|
Sada je: pet 31 srp, 2026 12:39 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
 Essekon 2007
jel zna netko nesto za essekon
| ned 22 srp, 2007 11:42 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: Liburnikon
a kad je to
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 12:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 12:45 pm Postovi: 245 Lokacija: The one and only: Osijek
|
osijecka sf fantasy konvencija
| ned 22 srp, 2007 2:29 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a kad je to
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 srp, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 Re: Essekon
pa neznam,pitam tu vas jel netko zna nesto,vidim da idete po konvencijama pa pitam jel netko nesto zna
| ned 22 srp, 2007 10:26 pm |
|
 |
|
Ensign
|
u 11. mjesecu, ne znam točan datum ali znam da je uvijek negdje oko mjesec dana nakon rikona, dakle na prijelazu između 1. i 2. tjedna u 11. mjesecu.. ae sad sam barem okvir dao 
| ned 22 srp, 2007 10:34 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
aj bi li neko ko zna-pa makar i oko prilike dao sve datume konvencija. plees 
|
| ned 22 srp, 2007 10:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
trebalo bi biti ovako... kutikon -u kutini, negdje u prvom ili drugom mjesecu (ali se zadnjih godina ili ne odrzava ili kasni i najave odrzavanje samo tjedan dana ranije... drugim rijecima -ta konvencija je propala...) istrakon -u pazinu, obicno 2 zjedna prije uskrsa -najzabavniji kon.. a mpzda i najveci fantastikon -u bih, zenica...izmedu istrakona i sferakona, odrzao se ove godine.. i rekli su kao da ce ga odrzavati svake 2 godine sferakon -zagreb, krajem 4. mjeseca -kon sa najduzom tradicijom konfuzija -u sloveniji, tjedan dva nakon sferakona, prvi put odrzan ov godine i vec mi je priraso srcu  ...procitajte moj reportliburnikon -u opatiji, 7 mjesec ...ili ti ga -plazi kon... dobra zabava s povremenim buckanjem u moru rikon -u rijeci, prvi tjedan faxa, (trenutno prva sljedeca konvencija) essekon -u osijeku, oko 11. mjeseca... neki su bili, ja nisam, al cuo sam dobre stvari o prijateljskoj atmosferi i tak... ove godine idem beokon -u beogradu... negdje krajem ili pocetkom godine.. moram se raspitat.. htio bi otic
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 23 srp, 2007 2:18 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
ja isto idem na essekon 100%,nisam jos nikad bio a volio bi otici
| pon 23 srp, 2007 10:09 am |
|
 |
|
dr.med.
|
i ja bi volio doci na jedan ali zbog obaveza ne znam hocu li uspijeti.
|
| pon 23 srp, 2007 11:05 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja idem jer sam upoznala neke Osiječane i bila sam u Gaia-ji(udruzi koja to organizira) u Osijeku i ekipa je zakon. Stvarno su svi prijateljski raspoloženi i zato sigurno idem 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 25 srp, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
ja sam tamo sigurno,mozda i nekog upoznam iz udruge uss croatia tamo
| sri 25 srp, 2007 2:27 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Essekon vam je 2.,3. i 4.11 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 15 lis, 2007 12:14 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
a o cemu je essekon? jel netko zna i di ce bit odrzan?
| sri 17 lis, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bit ce odrzan u Osijeku prvi vikend 11. mjeseca. To je jedino sto znam... izgleda da nemaju sluzbenih stranica.... nadam se da Essekon 2007 nije urbani mit  Netko je spomenuo (c) da ce ga biti .... sad svi spominju, i ja sam si za svaki slucaj rezervirao taj vikend za to... Pod uvjetom da ce ga biti, i da ce biti nesto slicno Rikonu ili Domikonu, tko jos zeli ici osim MaXa, Teddee i mene? BTW, na googlu po starom dobrom obicaju, kad se napise essekon 2007 prvo se dobije nas forum i ovaj topic 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2007 11:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|