a Domikon se približava : alo vi tam  kak je riješeno spavanje i za koje pare?  ak su neke razumne cijene možda i dođem, ak su šatori itd.  ne hvala 
|
| uto 04 kol, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Zvonko - napisao je već Hyperion: hyperion je napisao/la: Ako netko želi bolji smještaj u Miholjcu, trenutno funkcioniraju hotel Slavona i hotel Borik, ali bi se tu trebalo najaviti tj, izvršiti rezervacije. Dakle, nazvati hotele i srediti smještaj, ako želiš konfor... Bit će fora to s kampiranjem... konačno ću moći reći "good morning, campers" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 04 kol, 2009 3:05 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Cvicek je napisao/la: Dakle, nazvati hotele i srediti smještaj, ako želiš konfor... pa nije da želim konfor nego negdje normalo za prespavat-neku sobu, a s time ne platiti masnu cijenu cca 30eura je moj limit ako je jedna noć Cvicek je napisao/la: Bit će fora to s kampiranjem... konačno ću moći reći "good morning, campers"  je je... baš, došel bum se odmoriti kad, u ponedjeljak na posel 
|
| uto 04 kol, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
30 eura konta da u Miholjcu mozes iznajmit stan na pola mjesaca 
| sri 05 kol, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A 250kn jedna noć 
|
| pet 07 kol, 2009 12:22 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 14 srp, 2009 10:09 pm Postovi: 10 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Za te pare ti ja iznajmim kuću na cijeli dan.  Mislim da je otprilike tako neka cijena noćenja u slavoni oko 250 kn sa doručkom. Ići ću uskoro rezervirati sobe za predavače za nlo dan pa ću znati. Ili ti možemo u klubu neki kauč riješiti. Ja sam si za kampiranja kupio zračni madarac. i mogu reći da je čisto solidan.
|
| pet 07 kol, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
El Zvonko je napisao/la: Hm nema ni traga ni glasa nikome a Domikon se približava : alo vi tam  kak je riješeno spavanje i za koje pare?  ak su neke razumne cijene možda i dođem, ak su šatori itd.  ne hvala  Stari moj, ako hoces spavati u hotelu nazoves, rezerviras i evo te. a za ostale je spavanje rijeseno ako imaju sator, pa mozda cak i ako nemaju . Cuga ce biti povoljna kao i uvijek, a klopa uglavnom besplatna, znaci klingonskog graha ce biti. Za sve ostale zahtjeve postoje restorani i pizerije.
|
| ned 16 kol, 2009 12:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nudi ko neki privatni smještaj i za koliko?
| ned 16 kol, 2009 10:09 pm |
|
 |
|