Sada je: sri 29 srp, 2026 11:24 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
 Rikon 2006 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Zadnja tri covjeka na listi za RPG su bila:
...
6. KURBAM BAJRAN
7. KORBON DALAS
8. LILU MULTIPASS

:lol:

uto 17 lis, 2006 12:27 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
7. KORBON DALAS
8. LILU MULTIPASS

:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

uto 17 lis, 2006 12:30 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Prije par godina na Rikonu ne da nije bilo samo 5 zainteresiranih, nego je bilo oko 5-6 grupa po 5-6 igraca za d&d i na kraju je najbolji iz svake isao u finale. Ok, mozda su tada ljudi vise brijali na sve te zmajeve i heroje, ali dosta je indikativno...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

uto 17 lis, 2006 2:57 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

A mozda netko da i pozitivan review, nikad se ne zna :)
evo ja dajem jedan pozitivan rewiew...
u petak cim sam doso sletio san se u kantinu na pivicu i cakule sa istranima da cujem taj dobrar stari -legendarni naglasak
piva (2) me digla nakon putovanja pa smo si nabacili jedan STmunchkin pa je doso jedan magic u sestero -rasturo sam a da nism ni znao igrat :)
a onda smo ulovili "piratsku igricu" sa kockicama -TOTALNO POLUDILI -neumorno smo igrali sve dok nismo nabili nepobjedivog morisa i svrs... od srece :)
-petak je bio super u svakom slucaju
u subotu sam bio nasvim predavasnjima -4 sve skupa (na koradovom sam skoro zaspo makar je bilo jako zanimljivo -ali taaaj glaas me uspaaavljujee.. hrrk :pfff: )
igrao sam neke bord gamove i naravno opet glumio pirata s kockicama sa svima koji su ulazili u sobu jer smo svakog ucilli da igra :)
zakasnili smo na neku igru sa pjesmama -ha jebga...
istrazivali rijeklu i brbljali do kasno u noc...tj nedjelju -jer nismo bas spavali..

zakljucak: Rikon 2006. JE jedan od najslabijih konova na kojem sam ikada bio (quote od cviceka) -ali ja sam izvuko vise-manje maksimum iz njega

falilo je ljudi ko na proslim rikonima...

sri 18 lis, 2006 8:06 pm
Profil ICQ
anarho trekkie

Je li na kraju bila ta igra sa pogadjanjem mjesama, tema iz filmova i serija i sl?
Mislim da sam ja bas otisao po cugu u ducan kad je bio pocetak (ako se odrzala)

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 18 lis, 2006 10:52 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

bila je al se ekipa zakljucala u prostoriju i nije nikog pustala

čet 19 lis, 2006 12:38 am
Profil ICQ
anarho trekkie

Naravno, jer da smo uletjeli ti i ja netko od nas bi odnio prvo mjesto :)

slika

čet 19 lis, 2006 12:49 am
Ensign
Ensign

Svi koji su bili ili su htjeli doći u Rijeku na Rikon 2006 su zasigurno bili razočarani nedostatkom promocije i informacija (naime, malo tko je i znao da se Rikon uopće održava 2006 godine), ponudom sadržaja i organizacijom koja ih je dočekala. Razlog tomu je isključivo bio kroničan nedostatak ljudstva a ne ideja kojih je bilo na pretek. Svima nam je žao zbog toga i duboko se ispričavamo razočaranima. Nakon tog neugodnog iskustva, Udruga ljubitelja fantastike «3. zmaj» je odlučila poduzeti nešto da se kako cjelokupan imidž tako i sama konvencija Rikon počne podizati na višu razinu. Došlo je do okrupnjavanja članstva i korjenite promjene kako strukture, tako i načina funkcioniranja udruge a ne odnosi se samo na organiziranje konova. Vjerojatno vas je na nekom od konova ove godine netko iz "vrha" tlačio da se krvlju obvežete kako ćete doći na verziju Rikona 0.7, jes, bili smo tlaka ali kondicioniranje ekipe nikad ne može počet prerano ;) . Shodno tome, bili bismo vam veoma zahvalni kada biste pridonijeli razvoju konvencije i njenom prilagođavanju zahtjevima njenih redovitih i budućih posjetitelja. Molimo vas da (ne bi vam trebao biti preveliki problem :-D) posjetite našu stranicu i ostavite svoj glas u anketi za opciju koja bi vas najviše ponukala da posjetite bilo koju konvenciju u Hrvatskoj, posebice naš Rikon. Ne zato jer nismo u stanju sami smisliti vrstu i količinu određenih sadražja već stoga što bismo htjeli isprati gorki aftertaste koji je svima sigurno ostao nakon 2006. i barem djelomično udovoljiti svim profilima posjetitelja i udruga koje će se (nadamo se) pojaviti. Zbog toga već dobrih mjesec dana slažemo program jer, NIŠTA NAS NE SMIJE IZNENADITI! Unaprijed se zahvaljujemo za vašu suradnju. Koliko god je ovo "reklama" za kon, toliko je i pokušaj da pokažemo da ne vodimo politiku izolacionizma dok ne istrune(mo)...

3. zmaj

http://www.3zmaj.hr/pages/rikon/anketa.php 8)

pet 11 svi, 2007 11:42 am
Über Trekkie
Über Trekkie

pet 11 svi, 2007 5:31 pm
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Ajme a di je opcija sve zajedno? :P

he he he, to je najlakše... svima je u biti sve ok od događanja na konovima ali želimo saznat na što se (drugi) ljudi pale. dosadašnji rezulteti (ko da nam je odgovorilo 1000 ljudi :D ) su otprilike u parametrima koje smo odredili... ali za birtiju ćemo morat malo modificirat bussardov kolektor 8)

btw, da odem malo off topic... do sad kad god smo vidjeli na nekom konu maxxa kako nešto radi, najčešće je se radilo o spajanju nekakve struje... možete mislit kakvi komentari o preusmjeravanju energije kroz vodove na njegov račun onda padaju :twisted:

pet 11 svi, 2007 10:43 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Hakajte račun, sklopite saveze i mlatite po pivi moj savjet, to uvijek pali, a kao opciju b mlatite po bambusu i koktelima... :D

pet 11 svi, 2007 11:27 pm
Profil ICQ Web stranica
Ensign
Ensign

Budući da smo dobili feedback da ljudi nisu zadovoljni što postoji samo jedna opcija za glasati (a što smo trebali i pretpostaviti) to je sada prepravljeno i sada možete dati do 3 glasa i izabrati što je vama najdraže. Oni koji su do sada glasali na prijašnjoj verziji ankete mogu izbrisati cookie naše stranice i imat će mogućnost dati tri nova glasa. Zahvaljujemo na vašem doprinosu!

3. Zmaj

ned 13 svi, 2007 5:29 pm
Inquisitor
Inquisitor

odicno da se toliko trudite oko zelja ljudi... samo i tako dalje...
eto ja cu sigurno doci

ned 13 svi, 2007 10:33 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

do sad kad god smo vidjeli na nekom konu maxxa kako nešto radi, najčešće je se radilo o spajanju nekakve struje... možete mislit kakvi komentari o preusmjeravanju energije kroz vodove na njegov račun onda padaju :twisted:

nisam skuzio? vidli ste me kak nosim produzne ili nes? ...a ja se kao trudio odvrtit neke igre i program...

dajte te komentare! comon! i ja bi ih cuo :D
OCEKUJEM PODUZU PIVU S VAMA KAD DODEM TAMO U RI. !!!

ned 13 svi, 2007 10:43 pm
Profil ICQ
Ensign
Ensign

ma da, znam da si na istrkonu kraj nas neke kabele furao i tražio šteker a na konfuziji smo te iza leđa ogovarali :twisted:
ah ah, ajde kad sam već u sečovlju na mad maxu ja spušio one 2 pive onda ćemo se morat dogovrit, 'naš? :twisted: :D
nema frke za cugu... samo se nadam da ćemo je imat dovoljno jer nova postava u zmaju ima visoku toleranciju alkohola... ali kad se naliju... vidjeli ste nam prezidentea ahahaha...

ned 13 svi, 2007 11:40 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: