|
Sada je: uto 28 srp, 2026 3:38 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Essekon 2008
Shadowmaster i Cviček super su vam reporti Moram priznat da je meni bilo čist OK na Essekonu Istina da nije bio ko uobičajeni konovi, ali bio je zabavan  Predavanje o svinjokolji je bilo tolko legendarno, da praksa nije ni bila potrebna, jer je sve opisano jako realno i totalno smo sam si mogao predočit ga vizualno Igrali smo društvene igre (pretežno Carcassone), pili smo u parkiću, zabavljali se s Osječanima, imali odlične afterpartije (pogotovo u subotu u Cadillcu, gdje je bila dobra muzika, zabava i dobra cuga - ja popio 5 duplih absintha, ali to poslije nekoliko pivi, bambusa, rakije, redbull-vodke i jeger-cole - uglavnom pošteno sam se nalio ), jeli odličan hamburger kod ''pere trovača'', bili su i čevapi dobri, a i lijepo vidjet novi grad Jako je pohvalno što nas je Vlaja ugostio kod sebe da prespavamo , jedno mi se baš nije svidjelo SM hrkanje i ono buđenje uz neki narodnjak, ili ne znam kaj je to već bilo Istina da je bilo malih problema sa tim što su se neki previše napili i sa maglom dok smo se vraćali, ali je sve u svemu dobro prošlo i nadam se da će naredni Essekon bit još bolji te da ću moći na njega
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 02 tra, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
E a tko vam je ekipa iz Osijek-a ? Vidim pili ste u parkicu ,gdje ja isto cugam kad je toplo I ispravak nije Pero vec Jozo trovac (stari lik s brcinama sjedim ,uglavno kad pojedes hamburger ujutro problemi s trcanjem na Wc ) 
| čet 02 tra, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ekipa je iz Gaie, osječke SF / F / board game udruge.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 tra, 2009 2:29 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 03 tra, 2009 11:25 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tak je svejedno bitno da nas nije potrovao... 
| pet 03 tra, 2009 11:50 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|