| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Konovska brbljaonica
Ma ne da to neces propustit, ti ces bit u prvom redu, s velikim transparentom "Trekuše, udajte se za mene" 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 06 ožu, 2009 4:02 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Ma ne da to neces propustit, ti ces bit u prvom redu, s velikim transparentom "Trekuše, udajte se za mene"  Dogovoreno  Ne samo da ću biti u prvom redu, nego ću sve to dokumentirati fotićem 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 08 ožu, 2009 4:24 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Istrakon 2009.
jej bravo sovereign zbario si nekog 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 22 ožu, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 ožu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ma ja se samo salim imas jos i sferakon 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 22 ožu, 2009 10:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 22 ožu, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Sovereign je napisao/la: Drito to BTW, jel ti sigurno dolaziš dolazim i ako budem bolesna s temperaturom 42 nema teoretske sanse da to propustim jer ipak sferakon mi je sad prvi kon i jako se veselim 
|
| ned 22 ožu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
Overlord
|
alien she je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Drito to BTW, jel ti sigurno dolaziš dolazim i ako budem bolesna s temperaturom 42 nema teoretske sanse da to propustim jer ipak sferakon mi je sad prvi kon i jako se veselim  E super, onda se vidimo tamo

|
| ned 22 ožu, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Samo napomena: Od sutra do petka su u Zadru Dani SFa. http://forum.tip.it/nosf/viewtopic.php?f=2&t=3406Pa ako će u četvrtak netko biti u blizini, neka posjeti predavanje o ženama u Voyageru pod nazivom "Bolje Borg nego rob?" i javi nam je li bilo zanimljivo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 09 pro, 2009 12:59 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Moj tata sutra ide u zadar Mogla bi ga poslat tamo Ajme bas bi i ja htjela otic 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 09 pro, 2009 1:04 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hoćemo li i ove godine imati odbrojavanja do Istrakona? 
|
| ned 21 vel, 2010 12:59 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Hehe, pa mogli bi 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 21 vel, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Istrakon 2010
pahuljica je napisao/la: evo predlažem da nam _Oz napiše svoje dojmove  Oz s crticom nije bio na konu... Nisu ga htjeli pustit unutra.  Cvicek je napisao/la: Pridružujem se željama da OZ napiše svoje dojmove...  Bilo je tako tako... Ajde, prolazna ocjena sve do crashanja u sobi... Ono što su mi Ant i Dašo učinili... Moje rane nikad neće zacijelit. Dejanira i Trap su samo gledali i nisu poduzeli ništa. Neću im oprostit dok sam živ. Pozdrav, Molestiranih forumaša 47 P.S. Odlazim s foruma
|
| ned 28 ožu, 2010 9:15 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cekaj, sto sam sad ja ucinio?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 28 ožu, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ma o cem ti? sta su ti ucinili?  sta sam ja gledala? zbilja moram manje pit 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 28 ožu, 2010 9:22 pm |
|
 |
|