|
Sada je: pet 31 srp, 2026 7:54 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Istrakon 2009.
Eto, vratili smo se... vrijeme je za izmjenjivanje prvih dojmova 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 22 ožu, 2009 8:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Bilo je prezakon za prvi put Sve je bilo super, jedino kaj se nisam pošteno uspio nalit , ali nema veze. Samo mi je žao kaj je gotovo i kaj ću morat čekat narednih godinu dana do sljedećeg Istrakona , a pogotovo mi je žao što cura s kojom sam se zbario živi baš tamo u Pazinu (300km dalje od mene) Milsim da ću si morat nabavit nekakav helikopter pa da mogu dolazit stalno do nje
Još samo mala napomena: Istrakon nažalost je prošao , a Sferakon bu uskoro došao
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 22 ožu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
E ne da mi se bas pisat cijeli report i stavljat slike...  Cvicek ce to  Pa evo, samo ukratko... U petak nije bilo nista posebno zanimljivo, osim sto su se pojedinci izgubili A mi ostali smo standardno cugali, plesali, igrali chickena  E u subotu je bila utakmica između trekkija i osjecana  Hahaha izgubili smo 5:1  Ali mi smo iz godine u godinu moralni pobjednici  Golman nam je bio bos  A njihov golman je bio tolko „zaposlen“ da je u jednom trenutku covjek zapalio cigaru i naslonio se na gol… E onda smo manje vise bili za standom, ili negdje u spomen domu, neki su isli na nekakva predavanja, neki su cugali i tak… E da, nasla sam Egipatsku knjigu mrtvih i onak, otvorim ju, i taman na toj stranici tekst o Hathor  To je bila sudbina, jednostavno sam ju morala kupit I onda jos nađem lancic sa Eye of Ra privjeskom pa sam natjerala Anta da mi ga kupi  Hvala Ant  E oko 10 je teddea imala predavanje i okrugli stol o Terran Empireu.  Mislim da ce ostat zapamcena kao predavacica s najvise promila u krvi koja je uspjesno odrzala svoje predavanje  E onda je dašo imao predavanje…  Al smo Teddea i ja bile malo…  khm…  vesele…  Pa su nas izbacili s predavanja E onda smo jos puno pili i plesali… I pili i plesali… I Sovereign je bario okolo… Teddea i ja smo isle po spomen domu i svima pricale kak je Star Trek super i da se moraju uclanit u udrugu... Ant je bio na psihoanalizi I tak… Dosli kuci oko pola 5… I onda smo Teddea i ja, kao svake prave cure koje paze na liniju navalile na grickalice i slatkiše. A danas nije bilo apsolutno nista, osim sto smo Teddea, Tomica i ja plesali u spomen domu i onda smo Barbara i ja otisle na predavanje o fizici, i mozda predavac dođe u udrugu i tak… I za kraj… Najbolja izjava ovog istrakona… by Sovereign: „Bio sam mlad i nedoj**an, sad sam stariji i nenadj**biv“ 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 22 ožu, 2009 10:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
:LoooL: dobar teport... 
...samo da sam ja bio . utakmicu bi dobilo 5:1... 
| ned 22 ožu, 2009 11:23 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Mr.bobo je napisao/la: :LoooL: dobar teport... 
...samo da sam ja bio . utakmicu bi dobilo 5:1...  Ne dolijevaj na vatru!? Da si ih vidio, jako su bile tužne....
| ned 22 ožu, 2009 11:25 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dejanira je napisao/la: E ne da mi se bas pisat cijeli report i stavljat slike...  Cvicek ce to  Pa evo, samo ukratko... U petak nije bilo nista posebno zanimljivo, osim sto su se pojedinci izgubili A mi ostali smo standardno cugali, plesali, igrali chickena  E u subotu je bila utakmica između trekkija i osjecana  Hahaha izgubili smo 5:1  Ali mi smo iz godine u godinu moralni pobjednici  Golman nam je bio bos  A njihov golman je bio tolko „zaposlen“ da je u jednom trenutku covjek zapalio cigaru i naslonio se na gol… E onda smo manje vise bili za standom, ili negdje u spomen domu, neki su isli na nekakva predavanja, neki su cugali i tak… E da, nasla sam Egipatsku knjigu mrtvih i onak, otvorim ju, i taman na toj stranici tekst o Hathor  To je bila sudbina, jednostavno sam ju morala kupit I onda jos nađem lancic sa Eye of Ra privjeskom pa sam natjerala Anta da mi ga kupi  Hvala Ant  E oko 10 je teddea imala predavanje i okrugli stol o Terran Empireu.  Mislim da ce ostat zapamcena kao predavacica s najvise promila u krvi koja je uspjesno odrzala svoje predavanje  E onda je dašo imao predavanje…  Al smo Teddea i ja bile malo…  khm…  vesele…  Pa su nas izbacili s predavanja E onda smo jos puno pili i plesali… I pili i plesali… I ronald je bario okolo… Teddea i ja smo isle po spomen domu i svima pricale kak je Star Trek super i da se moraju uclanit u udrugu... Ant je bio na psihoanalizi I tak… Dosli kuci oko pola 5… I onda smo Teddea i ja, kao svake prave cure koje paze na liniju navalile na grickalice i slatkiše. A danas nije bilo apsolutno nista, osim sto smo Teddea, Tomica i ja plesali u spomen domu i onda smo Barbara i ja otisle na predavanje o fizici, i mozda predavac dođe u udrugu i tak… I za kraj… Najbolja izjava ovog istrakona… by Ronald: „Bio sam mlad i nedoj**an, sad sam stariji i nenadj**biv“  Kaj se mene tiče mogu i ja napisat report
Da istina da jesam bario, ali nisam ja prvi krenuo zbarit tu curu, nego je ona mene - naravno kad sam presexy Nažalost ja sam promašio dvije prilike za gol, od kojih je jedna bila prilično sigurna (nisam baš u formi, jer nisam igrao nekih godinu dana nogomet) Izjava mi je definitivno bila prelegendarna, a i dosta istinita, i mogao bi si je stavit u sigg
MALA NAPOMENA: Istina da mi je Ronald ime, ali kad me spominješ na forumu onda napiši Sovereign tek tolko da se zna o kom se radi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 22 ožu, 2009 11:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
ČAROBNJAK je napisao/la: Ne dolijevaj na vatru!? Da si ih vidio, jako su bile tužne.... ...ma kakvo ulje na vatru... ...Osjecani gaze trekere vec neko vrijeme... ... izgleda da mora doci bobo i taj sramotan niz zaustaviti...
| ned 22 ožu, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Sovereign je napisao/la: MALA NAPOMENA: Istina da mi je Ronald ime, ali kad me spominješ na forumu onda napiši Sovereign tek tolko da se zna o kom se radi  [/color] Joj sorry, totalno zaboravim da ne bi trebal koristit RL imena tu na forumu  Kad mi je lakse napisat ronald nego soverign Evo, idem editirat Mr.bobo je napisao/la: ...Osjecani gaze trekere vec neko vrijeme... ... izgleda da mora doci bobo i taj sramotan niz zaustaviti...  [/color] Nadam se da ovo nece ostat samo na obecanjima Okrsaj se ponavlja na sferakonu, ocekujemo te tamo 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 23 ožu, 2009 1:01 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Kada će taj malo opširniji report sa više slika?
| pon 23 ožu, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ja ih upravo uploadam na facebook, pa ću onda na photobucket da se može vezati, a također će Shadowmastr dobiti galeriju za staviti na Web (u nižoj rezi)
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 ožu, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
A slučajno si zaboravio činjenicu da sam ti ja smijestio komada. 
| pon 23 ožu, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| pon 23 ožu, 2009 5:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| pon 23 ožu, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| pon 23 ožu, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Da je... i kasnije sam se ispravio da sam vas ja spojio... 
| pon 23 ožu, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|