| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
 Konfuzija 2007
Prva slovenska konvencija IKADA će se održati u gradiću Sečovlje blizu Portoroža od 27-29. travnja (to je inače vikend nakon Sferakona). Lokacija će biti lokalna osnovna škola. Budući da se stvar održava prvi put, ne očekujemo puno ljudi (već 50 je uspjeh) i bilo bi nam drago da dođete. Kotizacije nema, spavati će se moći u vlastitim vrećama (besplatno) + besplatna kava za sve! Što se tiče programa: stranica Konfuzije je tu - http://www.deaho.org/konfuzija/ i ako kliknete na "predavanja", vidjet ćete i neke teme o Star Treku.  To neće biti predavanja u pravom smislu riječi, nego više "referati" od maksimalno pola sata, ipak nismo toliko kompetentni (ali trudimo se  ). Ako vam treba što prevesti sa stranice, doviknite mi! Eto, lijepo vas pozivam ako vas stvar interesira. 
| ned 18 ožu, 2007 9:36 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ja bi rado dosao... i moglo bi se ponogovoriti i par frendova... samo mene brine 1 stvar... hocu li ja uspjeti tamo ista skuziti slovence 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 ožu, 2007 1:38 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Pa čuj, ako tako formuliraš rečenicu, normalno da ću ti reći da nema frke i da ćeš nas razumjeti, samo vi dođite.
Ajmo ovako reći... vidimo se na Istrakonu, ne? E, sa mnom dolazi još nekoliko Slovenaca, pa ćeš nas malo prisluškivati dok ćemo se među sobom razgovarati na "elijenski" iliti slovenski, pa ćeš onda vidjeti koliko nas razumiješ. Makar ja stvarno (i to najozbiljnije) ne vidim problem. 
| pon 19 ožu, 2007 1:53 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
hehe... secovlje je po ovoj mapi ovdje skoro pa u Hrvatskoj
pa imat cete, ako nista drugo, dosta istrijana kao goste...
a ja cu definitivno prisluskivati alijensko-slovenski pa bum vidio jel bum se snasao u tome 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 ožu, 2007 1:59 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Je, istina - hrvatska granica je što se toga tiče bliža Sečovlju nego recimo Brežice Zagrebu (pretpostavljam da su vam Zagrepčancima Brežice interesantne za šoping, ak ne vama dečkima onda barem curama / ženama / majkama / bakama  ).
Ma uostalom, kaj kompliciramo... kad se počne lokat pivo, svak svakoga razme! Pivo je univerzalni jezik. Esperanto na konovima. 
| pon 19 ožu, 2007 2:46 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
a bit ce piva??

|
| pon 19 ožu, 2007 4:18 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Pa jesi gledao Pijanske steze ili nisi?
Naravno da će bit piva!  I vina!
Jedna večer na slovenskom konu i drugi dan ćete se samo derati: EN PIR! 
| pon 19 ožu, 2007 5:56 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Moran na karti potrazit taj "city " iako vise ne konzumiran veselje preko piva i rakije no... "sok od sljive" bi moga ka nas Klingonac Worf ... Mi Borgovi ne pijemo dok radimo a ivik ima toga za radit.. pa znas kak je to...!? ti si kraljica 

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 19 ožu, 2007 9:23 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Zato ja volim ferengije
Kada dobiju pice oni ce ti ga ponuditi za jeftiniju cijenu 
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| pon 19 ožu, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
za dobro pice netreba zalit novca.... 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 ožu, 2007 12:52 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ah, ja dolayim u Sloveniju 25.03... ...samo na jedan dan...
| uto 20 ožu, 2007 5:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Mr.bobo - pa ajde dođi opet u Sloveniju, šta sad.
Inače, moram vam reći da će na Konfuziji jedna od zabavnih točaka programa biti impersonacija Williama Shatnera (to smo se danas dogovorili, još moramo razmisliti o detaljima) i konkurencija će biti opasna... jer se moj dragi već uči napamet pjesmu Rocketman.
Inače, ako i dalje razmišljate o dolasku, vrlo radi bi vidjeli reprizu vaše istrakonske točke gdje su se morali derati KHAAAAAAN (ne znam točno kako se je zvala točka) i imitirati ples, trubu itd. Crkavala sam od smijeha. 
| pet 30 ožu, 2007 8:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
za to bumo se dogovorili na sferakonu 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 30 ožu, 2007 11:37 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Može, može.
Samo mi recite jel onda već sigurno da ćete doći, da se u neko vrijeme (još prije Sferakona) na stranicu kona pukne link do vašeg homepaga - nabrojili bi sve udruge koje su se najavile.
| sub 31 ožu, 2007 5:23 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Dečki i djevojke!
Ako USS Croatia želi sudjelovati na Konfuziji i želite da vas spominjemo u slovenskim medijima još dosta prije samog kona, morate mi najkasnije do četvrtka, 12.4. javiti ako dolazite i po mogućnosti mi barem okvrino opišete što želite raditi u programu. U ovom trenutku u neformalnoj satnici imamo rupu od 3 sata u zabavnom programu i rado bih ju rezervirala za vas, ali ako mi se ne javite na vrijeme (dakle do četvrtka), mogla bi se napuniti s nekim drugim programom, jer kontaktiram sa masom ljudi odjednom.
Dakle, point je - na Sferakonu će biti waaaaaaay prekasno za dogovor o vašem potencialnom programu na Konfuziji. Nažalost. 
| sub 07 tra, 2007 11:50 pm |
|
 |
|