Sada je: čet 30 srp, 2026 10:46 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
 Liburnicon 2009 
Autor/ica Poruka
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Post Re: Liburnicon 2009
...jeeee... fotke su fora... :hug2:
...kad dovršim report kako smo putovali do Liburnicona...
...pišem report s Liburnicona... :thumbs2:

pon 27 srp, 2009 2:05 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
i jel vas došao posjetiti Buco na kon?
pošto su već 2 predsjednika usscro bili kod njega pa bi bilo fer od njega :mrgreen:

pon 27 srp, 2009 9:08 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Liburnicon 2009 1/3 - Put
Put...

Nakon ludog tjedna, krenusmo mi iz smjera Big Barić kuće po Jadranskoj magistrali prema Opatiji... putem smo slušali mile zvukove Đubriva i drugih simpatičnih bendova...

Bobi se kad smo stali čekati Dašu da kupi neke čokolade, baš i nije svidjelo što sam jednu zapalio u autu (vani bilo vruće!!!) pa se je sav zapetljao u znak protesta :mrgreen:
slika

Put je išao bolje od planiranog, sve dok nismo prošli Senj i tamo zapeli u koloni :(
Dašo je otišao izviditi situaciju - i javio nam da se dogodila nesreća - neki motorist je poginuo :( :( :(

Odlučili smo se da umjesto da čekamo da se sve rasčisti, krenuti u avanturu oko Senja, i tako zaobići nesreću.
Mene je da se odlučim i glasam ZA tu avanturu "natjerala" činjenica da je Senjsko zaleđe jedno od najgorih mjesta u HR za ići autom (izazov!!! \:D/ ), a posebno to što se selo preko kojeg smo trebali proći zove "Krivi put" :mrgreen: (a tako se zove i meni osličan birc u ZG)

Put nas je vodio doslovno po šumama i gorama....
slika

Nekoliko puta smo krenuli krivom cestom i završavali u nečijim dvorištima i privlačili pozornost :).

Zezancija tokom puta je bila na zavidnoj razini.... ja sam se više pravio da mi je gnjavaža, u stvari je i meni bilo fora sve to skupa :)

Dašo je počeo snimati i naše posljednje zapise.... za slučaj da nastradamo i iza nas ostane samo fotić...
Mislim da sam oporučno ostavio bricku internet karticu i još nekome laptop... ne sječam se više kome...

Mi ostali smo imali plan da ako naletimo na ljudoždere, da izbacimo Dašu iz auta, i dok se oni bave s njim, mi ostali pobjegnemo :twisted: :twisted: :twisted:

U jednom od skretanja koja su vodila u nečije dvorište, Dašo se odvažio i na naš šok je izašao van pitati nekog lokalca za pomoć. Još je i ostavio otvorena suvozačka vrata :o
Odlučili smo biti hrabri i ne ostaviti ga tamo..... i sada sam ponosan na tu činjenicu :D

Doveo je jednog gospodina koji nam je objasnio da trebamo proći neki plakat, pa ponor i na kraju proći pored zapaljene štale... ili tako nekako....

Uglavnom, plakat i nešto kao ponor smo našli, ali spaljenih štala nije bilo.... sve su izgledale sično pa nismo bili sigurni koja bi bila :)

Na kraju smo konačno našli pravi put za Krivi put 8)
Tko god da mu je dao ime, dobro mu ga je dao :)
slika

Prošli smo i neko groblje i zapjevali "Pet Sematary" :)
slika

Poslije smo prošli kraj neke cure koja je trčala... u klompama ak se ne varam, a iza nje su se približavali neki likovi s uzijima.... zaista zanimljiva scena :)

Pa smo naišli i na vjetrenjače,... nismo se borili s njima, samo smo slikali uokolo :)

Ekipa bi propustila tako divne slike da ja nisam počeo režati da mi treba odmor od vožnje... (dašo je htio od tamo voziti dalje, i neko vrijeme sam ga pustio.... ali mene nekako manje umara da ja vozim nego da Dašo vozi a ja sjedim :zubo: )
slikaslikaslika
slikaslikaslika

Na kraju nas je put doveo natrag na magistralu, oko 2 sata nakon što se cesta ionako rasčistila....

Do Opatije je put bio uneventful... jedino je Daši bilo zlo.... jeo je čokolade, sendviće, Jaffe, sladolede i sl. i nije mi jasno od čega mu je bilo zlo - sve je to fina klopa :zubo:

Prije ulaska u Rijeku, rekao sam ekipi da do sada nikada (5 puta zaredom) u smjeru Istre nisam uspio naći Riječku zaobilaznicu i da obrate pozornost da nešto ne zeznem i ovaj put.

...

Na kraju sam i 6. put u životu prošao kroz Rijeku a da nisam pogodio zaobilaznicu :( ](*,)
Da nije bilo Đubriva da me malo smiri, sve do Opatije bih plakao nad svojom tužnom sudbinom i nesposobnošću da riješim taj quest :(
Razvili smo teoriju da je Riječka zaobilaznica u smjeru zapada samo urbana legenda s kojom se varaju turisti!

Na kraju smo negdje oko 23h došli na kon.

slika

Orginalan plan je bio da dođemo prije 20h tako da se stignemo smjestiti i otići na prvo predavanje u 20:15..... :D

Ekipi nije bilo bad jer smo imali avanturu bolju od 3 sata kona (a konvencija ionako ima 6-7 godišnje :D )

Liburnicon...

Za početak - lubenice s votkom.... netko je to slikao... ne znam tko... vjerojatno bobo.... pola slika s kona nisam ja slikao nego netko... tko bi više znao tko... i moj fotić je dr*lja :lol:
slika

Upoznali smo Pahuljicu :D \:D/
I njezinu frendicu... zaboravih ime... :|
slika

Službeni Liburnikonski band? :D
slika

Okupljanje Trekera oko mjesta gdje je do tada bio štand... na kraju smo došli taman nakon pospremanja štanda da se pridružimo ekipi na pivi.... u svakom zlu, pa tako i kašnjenju, ima i dobroga :D
slika

Bobo voli pozirati
slika

Hmm... tek sada kad gledam slike vidim da nisam ni primjetio da je bilo klope za pojesti :(
slika

Trebali smo igrati SF Pictionary.
Maheru i meni kad smo prošli puta igrali u udruzi, dječica iz udruge ( :baeh: ) nisu predstavljala pravi izazov.... ovo je trebalo biti napeto... pogotovo ići crtati bilo šta nakon par pivi :)
Puno nas se je sakupilo u nadi da ćemo igrati...
slikaslika
Na kraju su organizatori vidjeli da ima previše prijavljenih igrača.... i izvisila su naša 2 trek tima jer smo u bacanju kockice da vide tko će igrati dobili najslabije brojeve (a još se ni oko imena timova nismo uspjeli dogovoriti :( )
This time next year....!!! :twisted:

Standardna scena ispred ulaza na konvenciju :)
Pola kutije sam samo na tom mjestu popušio u ta 2 dana :)
slika

----------------------------

(ajd pliz, ako baš ne morate, nemojte postati reply dok još 2 poruke ne pošaljem [-o< )

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 28 srp, 2009 11:22 pm
anarho trekkie

Plažakon...
Nema bolje ljetne kombinacije od kupanja i sunčanja preko dana i onda zabavljanja na konvenciji navečer :D
Pitam se jedino, jesu li od mene pokupili izraz "plažakon" (tako Liburnicon zovem već gugo vremena) ili od nekog drugog :P

slikaslika
slikaslika

Već ću ja saznati koji je voajer ovo slikao :twisted: :spank: slika

Mala sirena :biggrinlove:
slika

Stanio & Olio ... ili nešto u tom stilu :zubo:
Svaka čast onome tko se sjetio napraviti tu fotku :)
slika

Ja sam gaaaaaaaaadno pocrvenio na suncu.... cijeli dan sam se mazao s kremama ali mi je otpor bio uzaludan... :evil:
Kasnije su me oči pekle tako da sam jedva gledao, plus osječaj kao da sam cijeli na žeravici :(
Glava me bolila na čudan način i imao sam osječaj kao da mi se inteligencija smanjila za jedno 20% :(
Poslije me je Zmajčekica namazala po glavi s hrpom kreme za poslije sunčanja... malo je pomoglo... :) i još sam par puta išao na WC da se dobro umijem...
A u jutarnjim satima je bilo tako lijepo oblačno, ali se je poslijepodne skroz razvedrilo i djelom mi pokvarilo zabavu navečer... sunčece ti presvetle :( :P
slika

Bobo je na službenom natjecaju Plažakona bio najbrži u plivanju
slikaslika

Sportaš Bobo pozira nakon plivanja... cure nemojte previše sliniti :mrgreen:
slika

Veslanje nikome nije dobro išlo s nestabilnim gumenjakom prekratkih vesala...
Na kraju ih je Marina pobjedila :D
slikaslika
slikaslika

Teddeu rak nije uplašio, čak ju nije ni iznenadio :evil:
slikaslika

Neki ne nose Trek samo u srcu :zubo:
slika

Upijanje posljednjih zraka sunca prije povratka na Liburnikon....
slika

For the record, ne gledam blagonaklono što ste vi koji ste se s plaže vratili prije, ostavili sat vremena stvari na plaži bez nadzora (dok smo mi igrali kokota u moru) i otišli bez da ste javil, ne odobravam što ste mi bez pitanja kopali po stvarima (konkretno - hlačama i možda po torbi), i ne odobravam što ste mi uzeli ključeve od auta bez da ste me prvo pitali, i ne odobravam što ste ključeve davali okolo drugim članovima udruge, isto bez da ste me pitali (pa dao bih vam... cmon... ali nije u redu da me ne pitate prije... :( ... obečajem da ću se potruditi ne biti tolerantan prema takvim stvarima :twisted: )

...

Eto i našeg štanda - je li mi se čini ili smo opet jedna od rijetkih udruga koje su došle službeno.
Čini mi se da ćemo biti jedina udruga koja službeno nastupa na svim ovogodišnjim konovima \:D/
slikaslika

Od "novih" - eto nam i Oza....
Ne znam zašto me ova slika tako podsječa na naslovnicu Alan Forda :D
slika
Eh... sigurno sam "jako dobar" početni dojam postavio na Oza... prvo sam spaljen sunčanicom uletio Daši da nek mi da piti pive... odmah, sad! :lol: a onda je ta piva bila još zbučkana pa se je sva zapjenila :lol:

S OZom sam otišao na pivo (ovo prvo pivo mi se odmah blagotvorno upilo u spaljenu kožu pa ga nisam ni osjetio :) ), pričao mu o udruzi, MLJO u njoj, kak je to sve lijepo i krasno i kak se stalno igramo raznorazne društvene igre :zubo: i kak smo si svi dobri i kako je Ant uvijek za .... i pokušao ga indirektno zainteresirati da se učlani....
0 bodova... za sad :mrgreen: (imam ja još planova kako da jedinog moderatora koji nije član udruge navedem da se učlani :twisted: :twisted: :twisted: )
No, bilo kako bilo... sada još ostaju samo Mimi i Mr.bobo od moderatora s kojima nisam popio nijednu pivu.... budem već :)

Igrali smo Labirint - treebalo je zajedničkim snagama otjerati lopticu s jednog na drugi kraj labirinta bez da upadne u rupu putem...
Frenyju i ja smo fejlali na zadnjoj rupi :( ali su zato Bobo i Oz bili ukupni pobjednici te igre, i osvojili (ako se ne varam) neke dinje.
slikaslikaslika

Ljubavni problemi :zubo:
slika

Hot girl & cold Jeger :biggrinlove:
slika

Predavanje od Bana na temu povijesti Treka... koje sam u nekom trenutku napustio zbog toga jer "to ja sve već znam a tamo na šanku ima pive koja mi dobro radi protiv opeklina"
slikaslika

Hm....
slika

Sa Soverinom sam se negdje u međuvremenu bavio istraživanjem konvencije.... tako da smo našli Podrumaše (slika 1) i vidjeli kako Šank izgleda straga (slika 2) :D
slikaslika

Gdje je Trapavi kad ga trebaš?! (zidovi i tak to :mrgreen: )
slika

Teddein smješak - doslovno od uha do uha :)
slika

Bobo, Marina i dinja :)
[ ... :zubo: ]
slika

--------

"Fight/F**k the System" slike :mrgreen:
slikaslikaslika

...

.... dalje smo samo pili.... (to u idući post ide :) )

...

Ujutro sam opet bio skroz okej (nakon što je prošlo prvih pola sata u kojima sam se skoro posvadio s nekim za red za WC :lol: ) ... gdje li su nestali oni moji nekadašnji pravi cjelodnevni mamurluci?! Mislim, ne nedostaju mi, uopće, samo mi je nekak čudno bez njih :D

Wannabe Željko i uklesani Željko :)
slika

Bobo i bilje :)
slikaslikaslika

Zadnje pripreme, a onda pjesma "Vračam se Zagrebe tebi" :biggrinlove:
slika

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 28 srp, 2009 11:41 pm
anarho trekkie

Post Liburnicon 2009 3/3 - Drinkingcon
Drinkingcon :mrgreen:

Navečer smo u subotu imali, nakon hrpe pive, i džin, koji se "odnekud stvorio" (Maher? :) )

slika

Do negdje 2. ili 3. runde đina, bio sam još donekle normalan :zubo:

....

Istodobno, u sobi do nas, Ant i Dašo (i navodno i Barbie) su vodili Siskoteka kviz.
Koliko sam čuo iz priča, i povezao poneki detalj koji sam primjetio, ta igra je možda i zasjenila Teddeino TerranEmpire predavanje sa Istrakona.... da li je ili nije - neka presude oni koji su bili prisutni.... zanima me kako Ant i Dašo ocjenjuju uspješnost ovog neobičnog kviza :zubo:
Meni je bilo zakon samo čuti sve dogodovštine s ovog legendarnog kviza..... žao mi ko psu što nisam prisustvovao umjesto da sam ostao u blizini Džina i "ozbiljnije" ekipe :(
slika

...

Evo još par crtica koje sam pijan pisao sjedeći i furajući se na Dejaniru - koja je na moru sjedila s nama i u jednoj ruci joj piva, a u drugoj olovka i bilježnica :D

- Sovereign polako uči! Od najboljih!
- Bobo neće piti!
- Bobo opet neće piti!
- Bobo neće piti ni pod prijetnjom nasiljem!
- Bobo neće da ga grlim!
- Bobo je g**p! :D (ovo je brijem parodija na Dejanirin prvi BD report :) )
- Neka bucka se neće pridružiti nama! Neće piti!
- Bucka nije u vezi s bobom!
- Maher je meni Master cuger!
- Zmajčekica se s 2-3 pitanja da nagovoriti da 20 minuta priča o hijerarhiji u udruzi!
- Zmajčekica se da nagovoriti da 10 minuta priča o hijerarhiji činova u udruzi!
- Zmajčekica je priznala da je i ona granično paranoična! :D (ovo je valjda nešt vezano uz protupožarni alarm, dok smo protestno zapalili cigarete unutar prostora konvencije)
- Sovereign voli moje komentare
- Sovereign priča da čim još jednu popije da ide barit
- Sovereign to priča već sat vremena
- Zmajčekica se je napila
- Zmajčekici se neda ići okolo nego ide ispod stola da dođe van
- Zmajčekica nekim mladima objašnjava kak doći do cuge
- Gdje su nestali Maher i Zmajčekica?! :o

(stavio sam samo smajliće koje sam i nacrtao na papir :) )

....

Kasnije smo krenuli prema plaži na noćno kupanje... Zmajček, Maher, Ronald i ja... navodno je i bobo išao s nama.... ako je - ja ga nisam previše doživio :neznam: :lol:
Kao, tamo kod plaže nas je navodno trebao čekati ostatak ekipe (Dašo, Teddea, Ant, Barbie,..)

Kad smo došli na plažu, saznali smo da je ekipa u stvari gore kod Zmajčekinog i mog auta, da se spremaju spavati...
Maher, koji se ne kraju jedini kupao, ubo se na morskog ježa... pa je Zmajček htjela javiti Daši da li ima nešto da mu pomogne da izvadi bodlje...
Da skratim priču oko loše komunikacije - Sovereign i ja smo se prvi vratili gore i saznali da je Dašo dobio samo informaciju da se dogodio neki "medical emergency" i u strahu nas čekao gore, spreman sa priborom za prvu pomoć, oživljavanje i tak to :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Ja sam tada otišao spavati...

Maher je, kako smo kasnije saznali, ipak preživio :zubo:

Meni se još danas (28.7. kasno navečer) zbog sunčanja faca i ruke još gule ko mladi krumpir :lol:

Udruga nije ostala bez nijednog člana tokom mora i Liburnikona! :lolsmjeh:

Zmajček je, kako mi se čini, ipak sačuvala živce i zabavila se :) .

Dašo i Teddea su još uvijek skupa. Njihova ljubav ne poznaje granice :

Ant, svaka ti čast :sesir2: (ne na kvizu! :wink: )

OZ i pahuljica su okej, nadam se da ću ih bolje upoznati na nekom drugom konu... Rikonu or samting... nadam se da nisam ostavio preloš dojam [-o< :D

Maher, majstore pijančevanja i gazitelju morskih ježeva! :thumbs2:
Sovereign je i dalje dobar kompanjon za pijančevanje :beerchung:

Bobo je još jednom rizistao alkohol (bit će još prilika :twisted: )

Žao mi je što nam se Brick nije mogao pridružiti :(

Dejanira neka pati što nije došla :baeh:

Mi nismo čudaci! :zubo: :zubo: :zubo:

:sesir2:

...

Komentari? :)

slika

uto 28 srp, 2009 11:55 pm
Valkyrie

Spol: Ženski
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: foundation and empire
ma kratko i jasno, genijalan report. \:D/

i vi (ni)ste cudaci.

:zubo:

ljubomorna sam na vas.

ja ocu na liburnicon.

sri 29 srp, 2009 12:03 am
Overlord
Overlord

Opis Stanja: Future planning and having fun
Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Evo malo mog komentara-reporta :mrgreen:

PUT

Kao i obično kako je to s našim udružnim dogovorima, svi smo (osim MAHERA) kasnili s dolaskom na mjesto sastanka, s kojeg smo trebali krenut na Liburnicon :mrgreen:
I tako smo krenuli Zmajchekica (vozačica), MAHER, Teddea, Barbie i ja umjesto u 6 oko 7 sati navečer za Opatiju :lol:
Negdje malo poslije Karlovca smo upali u veliku kolonu, koja je nastala zbog lančanog sudara u jednom od brojnih tunela Gorskog kotara. Taj sudar i kolona su bili zaslužni za našu sporu vožnju autocestom od nekih 15km na sat, koja je potrajala jedno pola sata ili više i još nam povećala već ionako veliko kašnjenje koje smo imali u startu. Da stvar bude još bolja za vrijeme dok smo tražili parkirno mjesto i vozili se uskim uličicama (u kojima su auti parkirani s obje strane, i koje su dvosmjerne, ali imaju mjesta za prolazak auta iz samo jednog smjera :lol: ), u jednoj smo naišli na auto iz drugog smjera. Kako je bila gužva i kako se nismo mogli nigdje okrenuti, morali smo se u rikverc voziti jedno dobrih 20-tak minuta i pritom pazit na parkirane aute s obje strane kako bi izašli iz te ulice i otišli negdje drugdje potražit parkirno mjesto ](*,) :lol: Srećom smo nakon toga brzo našli mjesto za parkiranje te tu završava naš put.

LIBURNICON - PETAK (DAN 1.)

Došli smo negdje na Liburnicon između 10 i pol 11 navečer i složili štand.
Nekih pol sata kasnije je došao i ostatak ekipe iz udruge (Cviček, Ant, Dašo i Mr. bobo) koji su isto tako imali problema na putu (koje je Cviček detaljno opisao u jednom od postova iznad). Uglavnom taj petak je bio pun nekakvih nesreća (osim ove dvije na koje smo mi naletili se dogodila još jedna željeznička nesreća) :(
Od umora i vrućine smo ja i Cviček došli do zaključka kako bi se mogli osvježit pivom te smo tako i postupili :mrgreen:
U međuvremenu su se Teddea, Barbie, Ant i Dašo otišli kupat.
Naše igranje pictionaryja je nalažost propalo jel su naši timovi loše rollali kockicu (ja sam dobio epic fail iliti jedan ](*,) ), no glavni uzrok svega je bio višak timova koji su htjeli igrat :(
Nekim čudom sam se ja uspio nalit od 2 čaše pive i 2 čaše bambusa :? Obično mi treba puno više da bi to postigao, ali izgleda da me vrućina pošteno savladala :mrgreen:
I tako smo nakon nekog vremena otišli na spavanje u obližnju dvoranju na spavanje, kao bi bili spremni za subotu, koja je najbolji dan svakog kona :D

PLAŽAKON/LIBURNICON - SUBOTA (DAN 2.)

Nakon relativno dobrog spavanja na strunjači, probudio sam se oko 10, pol 11 ujutro, a i ostali oko mene su bili više-manje budni ili su se razbuđivali :D Pred WC-om se stvorio popriličan red pa sam se načekao da navučem kupaće i pripremim se za plažu :) I kad smo svi bili spremni lagano smo krenuli prema centru Opatije na jutarnju kavu :D Tamo me Zmajchekica uspjela zalit kavom :lol: , ali srećom nije me previše zalila :D Nakon toga smo krenuli na plažu Tomaševac i usput se pošteno nahodali do tam (srećom sam si uzeo sladoled pa nije bilo tak vruće :mrgreen: ), ali je vrijedilo pošto je ta plaža bila ljepša od one u centru :D Tamo smo se kupali, sunčali (to je još veći ugođaj uz slušanje mp3-a), gledali Bobu, MAHERA i ostale kako se natječu u plažakonu (Bobo je dobio u plivanju, a veslanje nije išlo ni njemu, a ni MAHERU). Na kraju smo igrali picigin i to jedno dulje vrijeme. Sve u svemu bilo je super :biggrinlove: :thumbs2:
Po završetku Plažakona nas je Frenky odveo na dobre Hamburgere, kojima smo utažili glad :D
Nedugo potom smo krenuli na kon. Tamo smo postavili štand i krenuli se zabavljat, slušat predavanja, pit, malo otić van se proluftat pa opet pit i tako :mrgreen:
Tamo smo upoznali Oza i pahuljicu :D
Nakon što smo raspremili štand (u to vrijeme su negdje Ant i Dašo jedva vodili Siskoteku :lol: ) smo krenuli trusit džin-tonic (koji su nabavili Zmajchekica i MAHER) :mrgreen: Bobu smo pokušali nagovorit da popije malo, ali on i dalje po svom je bio tvrdoglav i odbio [-X :thumbs3:
Što se tiče mog barenja, to je propalo, jer je većina cura otišla sa kona (barem one dobre jesu) :(
I tako smo nakon cuganja krenuli na noćno kupanje, jer smo čuli da je dio ekipe već na plaži. Nažalost je nakraju isplao da su oni se u međuvremenu vratili po stvari do Zmajchekinog i Cvičekovog auta ](*,) Na kraju se i nismo kupali, osim MAHERA koji se nabio na ježa rukom :( dok je izlazio iz vode te je potom došlo do prilično komplicirane situacije u kojoj je Dašo dobio informaciju da je u pitanju medical emergency :lol:
Onda smo umorni od cuganja, kupanja i ostalih stvari krenuli spavat.

U nedjelju smo se probudili oko 11 otišli na kavu i krenuli prema Zagrebu.
BTW meni je još uvijek nos crven od sunačanja :lol:

slika

ST battles audio/video tribute!

sri 29 srp, 2009 1:26 am
Profil YIM Web stranica
fluffy

Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
baš je fora citati ove vaše reporte :zubo: ...jedva cekam Rikon i nove dogodovštine :wink:
...i Cvicek, nisi ostavio loš dojam...svi ste mi super bili :thumbs2:

sri 29 srp, 2009 1:43 am
Profil YIM Web stranica
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
pahuljica je napisao/la:
baš je fora citati ove vaše reporte :zubo: ...jedva cekam Rikon i nove dogodovštine :wink:
...i Cvicek, nisi ostavio loš dojam...svi ste mi super bili :thumbs2:

Potpisujem! Cviček je fun dude! :thumbs2:

sri 29 srp, 2009 2:13 am
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Post Re: Liburnicon 2009 1/3 - Put
Cvicek je napisao/la:

U jednom od skretanja koja su vodila u nečije dvorište, Dašo se odvažio i na naš šok je izašao van pitati nekog lokalca za pomoć. Još je i ostavio otvorena suvozačka vrata :o
Odlučili smo biti hrabri i ne ostaviti ga tamo..... i sada sam ponosan na tu činjenicu :D

ovo me podsječa na film "Fire in the sky", ali ajd vi niste ostavili kolegu :thumbs2:
Cvicek je napisao/la:
proći pored zapaljene štale... ili tako nekako....

zanimljivo :mrgreen:

Cvicek je napisao/la:
a iza nje su se približavali neki likovi s uzijima.... zaista zanimljiva scena :)

pa gdje ste vi bili :shocked: , kaj je to bila "Velebitska militia"
da ste bili malo niže rekao bi "neke zaostale Knindže" :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Jel se meni čini ili vas fali na konu? :?

sri 29 srp, 2009 8:45 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Kaj? Bila je siskoteka? A damn. :zubo:

sri 29 srp, 2009 11:39 am
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
Post Re: Liburnicon 2009 3/3 - Drinkingcon
Cvicek je napisao/la:
- Gdje su nestali Maher i Zmajčekica?! :o

ovog se ni ja ne sjecam,mozda je to bilo kada sam trazio antu šlape ,a zmajčekica ga babysitala :D

e da i zaboravili ste spomenut cinjenicu da smo bobo,frenky i ja epski ownali u viktoriji koja se igrala s onom vazelinskom dinjom ko loptom :) ( to je bilo na plažakonu nakon plivanja i veslanja,a prije picigina ili koji smo vrag vec ono igrali )

e a stanio i olio je bobina ideja :) carski :P

sri 29 srp, 2009 1:23 pm
anarho trekkie

@Maher, znam da ste igrali tu igru... ali propustio sam jer sam taman bio izašao iz vode da malo odmorim... čujem da je bilo zabavno, jedino je bad što je Marina tokom igre istegnula prst :(

U svakom slučaju, bilo je zabavno gledati ostala natjecanja - nema kona u HR na kojem se igraju takve igre u moru :)
Jedino bi bilo fora da su igre više poesefili... da je čamac bio runaboat koji ide u misiju, ragbi da je rekonstrukcija neke bitne iz Dominijskog rata ili tak nešto :D

Da sam izdržljiviji plivač (ili da bar manje pušim :) ), pridružio bih se natjecanju.... čamac ne bih vozio lošije nego vi ostali, a i za tu Viktoriju (neka vrsta ragbija? :) ) ne vjerujem da bi bio među lošijima :)

El Zvonko je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
proći pored zapaljene štale... ili tako nekako....

zanimljivo :mrgreen:
Jelda? :D Ja sam se skoro počeo smijati kad je lik spomenuo da treba proći tu spaljenu štalu.... ko da sam u nekoj RPG igrici pa idemo na quest do neke ruševine u šumi :lol:
Uglavnom, fora avanturica.... na kraju se nije niš ekstremno dogodilo, ali možda i bolje da nije :)

@OZ i @pahuljica - ja sam 99% siguran da dolazim na Rikon, pa se svakako vidimo :thumbs2:
I možda i neke druge... recimo šteta što je Mimi tako udaljena... 500+ km od najbližeg kona u HR :(

slika

sri 29 srp, 2009 1:43 pm
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
viktorija ti je ono kada ekipa igra nogomet ili kosarku na 1 gol / kos a neka osoba koja nije u nijednoj od ekipa ubacuje svaki put loptu nasumicno u teren :)

tak smo mi igrali i ona kanta za boju je bila gol :)

sri 29 srp, 2009 1:47 pm
bubica
bubica

Opis Stanja: kujasto
Koje si vrste?: govedo
Cvicek je napisao/la:
@OZ i @pahuljica - ja sam 99% siguran da dolazim na Rikon, pa se svakako vidimo :thumbs2:
I možda i neke druge... recimo šteta što je Mimi tako udaljena... 500+ km od najbližeg kona u HR :(

Ma sjest će Mimi na autobus. Jel tako Mimi? :thumbs2: :mrgreen:

sri 29 srp, 2009 2:52 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: