|
Sada je: uto 28 srp, 2026 11:07 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekkie
|
 Re: Istrakon 2008
Ja otpadam, zao mi je ljudi. Imam zaista previse za uciti i nemogu ici. Lijep provod!
|
| uto 25 ožu, 2008 11:46 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
informerica ipak ide, objasnila sam joj da je istrakon važniji od učenja  al vozi se sa simbom
_________________ njanjanja
|
| uto 25 ožu, 2008 9:22 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
oh well, ja danas popunio jos jedno mjesto. one seat left. 
| sri 26 ožu, 2008 2:24 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Sam da znate ima još 4 mjesta u autobusu Reda srebrnog zmaja,kreće se u 15h sa autobusnog.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 26 ožu, 2008 3:15 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
radije bih stopirao/hodao/javnom podmornicom, hvala 
| sri 26 ožu, 2008 3:19 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Vecina nas koji idemo na Istrakon krecemo za manje od 48 sati.... Imate li velika ocekivanja od ovogodisnjeg Istrakona? Da li ce biti bolji ili losiji od proslogodisnjeg? Sta vam je najbitnije za dozivjeti i vidjeti na Istrakonu? Cemu se najvise veselite?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 26 ožu, 2008 5:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Cemu se najvise veselite? I ti i ja jako dobro znamo čemu se veselimo. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 26 ožu, 2008 9:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
trenutno nisam bas entuzijastican ... veselim se no ne pretjerano... mislim da ce ovogodisnji biti bolji od proslog... cisto zato jer ove godine imaju ponovno kino dvoranu... ali drago mi je sto ove godine necu visiti stalno na standu nego cu puno vise zujati po konvenciji sa lil'mee volio bi pogledat bar 2-3 predavanja, odigrati 2-3 igre, prosetati pazinom, pogledati stand-up komicare, naci nekog sa netom sa mogu skoknut na travian 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 ožu, 2008 9:58 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Black_Raven je napisao/la: radije bih stopirao/hodao/javnom podmornicom, hvala  Vjerojatno bi i oni onda radije tako neg da idu s tobom. Oni su za razliku od nekih organizirali BUS!!! I ne pričaju da neš hoće pa onda to ne naprave. 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sri 26 ožu, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja dolazim u subotu, ustediti cu par kuna na ulaznici (nadam se) necu cekati u redu za slike jer ce vec vecina napraviti ulaznice tako da cu ja bit odma prvi na redu. Pa dok ce se drugi oporavljat od mamurluka u petak ja cu lijepo lezero pogledat kaj se zbiva. Lavica ce vjerojatno ostati spavati u sobi jer je radila od 5 ujutro cijeli tjedan, pa cu moci malo slusati predavanja, naravno na vecer cemo cugati i zabavljati se... te u nedjelju napravti mali izlet po Pazinu i okolici, te prespavati jos jednu noc poslije, te se u ponedjeljak ujutro vratiti u Rijeku. 
| sri 26 ožu, 2008 11:16 pm |
|
 |
|
Captain
|
Ted;DeA je napisao/la: Black_Raven je napisao/la: radije bih stopirao/hodao/javnom podmornicom, hvala  Vjerojatno bi i oni onda radije tako neg da idu s tobom. Oni su za razliku od nekih organizirali BUS!!! I ne pričaju da neš hoće pa onda to ne naprave.  1. uopce nemas pojma o cemu pricas 2. totalno nemas pojma o cemu pricas 3. abnormalno nemas pojma o cemu pricas (ispricavam se, no morao sam uzeti pauzu da se nasmijem od srca)moj se komentar nije odnosio na njih i njihov bus koliko na odnose medju udrugama i pojedinim ljudima. a tvoje ciljanje na to da sam ja ljubomoran jer sam ja kao mozda trebao organizirat bus nema veze s vezom, nit sam planirao bus, nit sam kemijao, nit me se ticalo. od pocetka znam kako cu ici, tak da si ti je komentar pucanje u prazno...al ono...totalno. i toplo bih ti savjetovao da se raspitas o situaciji koja se dogadja vec kojih 2-4-6 godina unazad, dok si se ti josh igrala barbikama (ili kirk action figurama, whatever) prije nego sto banes ko padobranac sa nekim teorijama. tolko od mene, over and out. p.s. vidimo se u pazinu 
| sri 26 ožu, 2008 11:56 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Ja i Lela čemo u Istri biti sve dane, kao što znate mi i nastupamo pa nas posjetite... Ako treba što za štand javite!!!
Vidimo se!!!!!!!
| čet 27 ožu, 2008 1:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 27 ožu, 2008 9:59 am |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
ee to je lijepo čuti 
_________________ njanjanja
|
| čet 27 ožu, 2008 1:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Vecina nas koji idemo na Istrakon krecemo za manje od 48 sati.... Imate li velika ocekivanja od ovogodisnjeg Istrakona? Da li ce biti bolji ili losiji od proslogodisnjeg? Sta vam je najbitnije za dozivjeti i vidjeti na Istrakonu? Cemu se najvise veselite? pa... s obzirom da mi je ovo prvi kon neznam tocno sto da ocekujem, 100% ce bit bolji od proslog (cisto jer cu ja bit tamo  ) i najbitnije mi je dozivjet sve i istomu se i veselim.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 27 ožu, 2008 1:26 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|