Sada je: uto 28 srp, 2026 8:38 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća
 SFeraKon 2010 
Autor/ica Poruka
Overlord
Overlord

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Post Re: SFeraKon 2010
Zakon reportovi :thumbs2:

Samo jedan mali ispravak: Ono nisu bile sive gaćice, već sive bokserice :P

A što se tiče nagrade, nisam je dobio, a vjerojatno ni neću :(

slika

ST battles audio/video tribute!

pon 26 tra, 2010 6:13 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Ozbiljna verzija

Evo i moj report.. prvi sa slikama :)

(bit će naknadno i youtube snimka akcije na mostu, vjenčanja Mirne i Oza kao i finala natjecanja "Udruga traži zvijezdu", ukoliko akteri nemaju ništa protiv :) )

Štand Udruge

Mislim da smo ovaj puta imali najopremljeniji štand do sada, po mom skromnom mišljenju.
Dio ekipe se je stvarno angažirao (Dr.Jones, Shadowmaster, Suiki, Danijel, pa i moja malenkost, pa smo napravili početnu verziju ST konzola.

Uz štand smo imali i projektor montiran na jednu od konzola koji je na platnu vrtio raznorazni Trek video, uz to stol s knjigama i časopisima, stol s merchandiseom i kao još jedan bonus - mini quarks bar.
Unutar druge konzole bili su i zvučnici tako da ni audio sadržaja nije nedostajalo.

Most "Uss Croatia" broda :)
Uz to što su imali i korisnu i dekorativnu funkciju, poslužili su djelu ekipe i za roleplay mosta - možda već imamo prve nade za buduće šaljive ST filmiće :D

I btw, tko kaže da 2 konzole i hrpa drugih stvari ne mogu stati u Coupe? :P :mrgreen:

I evo i udružne gatare daše, koji ovaj kon i nije toliko aktivno gatao (ili bar nisam primjetio) no svejedno je vrijedno i njega spomenuti.

Što se štanda tiče, glavni minus je bio što smo bili stacionirani na kraju hodnika, na najmanje aktivnom mjestu konvencije, pa nam na štand nije došlo toliko ljudi koliko bi ih bilo da smo imali bolju poziciju.
Bilo bi super ako bi se za iduću godinu mogao dogovoriti onaj prostor na kojem je prošlih godina znao biti Larp, tako da bi štand bio na vidljivijem, a opet nenametljivom mjestu.
Ako smo u ova 2 mjeseca novog predsjedništva već ovo uspjeli napraviti uz trud svega par ljudi, za godinu dana sigurno možemo još više i bolje, i postati jedna od glavnih atrakcija na konvenciji.

No bilo kako bilo, vidi se napredak od klasičnog "Imamo stol s knjigama, fanzinima i brodićima"

O svemu tome dovoljno govori i Antov komentar nekoliko postova prije, o jalnom laaamemanu koji je komentirao štand :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Konvencija općenito, predavanja, zanimljivosti...

Vidljivo je da je na Sferakon došlo puuuno više ljudi nego na Istrakon. Razlog slabijeg ovogodišnjeg odaziva na konvencije je primarno u recesiji (iako je zadnjih godinu-dvije opčenito vidljiv pad interesa za SF opčenito)
S obzirom da je najviše fanova iz Zagreba, Sferakon je prošao bolje od Istrakona, i nije djelovao tako prazno kao Pazinski kon...
Moguće je da se ove godine Sferakon ekipi svidi i više nego Istrakon... :)

slikaslika

Predavanje o Transhumanizmu & singularitetu
Antu se kako mi se čini, nije pretjerano svidjelo, ali meni je bilo sasvim okej.
Ne gajim predrasude prema ekonomistima, tako da sam na predavanje došao open-minded.
Ne znam tako puno o toj temi tako da mi je i radi toga predavanje bilo zanimljivo. Nisam primjetio puno grešaka osim onih opčenitih koje je i Ant na predavanju komentirao...
Nakon predavanja bila je još i kratka rasprava, dvoje-troje ljudi koji su izgleda dosta upućeni u tematiku, su komentirali rečeno i davali svoje komentare na to.
Nije mi nimalo žao za utrošenih sat i pol vremena.
Ako nekoga tema više zanima, može baciti oko na ttp://www.futurologija.com/

Nada sadow je u subotu navečer imao predavanje slične tematike. Žao mi je što nisam prisustvovao pa da ih usporedim :(

Predavanje o Tamarijanskom
Meni već unaprijed zanimljiva tema o kompliciranom jeziku iz TNG epizode "Darmok".
Na predavanje je došlo poprilično ljudi, i kao što se vidi na prvoj slici - sakupilo se je dosta ljudi iz udruge, ili bliskih udruzi, i bilo je solidno posječeno.
Ant i Mirna (i njihovi pomagači) su sastavili odličan pregled Tamarijanskog jezika i kulture. Nakon predavanja je još neko vrijeme bila i zanimljiva rasprava. Fora je što na takva predavanja često dođu ljudi koji se bave tom tematikom. Tako je jedan momak iz zadnjeg reda baš došao iz društva ljubitelja izmišljenih jezika (ili tako nešto) a i još je nekolicina ljudi imalo zanimljivih komentara i pitanja.

S obzirom da je to Antu bilo prvo predavanje, smatram da je napravio odličan posao :thumbs2:
Traži koji post prije da napišemo kritike, ali nekih većih kritika nemam. Da liće se na predavanju netko šetati ili biti stacioniran kod laptopa je više stvar preferencije, i ne vidim ništa negativno ni u jednom pristupu.
Žvakaću nisam ni zamjetio da ju je žvakao, možda bi zamjetio da neki meni nepoznati predavač drži predavanje. Meni je Ant cijelo vrijeme bio razumljiv.
Djelovao je da je dobro svladao tematiku, nisam primjetio da se je puno obazirao na projekciju da se podsjeti šta treba reći, i za večinu pitanja iz publike je imao kakav-takav odgovor.

Meni je bilo pomalo bad što je na moja pitanja odgovor bio "doći ću do toga na kraju predavanja" a do tada su ta pitanja i bila odgovorena, pa nisam bio jedan od onih koji su dali veći doprinos kasnijoj raspravi :| ... mislim, nije to Antova greška :)
Suiki je imao hrpu pomalo naivnih pitanja i činilo mi se kao da bi se Ant najradije zaderao "suiko ti uopče nisi shvatio koncept njihovog jezika i kulture!" :mrgreen:

Ako već tražim minuse - Mirna je sjela na pod da ustupi mjesto frendici... tako da je bila skoro nevidljiva - i na kraju nije nije imala nikakvu zadaću.
Lijepo je od Anta što ju je na kraju predavanja pohvalio :D

Astroarheologija
Korlević je kao i uvijek imao zanimljivo predavanje.
Iako mi tema (i samo predavanje) možda nisu bili onako zanimljivi kao neka druga predavanja koja je vodio (a da ne i spominjem opet Paar & Korlević duet) ... i ovo predavanje je bilo zanimljivo. Bilo je puno stvari koje sam već znao (izmjene godišnjih doba, crkva koja je pokupila paganske običaje i astronomiju, kao i za činjenicu da je Krist rođen 7 godina prije Krista :mrgreen: )
Ali svejedno, Korlevića se isplati poslušati čak i kad priča o stvarima koje znaš, ima svoj orginalni pogled na Svijet oko nas...
Samo je jednom tokom predavanja direktno spomenuo svoju teoriju o slomu tehnoloških civilizacija, a fora mi je i što je spomenuo Paara :)

Pon farr
Dašino predavanje popračeno čestim pogledima na projektor je djelovao kao da večinu predavanja doslovno čita s njega, i da se pomalo izgubi kada o temi treba još nešto ekstra reći. Ant me se od novopečenih predavača više dojmio.
No predavanje nikako nije bilo grozno. Dašo je odradio što je trebalo - imao je (relativno kratko) predavanje, projekciju dokumentarca i okrugli stol na kraju, i mislim da kao predavač neće biti predmet sprdnje.
Ne vjerujem ni da bih ja za prvo kon predavanje ispao puno bolji ;)

Bilo je nešto relaksiranije i šaljivije od Antovog što i nije čudno s obzirom na temu. To je pogotovo bilo vidljivo u završnom, raspravljačkom djelu predavanja.
Bilo je presmješnih upadica. Uz Suikijevo "da li pon farr može kasniti" ( :lol: ) bil oje i drugih komentara poput onih da li se muški i ženski pon farr mogu uskladiti tako da muž i žena mogu ponfarrrati zajedno, ili da li je seksistički da žene ljekovima mogu suzbiti pon farr dok muški ne mogu - pa tako oni smiju i šarati uokolo :lol:

Steampunk izložba
Iako su haljine nekima bile zanimljive, od izložbi mi se najviše svidjela steampunk kolekcija predmeta iako nisam ni ja ljubitelj steampunka. Posebice su me se dojmili mobiteli. Slika govori 1000 riječi, tako da daljnje komentare prepuštam vama.

...

[post je optimiziran za "default" verziju skina u kombinaciji s Firefoxom.
Volio bih čuti komentare (bilo na PM bilo kao dio komentiranja drugih stvari, kako vam se vizualno sviđa ovakav izgled reporta]

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 26 tra, 2010 8:08 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Serija: TNG
Koje si vrste?: Vulcan
Sad definitivno vidim da je moj termin predavanja bio najlošiji. Iduće godine ako predavanje bude bilo prije 17, 18 h, žalit ću se da mi ne odgovara. Mada meni sve odgovara ali vidim da ostalima udrugarima ne odgovara. Ostalim posjetiocima predavanja očito odgovara.
Vidim da je 14,30 u subotu bilo pre-pre rano za neke, meni drage članove udruge. Pa ću zato nagodinu predavanje tražit da bude kasnije.

Vidim da je nevažno to što je bilo prije mene predavao kolega dr.sc., a kasnije kolega Korlević, i to što je predavanje bilo u subotu kao glavnom danu SFeraKona.

Valjda bi predavanje bilo posjećenije od kolega članova Udruge da je bilo iza 17 h i to u subotu. Ali ok... ne mogu ja birat i slagat program...

Šteta, baš šteta što nisam dobio fizičku potporu nekih meni dragih članova Udruge. Velika hvala i pohvala onima koji su bili na mom predavanju. Neću ih imenovat, znaju ti koji su bili na mom predavanju.

pon 26 tra, 2010 9:49 pm
Profil Web stranica
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Sovereign X je napisao/la:

:zgrožen:

Ma ono su bile gaćice [-(

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pon 26 tra, 2010 9:50 pm
Overlord
Overlord

Dejanira [Bot] je napisao/la:

:zgrožen:

Ma ono su bile gaćice [-(

Ma kakve gaćice, pa to je za cure :P

Ono su bile bokserice i odbijam daljnu diskusiju o tome =;

slika

pon 26 tra, 2010 10:09 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Bez komentara Sov, bez komentara... :roll:

pon 26 tra, 2010 11:13 pm
Profil ICQ Web stranica
Overlord
Overlord

Shadowmaster je napisao/la:
Bez komentara Sov, bez komentara... :roll:

Pa zato sam i rekao da ne želim daljnu diskusiju o tome, zar ne? :roll:

slika

pon 26 tra, 2010 11:15 pm
Profil YIM Web stranica
anarho trekkie

Neozbiljna verzija

ovaj dio reporta ne mora nužno imati nikakve veze sa stvarnim ljudima i događajima :zubo:

...

Došao ja s dva glavna questa: otići na što više predavanja usput pijući što više piva i drugih tekućina :)

Sidequest je bio izbjegavati pretjeranu angažiranost na štandu, uslikati nešto fotki i koristiti svaku priliku za komentar MLJO u udruzi :zubo:

Odmah nakon parkiranja uspio sam već dvije stvari: pridobiti ekipu da nosi stvari iz auta, i usput apdejtao Mirnu o napredovanju svoje opće teorije društvenih odnosa u udruzi :mrgreen:

Komentirao novopristiglog Anta i njegovu angažiranost oko djelovanja udruge :)

Skužio sam da mi fale kokice kad je Dr.Jones uletjela na scenu u kojoj je Ant skočio na stolac, pa Dašo ili ko već na njega i na kraju i razmišljao kako im je falilo tako malo od ulaska u legendu kao ljudi koji su radi svoje ljubavi jednim udarcem uništili i konzolu i laptop i projektor :mrgreen:

Negdje nakon 2. pive, pojavila se je i Dejanira.

Za ovaj kon je nabavila novi outfit, ili se bar ne sječam da sam ju u tome vidio... no nije da je to sad nešto bitno.
Ono što je bitno za pripomenuti je u stvari uživo majica izgleda puno više zgužvana nego na slici :mrgreen:

I tako da odoh ja po još jednu pivu,
da zaboravim na zgužvanu Dejaniru :D

Predavanje o Transhumanizmu je bilo okej - pive je bilo dozvoljeno za nositi.
Minus je bio što su predhodne pive počele djelovati, tak da mi se počelo pišati za poluditi :evil:
Ali izdržao sam s odlaskom duže nego Ant :mrgreen:
Poslije sam se nakon uberolakšanja vratio još malo odmoriti na predavanje, pa onda dalje...

Nakon koje pive, bio je tu Sferakonski survivor.
Ja sam cijeeeelu večer pokušavao realizirati plan da imamo ženski tim na survovoru, da ih nekako nagovorim.... i već sam uspio pridobiti Normu i Dejaniru, i taman obrađivao i Hrčku,.. da bi mi plan upropastila Mirna koja je morala ići doma :P

Tko je u Survivoru pobjedio nisam skužio, jer su se svi okupili uokolo, i da nisam znao da natjecanje traje, mislio bi da je to opet neki performans ko onak koji je bio kod nas na štandu...

Istodobno su se Suiki i Sov divili liku s puškama, i pokušavajući biti isto cool kao i on, nabavili te iste puške i s njima se naganjali okolo po Sferakonu :lol:

Da izbjegnem pospremanje štanda, pobjegao sam van gdje sam naišao na Suikija, Dejanire, Sova, Gaše i ostalih, ...
Uglavnom, saznajem da je ekipa malo dalje od njih proglasila da Ent nije trek, što je naročito pogodilo Suikija i Sova, skučeno su sjedili na onim ogradicama i pjevali borbene u čast Entu :lolsmjeh: ("Faith of the heart" i sl)

Govorim Gaši da bi ih trebalo tući :lol:
Našto Gašo skoči na mene i drži me, ne dajući mi da se pomaknem, da ne bih ni slučajno krenuo na njih :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

I tak sam skužio da Dejaniru i ostale strašno nasmijava Gašo koji me sprečava da njih četvoricu idem tući, pa sam performans ponovio još desetak puta :lol:

Na kraju me je eto Gašo uvjerio da ih se ne isplati tući, jer kad ih istučem dobit ću kaznenu prijavu, kao budući advokat me je eto uvjerio da to nije vrijedno dosjea.... :mrgreen:

Makar mi se sad čini da bi legendarna bila vijest u crnoj kronici "na konvenciji SFa pored zagrebačkog FERa potukla se nekolicina strasnih ljubitelja Treka radi neslaganja oko tumačenja ST kanona" :lol:

No da... to bi bilo to za petak... :)

...

Idući dan sam se probudio taman prekasno da dođem na pripremanje štanda ( :veselje1: ) i odmah nakon dolaska na Fer neprimjetno uletio na Korlevićevo predavanje. Nisam još puno popio pa sam predavanje u cijelosti pogledao... sjedeći na stolici, i smijuljio se kako su Dejanira i Trap završili na podu jer više nije bilo slobodnih stolica :baeh:

D&D je napisao/la:
Nakon toga, dio ekipe odlazi na ručak, a dio na predavanje o Arheoastrologiji...
[-X
Obrnuto!
Nakon toga, dio ekipe odlazi na ručak, a dio na predavanje o Astroarheologiji! :mrgreen:

D&D je napisao/la:
Pa stavljanju maskare, pa stavljanju rumenila, pa lakiranju noktiju... #-o :zubo:
[...]
Dejanira je ponosna na sebe :hvalahvala:

Kad se već spominje šminkanje, pretpostavljam da ni Tajana sa svojim makeupiranjem Wraithova Dejaniri nije ni do koljena, jelda? :mrgreen:
No da, probao sam wraitha nagovoriti da pojede Dejaniru, ali on je to odbio.... :(
Blah... ni Wraithovi više nisu što su nekad bili :(

OTROVNA slika!
(navodno je ono cvijeće iza otrovno ;) )
slika

I btw, Mirna uvijek lijepo izgleda :P
I sad bi ju znao prepoznati na slici tipa onoj s Fejsbooka :D
Evo je desno kao buduće mladenke koja se priprema na vjenčanje :)

Tu negdje je bilo Mirnino i Antovo predavanje...
Došao sam pripremljen, s dvije pive.
Pogledao sam ga u cjelosti, osim cca 5 minuta dok sam išao do šanka po još pive :beerchung:

Vjenčanje je bilo baš simpa... :biggrinlove:
I mirno je prošlo - piva je pozitivno djelovala da se Oz ne opire previše :D
Poslije kad je shvatio šta se je dogodilo govorio je kako više neće piti, da mu je mučno, da ga čeka put kući i tak to :D
Snimku pošaljem naknadno, ako ću imati volje i vremena editirati i slati na youtube...

Što se tiče Mirne & Oza, bili su divan par... :biggrinlove:
slika

... punih 47 minuta, tj. sve dok Mirna na aukciji nije ugrabila wraitha :zubo:
slika

Mislim da je razlog kosa :D
slika

Dejanira je u međuvremenu smislila kako zaraditi pare, pa je na aukciji "kupila" dr.sc-a, da bi ga par minuta kasnije preprodala i ostvarila profit :mrgreen:
slika

Čudno da se Suiki i Sov nisu cijenkali za geeka s oružjem :mrgreen:
slika

Nastavila se je udružna Sferakonska tradicija "navlaži pod u subotu navečer" :mrgreen:
slika

Što se T'Grelu uvijek vrzma po glavi? :mrgreen:

[hint: da blje vidite, držite kursor iznad slike :mrgreen: ]

Mirna, Oz i ja :hug:
slika

Mirna, Oz i Sov
slika

Hrčka i Oz
(pitam se kako bi slika izgledala da trenutačno nije faza "love is in the air" :mrgreen: )
slika

Zadnji ljudi na konu
slika

Bilo je tu i natjecanje "USS Croatia multitalents show" :lol:

D&D je napisao/la:
Cviček se toliko raspjevao da smo ga morali prekinit u jednom trenutku... Da ga nismo zaustavili, bojim se da bi cijelu noć pjevao :zubo:
A niste mi dopustili ni da pjevam do trećeg pas,.. ovaj, niste mi dali ni da do refrena dođem :smrc:

No da, foreseenao sam kuda to vodi (Sovereignovoj jasnoj pobjedi 8-[ ) pa sam se taktički povukao s natjecanja, isto kao i Sov koji je zasluženo pobjedio.
Snimku njegovog trijumfa ću objaviti, ukoliko on to želi :mrgreen:

Inače, sam show se je čak i

...

Nakon toga smo se preselili van ispred Fera razmišljajući da li da poslije idemo u Kset ili u Brazil.... usput pijuckajući sve što smo imali :)

I bilo je hrpe trkeljanja.... od čega sam najviše zapamtio moju impresioniranosti što Oz komentira "da ga želim prokužiti" (mislim da se je spominjalo i otvaranje nekakavog topica o tome)
Uglavnom, cijeli ostatak večeri sam se zezao na taj račun :mrgreen:
Oza sam na kraju slabo prokužio :lol: , a smatram da je glavni razlog taj što nakon svadbe više nije htio piti... :)
I još smo ko zna kaj trkeljali, pol toga sam zaboravio...

Sjećam se da nas je ostalo 7, a ja u autu mjesta za 5... :?
Pa smo "vrlo pristojno" komentirali tko je višak, i koliko ljudi može stati u gepek i na haubu i sl :lol:

Da bi na kraju dašo otišao u nepoznatom smjeru plačući kako on ne želi završiti na haubi :lolsmjeh:

I na kraju je kad smo skužili koliko je sati i da trebamo doma, ostalo još i viška mjesta u autu :lol:

Pa sam odfurao Oza i Dejaniru do nje doma.
Pa sam smislio nešto zašto da ostanem... glavno je da sam izbjego pripit voziti još 10-20 minuta do kuće :D

Ujutro me je Oz probudio... :)
I mislim da sam imao sreće,.. jer da nije bilo Oza, prvi prizor koji bi to jutro vidio bi bila nenašminkana Dejanira! :shock: :lol:

Pa sam odfurao Oza do kolodvora, i odspavao do Dašinog predavanja, pa odfurao konzole do Španskog, i na kraju se pridružio Gejterima i ostalima na kavi da kao član Gate udruge protestiram što se udruga nije službeno predstavila na konu :mrgreen:

Ima još hrpa toga, ali ne bi do sutra bio gotov... :)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pon 26 tra, 2010 11:30 pm
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Ajme, koliko reportova i to kakvih... Ima se šta za čitati. :D Svaka čast ekipa, odlični su. Posebno bi istaknuo Dejanirin i Dašin (koji je opet s neozbiljnijim pristupom i ističe komične stvari, svaka čast). Cvičekov se ističe slikama i ozbiljnošću.

I ostali su genijalni. =D>

244

pon 26 tra, 2010 11:31 pm
Profil Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...joj upravo pročitah Dašenkin i Mašenkin report...
...valjam se od smijeha ko Dašo kad ga je čopila gravitacija... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

...ja neznam kako su se uspijeli sjetiti svih tih detalja...
...ali definitivno kad na kon sljedeći dolazim... bit ću oko njih...
...izgleda da je njima bilo najzanimljivije...

...i baš mi je žao što Dašo nije stigao na mars... greška u pogonu...
...ali čujem da je dobio ponudu za snimiti film ''preko ograde''... :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

pon 26 tra, 2010 11:44 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Ant je napisao/la:
doduse, trebalo je cijeli dan da se instalira adekvatni laptop, a ni tada nije iskoristen sav doneseni materijal, ali ajde...
Sve smo sredili dosta brzo. Kad si ti došao (oko 8?) sve je već bilo funkcionalno.

Bila su 2 laptopa (od Dr.Jones i mene) i ja sam svoj dao na raspolaganje za koju god udružnu svrhu treba.
Za tvoje predavanje dok je bilo frka sam otrčao do štanda i skužio da imam powerpoint (koji je Tgrel koristio za svoje predavanje) ali ti si u tih par minuta već bio našao alternativu.
Da si mi javio meni ili SMu ili frodi prije predavanja da ti treba laptop (kao što je i Tgrel), za minutu bi provjerio da ima powerpoint i ne bi bilo nikakve frke.
Ant je napisao/la:
Tea dobiva Wraitha.
Nije, Mirna je dobila wraitha.
(ili sam nešto propustio? I Tea je ulovila svog wraitha? :shock: :-k )
Ant je napisao/la:
fizicarima koji bare teenagerice
O čemu se to radilo?! :lol: (propustio sam to predavanje :| )

Onda je uslijedilo Ozovo i Mir'Nino vjenčanje od kojeg sam nažalost propustio kraj s obzirom da je stigla pizza za Cvičeka, Gašu i mene te sam morao ić po nju...
E to je fakat bilo koma.
Taman si djele prstenje i trebaju biti proglašeni mužem i ženom, kad mi zvoni mob i veli da je ispred FERa i da nema vremena čekati da završi vjenćanje :|
Ali bar je pizza bila dobra :)

D&D je napisao/la:
Suiko ima malih problema sa refleksima, pa su mu stalno ispadale stvari kad ne treba... :zubo: Također, pričao nam je kako voli glatke i staklene boce... Ne voli plastične jer nisu dovoljno čvrste... Nismo htjeli pitat što on točno radi s tim bocama... Nda... Kulturološki relativizam :mrgreen:
To mi je bilo legendarno :lolsmjeh:

D&D je napisao/la:
Naime... Daši je zapela noga u ogradi :lolsmjeh: Trebalo se prvo popet na ogradu da bi se došlo do drveta :zubo:

Neustrašivi Dašo vrišti da ga netko spasi :lolsmjeh: Dejanira pokušava naći nekoga tko će priteći u pomoć Daši... No tolko se smije da ne uspijeva objasnit nikome šta se događa :lolsmjeh:
D&D je napisao/la:
Dejanira je krenula trčat za njim, što se nije pokazalo kao dobra ideja, jer je Dašo naletio na stepenice i gravitacija je učinila svoje. :lolsmjeh: Pao je kolko je dug i širok :lolsmjeh:
Ajme! :rotfl:
Nemrem vjerovat da sam to propustio :|

T'Rapavi je napisao/la:
Cvičekov se ističe slikama i ozbiljnošću.
U "neozbiljnoj verziji" sam se trudio i biti pomalo neozbiljan 8-[

slika

uto 27 tra, 2010 1:21 am
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Opis Stanja: manipulative and psychotic
Cvicek je napisao/la:
Ono što je bitno za pripomenuti je u stvari uživo majica izgleda puno više zgužvana nego na slici :mrgreen:

I tako da odoh ja po još jednu pivu,
da zaboravim na zgužvanu Dejaniru :D

Ujutro me je Oz probudio... :)
I mislim da sam imao sreće,.. jer da nije bilo Oza, prvi prizor koji bi to jutro vidio bi bila nenašminkana Dejanira! :shock: :lol:

:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Ok, Cvicek, sad je službeno... Mrzim teeeeeeeee :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Cvicek je napisao/la:
Kad se već spominje šminkanje, pretpostavljam da ni Tajana sa svojim makeupiranjem Wraithova Dejaniri nije ni do koljena, jelda? :mrgreen:

Ma nema ona pojma :lol:

Cvicek je napisao/la:
D&D je napisao/la:
Nakon toga, dio ekipe odlazi na ručak, a dio na predavanje o Arheoastrologiji...
[-X
Obrnuto!
Nakon toga, dio ekipe odlazi na ručak, a dio na predavanje o Astroarheologiji! :mrgreen:

To je Dašo pisao 8-[

Ma ovaaaaaj... Arheoastrologija, Astroarheologija... Isto je to 8-[ :zubo:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

uto 27 tra, 2010 1:22 am
Kingslayer
Kingslayer

Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Cvicek je napisao/la:
T'Rapavi je napisao/la:
Cvičekov se ističe slikama i ozbiljnošću.
U "neozbiljnoj verziji" sam se trudio i biti pomalo neozbiljan 8-[

Taj je isto odličan. :thumbs2: Naime došao je taman kad sam ja postao ovaj post. Tj. poslije toga, a nije mi se dalo editirati. 8-[

241

uto 27 tra, 2010 1:26 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Evo kad su već takvi dobri reportovi napisani ja ću samo baciti par slika the best of a ostale idu na fejs :P :
jedna grupna fali puunnoo ljudi još:
slika

Bridge Uss Croatia-e:
sa Tgrelom in command
slika

Frodo in command: :lol:
slika

Nova kapetanica Is Mikolo upravo došla sa away mission in command:
"do as your captain tells you" :lolsmjeh:
slika
Još je kapetanica bila i Mirna prvi dan :thumbs2: (možda netko ima sliku), pa mi je zaboravila predati most kad je otišla na away mission, pa smo ju morali podsjetiti :lolsmjeh:

Pijanci :mrgreen: :P
slika
pilo se je iz razloga...da... :-# mislim razlog je bio na mom mobu :cry:

Dva predavača neznam koji je bio bolji :thumbs2: i prepune dvorane na oba predavanja
slika
slika
slika
slika

Mirna me opako gleda nakon što sam joj dao komplimnet :mrgreen:
slika

uto 27 tra, 2010 10:19 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...fora su slike...
...T'Grel izgleda ko da je pio cijeli tjedan i još se nije strijeznio... pogotovo ova slika u kapetanskoj stolici... :lol:
...to nije engage... to je ''idemo pit''... :lol:

...druga slika di je Frodo glavni... vas dva se držite ko brodske savjetnice... da je Riker takve poze imao... nitko ga ne bi doživljavao...

:mrgreen: :mrgreen:

...predavanja su ok...

...i zadnja slika...izbaci uljeza... (ant ant ant) :lol:

...i vidim da si Hrčak i Trap baš pašu... :lol: love is in the air... :lol:

@Sovko, pošto si pobjedio na udružnom natjecanju... udruga se trebala isprsiti i počastiti te nečim... ;)

uto 27 tra, 2010 11:44 am
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 176 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: