|
Sada je: pet 31 srp, 2026 12:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
 Konfuzija 2008
Dragi moji, ovogodišnja Konfuzija će se održati od 2. do 4. svibnja (vikend nakon Sferakona) u Piranu (Slovenija. A možda i nije.  ) Zasad na službenoj stranici imate tekst za dva natječaja (za video i ilustraciju). Ako ništ ne razumijete taj elijenski jezik, imate prijevod na hrvatski ovdje. Konfuzija ima i svoj blog ali mi se sve sa bloga fakat ne da prevoditi. Budući da je MaX jako nahvalio prošlu Konfuziju, moram vas unaprijed upozoriti da ove godine stvari neće biti tako super haj. Nema high-tech škole  , biti će ogromnih problema sa parkingom  itd. Al neću sad o lošim stvarima (to malo je bilo samo da se unaprijed pripremite). Piran je PREKRASAN gradić okružen morem sa tri strane, Konfuzija se održava u samom centru grada, u četverokatnom omladinskom centru koji na vrhu ima terasu sa PREDIVNIM pogledom na grad. Bit će pluseva konvencije, bit će minuseva... al svejedno bi vam znalo bit zabavno sa nama. Dođite. Edit by Borg.Queen, 9.4.2008 VAŽNA OBAVIJEST!Lokacija ovogodišnje Konfuzije je OSNOVNA ŠKOLA SEČOVLJE.Nema frke sa parkingom. Spavanje na strunjačama FREE. Kotizacija FREE. Cedevita FREE. Jutarnja kavica FREE.
| sri 13 vel, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Konfuzija 2008
...jel imate kakvi smještaj osigurani za ekipu iz drugih zemalja?
(ja sa slovenskim nemam problema-ako govorite književno) 
| sri 13 vel, 2008 4:19 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Odvojit ćemo dva kata omladinskog centra za spavanac - nažalost na podu (ove godine ne možemo sredit strunjače  ), u vašim vrećama za spavanje. Besplatno, naravno.  Ionako će oni koji će se odlučiti parkirati u Piranu - ako (!!!) će naći parking za vrijeme prvomajskih praznika - puno platiti parkiranje. Parking nam je najveći problem kona, jer se plaća u apsolutno svakom kutku Pirana.  U neko ugledno vrijeme ćemo nabrojati sve opcije gdje će biti moguće besplatno ostaviti letjelice i kako onda doći do lokacije. Što se tiče jezika... lani nije bilo većih problema. Malo mahanja ručicama, malo nožicama, malo smješkanja i svi su se razumjeli. 
| sri 13 vel, 2008 5:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
oooohoooj ...to ce bit odmor za dusu i tilo JA dolazim pa makar se furao na Olega (legendu) 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 13 vel, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Iiiijoooj, ne spominji Olega... zadnji dan Konfuzije je do kasne večeri još zujao okolo, nikako da ode. Mi pospremamo, čistimo... on visi na netu i sluša neki češki radio.  Navečer si naručimo pizze, glavni organizator iz samilosti naruči jednu i za Olega... Oleg sav sretan. Ponjupamo, ostanu tri cijele pizze za noćni snack, pijuckamo ostatke pijače, zajebavamo se i odemo spavati u gluho doba noći. Oleg kaže da će otići rano ujutro, ako smije ostati još jednu noć. Ma smiješ, nema frke. Ujutro: nema Olega - nema pizzi. Mi se još međusobno zezamo da tko od nas je bio tako gladan da je pojeo 3 pizze, ali ne. To je bio Oleg žderator. 
| sri 13 vel, 2008 9:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
hahaha  koji lik ja se sjecam da je meni pobro veliki plakat Picarda koji sam se mucio napravit (to mu necu oprostit) +pobro je sve slike iz slikovnice koje sam donio na izlozbu na istrakon 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 13 vel, 2008 10:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
...nisam mogao doc lani (bio bolestan  )htio bi ove godine
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 02 ožu, 2008 1:11 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ja se nadam da ću doći ove godine 
_________________ njanjanja
|
| pon 03 ožu, 2008 1:55 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
da napomenem ponovno... posto se obavjest izgubila prilikom pada foruma
konvencija nije u piranu nego nazad u high-tech skoli i secovlju (ako se ne varam) ... nadam se da ce borg queen uskoro ponovno doci i napisati sluzbenu obavjest ponovno
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 09 tra, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Je, tako je - Konfuzija se i ove godine održava u Sečovlju. (Nisam se pojavljala jer sam čekala potvrdu jel se već smije pisati po forumu.) Prije nego što su nestali postovi je Nebelwerfer spomenuo da postoji varianta da jedan član 3.Zmaja na Konfuziju kreće sa autom iz Zagreba. A pretpostavljam da dolaze i neki Sferaši... tako da preporučujem da potencialni interesenti bez prijevoza na SFeraKonu priupitaju 3.Zmaj ko-kako-kada-gdje. Naravno, vrrrrrrlo ste dobrodošli za sudjelovanje u programu.  Btw, jel neke poštovane kolege iz vaših redova (hell, "naših" redova, ja sam isto vaša članica  ) još uvijek zanima privatan smještaj? Ili će školske strunjače i "nema spavanja na konvencijama" biti dovoljno?  Zaboravih spomenuti važne stvari: Kotizacija FREE. Spavanje na strunjačama FREE. Cedevita FREE. Jutarnja kavica FREE.
| sri 09 tra, 2008 11:26 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
weeeeeee! ja idem, sad je to valjda, jel, službeno 
_________________ njanjanja
|
| sri 09 tra, 2008 11:39 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
evo da ja ponovim svoj "apel"  ... vozi li netko tamo u petak poslije 5 popodne?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 09 tra, 2008 11:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Borg.Queen je napisao/la: Kotizacija FREE. Spavanje na strunjačama FREE. Cedevita FREE. Jutarnja kavica FREE. Wow! Je**no! Beat THAT Sferakon & Istrakon! Sad jos reci da negdje imaju i tuseve za otusirati se i ja cu biti 100% odusevljen Ehm da.. vrlo vjerojatno dolazim  Pogledah na google maps... Secovlje je u Istri (znaci znam proci 90% puta do tamo  iako bi mi bilo draze da je blize zagrebu... ali no big deal) Da li se vec zna u koliko sati ce konvencija otprilike poceti?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 10 tra, 2008 12:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
pa tko jos nije shvatio kak je na konfuziji i kaj je sve besplatno nek procita moj report od prosle godine! :) -------------  Da, oni imaju više novca. (Ernest Hemigway)
|
| čet 10 tra, 2008 12:36 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Cvicek je napisao/la: Borg.Queen je napisao/la: Kotizacija FREE. Spavanje na strunjačama FREE. Cedevita FREE. Jutarnja kavica FREE. Wow! Je**no! Beat THAT Sferakon & Istrakon! Nemamo trošak za najam prostora pa nam je lako dati nepostojeću kotizaciju.  Cedevita je free iz inata glavnog organizatora, jer je poludio kad je lani u vrijeme Istrakona u nekom kafiću u Pazinu vidio na cjeniku "Cedevita = 9 kuna".  A dva-tri velika lonca skuhane kave "ujutro" fakat nisu neki značajan trošak. Cvicek je napisao/la: Sad jos reci da negdje imaju i tuseve za otusirati se i ja cu biti 100% odusevljen Tuševa ima, ali lani je bila samo hladna voda. Vjerojatno će tako biti i ove godine. Odlično za buđenje!  (I deranje "KHAAAAAAAAAN" pod tušem.  ) Cvicek je napisao/la: Da li se vec zna u koliko sati ce konvencija otprilike poceti? Reći ću udrugama da počnu dolaziti negdje u 15-16h da si još u miru postave štandove, nekog ekstra otvaranja najvjerojatnije neće biti. Prvo predavanje ću staviti u 19h, da ima dosta vremena za "aklimatizaciju" posjetitelja. E da, ti si pušač, pa te moram unaprijed upozoriti da u školi nema pušenja, samo vani. Ali nije frka, brzo ćeš se naviknuti, jer smo i lani imali puno pušača i apsolutno nitko se nije bunio da zašto mora zapaliti vani, nit je ikome palo na pamet pripalit u školi. Ipak se radi o osnovnoj školi i vrtiću pa bi bio bed i ako zakon u Sloveniji ne bi postojao.
| čet 10 tra, 2008 6:23 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|