|
Sada je: uto 28 srp, 2026 2:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Sferakon 2008
Izitpajn je napisao/la: samo sam htio reći da nisam siguran da bih s tom osobom mogao voditi dug i iscrpan razgovor. Kratak i neobavezan uvijek, ali ono, da sjedim za stolom i satima pričam o seriji, kao što bih (možda) mogao satima raditi komparativnu analizu Banksovog i Heinleinovog anarhizma, to ne. a cuj... svatko ima neka ogranicenja... ti ne znas pricati puno o treku... a mi ne znamo puno pricati o Banksovom i Heinleinovom anarhizmu... 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 28 tra, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da se osvrnem na reportove...
...ANT!!! Razočarao si me... ...nema alkohola više za tebe dok ne maturiraš!!
...taj dečko pretvorio se u nešto , što nisam siguran da želim vidjeti...
...sajem veliki Chakyu... koji je odlučio biti drugačiji ove godine... te sve vrlo svjesno doživjeti...
...žao mi je što niste smogli hrabrosti upustiti se u survivor... !!
...no bio je zanimljiv sferakon... ...ajd stavite još i slike , da dobijem još bolji dojam 
| uto 29 tra, 2008 12:48 am |
|
 |
|
Trekkie
|
Da di su slike... Pozdravljam i prozivam plavokosog covjeka duge kose koji je stalno dolazio slikat "star wars stand"  BTw. ant nisu te warseri na nista silili, vec samo jedan pa te zato molim da ne izmisljas i ne bacas ljagu na nasu udrugu (u cije ime NE pisem) jer ono dolje nije bio stand vec nas par koji smo se tamo zasjeli... Tako... Uglavnom ajde vise slike, morala sam aktivirat se ponovo i isprike ako je ovo spam/flejm/kajgod 
|
| uto 29 tra, 2008 12:59 am |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ANT!!! Razočarao si me... ...nema alkohola više za tebe dok ne maturiraš!! ...taj dečko pretvorio se u nešto , što nisam siguran da želim vidjeti...
Ant je imao razloga za slavlje, pobijedio je u Mančkinu!!! i uz to bio jedan od najvećih ANTitalenata. I mi ostali smo sve vrlo svjesno doživjeli, osim par sati pred zoru što potvrđuju i naši reporti.
| uto 29 tra, 2008 1:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Alekks je napisao/la: hrabro ste se borili na nogometu i utakmica je na trenutke bila zanimljiva. Vidim da ste napredovali u zadnje vrijeme Je, ovaj put nas je vise muskih igralo.. valjda zato.... ukee je napisao/la: Da di su slike... Pozdravljam i prozivam plavokosog covjeka duge kose koji je stalno dolazio slikat "star wars stand" To bih vjerojatno bio ja...  dolazio sam dvaput tamo, slikao vas stand, drgljao po gitari (pripremao se za antitalent show na koji sam na kraju zakasnio da se prijavim  ) ukee je napisao/la: Uglavnom ajde vise slike, morala sam aktivirat se ponovo i isprike ako je ovo spam/flejm/kajgod  Ma kakav flejm  ovo je meni trenutacno zabavno komentiranje Sferakona.... Drago mi je vidjeti nove nickove na Forumu Slike i kratak report cu staviti sutra poslijepodne/navecer, javite se vi koji ste na tim slikama tada ako zelite da vam povezemo face i nickove. Dobrodosli na nas Forum, @Alekks i @ukee! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 29 tra, 2008 1:16 am |
|
 |
|
Trekkie
|
To onda vjerojatno jesi ti  ...Iako si otisao i nisi nas vise htio zabavljati gitarom, ostao si u dobrom sjecanju... Zato smo se mi prijavile na antitalent i pobijedile hihihihihi Ocekujem slike pa kad ih vidim, dalje se javljam 
|
| uto 29 tra, 2008 1:40 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
ukee je napisao/la: To onda vjerojatno jesi ti  ...Iako si otisao i nisi nas vise htio zabavljati gitarom, ostao si u dobrom sjecanju... Zato smo se mi prijavile na antitalent i pobijedile hihihihihi Smijem li reci - zasluzena pobjeda! Imam snimku vaseg nastupa... nisam siguran da li ti 'bolje' pleses ili kolegica 'bolje' pjeva 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 29 tra, 2008 2:10 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Izitpajn je napisao/la: Ja apsolutno nemam problema da netko bude fan jedne SF serije, ili samo SF serija, a da ga ne zanima književnost, samo sam htio reći da nisam siguran da bih s tom osobom mogao voditi dug i iscrpan razgovor. Kratak i neobavezan uvijek, ali ono, da sjedim za stolom i satima pričam o seriji, kao što bih (možda) mogao satima raditi komparativnu analizu Banksovog i Heinleinovog anarhizma, to ne. Ja volim književnost, volim čitati, volim sf, mogu satima raspravljati o pročitanom. Ipak ne na nivou "komparativne analize nečijeg anarhizma".  Po meni to je tema za neke mnogo bolje obrazovane ljude u tom području od mene. A čim neko to nazove tako nekako ("komparativna analiza" i sl.), ja bježim, jer je moje iskustvo je da, ako se ne radi o nekome tko se književnošću i profesionalno bavi, to uključuje nevjerojatne količine preseravanja i pokušaja izvlačenja svakakvih zaključaka na temelju samo pročitanog djela (dakle bez nekog zaleđa) i eventualno nekog članka sa interneta upitne kvalitete. (drugim riječima ljudi jako puno znaju "srat" u tim temama iako nemaju u biti puno pojma koliko jesu ili nisu u pravu, te istovremeno preziru teme kao što je star trek jer su oni iznad tog). Što se tiče razgovora o seriji, ja mogu satima raspravljati o tome (ne mislim na razini stručnjaka), jer se ne priča o sadržaju nego o idejama koje stoje iza te serije, a u slučaju star treka ima se itekako o čemu raspravljati. Isto tako, iz istih razloga, ne ulazim preduboko u temu, jer takve rasprave treba ostaviti npr. sociolozima i sličnim stručnjacima.
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| uto 29 tra, 2008 8:27 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
vidi, vidi...pa i tu se placao ulaz...strava... cuo sam da se i Sferkon dosta iskomercijalizirao...istina? PS: citat sa naseg foruma, u vezi domikona 2008 magistar je napisao/la: Nemaju dusu, a mi jos uvijek imamo. Ocekujem ove godine stvarno vise svega... Ostatak ne morate vidit 
| uto 29 tra, 2008 10:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ukee je napisao/la: BTw. ant nisu te warseri na nista silili, vec samo jedan pa te zato molim da ne izmisljas i ne bacas ljagu na nasu udrugu ok, ok, sorry. ovako kako sam napisao zvucalo je vise epski (no disrispekt intendet) ma znas te klingonske price, mi uvijek moramo u svemu pretjerati, inace nebi bilo zabavno za citati  (@ bobo: kaj? razocaran si mojim reportom ili sto? nekuzim...  )
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 29 tra, 2008 11:01 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Part 1
nemam previse inspiracije danas... ovaj put umjesto da napisem report pa dodajem slike, ovaj put cu pisati komentare uz istovremeno dodavanje slika.. pa da vidim kako ce to ispasti PetakDosli smo Ternek i ja negdje oko 6 sati... pridruzili smo se ostatku ekipe, i pijuci prvo pivo pomogao ostatku ekipe koji je dosao vrlo brzo srediti stand...    Vodje Foruma sa novoizabranim moderatorom ST Anketa  Prva postaja - Šank u glavnoj hali   ... i tako smo s pivama u rukama lakse mogli nastaviti zabavljanje po konvenciji...     Inace, ovo mi je mozda i prva konvencija na kojoj nisam bio ni na jednom predavanju - izgleda da sam bio totalna suprotnost Chakyju na ovom konu - dosao sam se samo zabavljati, piti pivo, druziti s ljudima, piti pivo, zujati okolo, piti pivo posjecujuci oba sanka, kupovati knjige, piti pivo, prisustvovati raznim igrama... i uspit u pauzama popiti koje pivo  Isprobao sam LARPanje sorajuci se prvo sa Brickom, a onda s Ternekom.... moram priznati da je LARP iscrpljujuc sport... 5 minuta sore i vec sam umoran (znam znam trebao bih prestati pusiti  )  Shadowmaster je na Sferakonu vodio svoj USSCroatia internet radio... prica se da ga je u jednom trenutku slusalo cak troje ljudi!  TDA se je cesto zadrzavala kod biltenasa i raspravljala se s njima...  Ako nije do sada, nakon Sferakona dobar dio fandoma zna tko je osoba kodnog imena TDDA i koju ulogu igra kelj u njezinom zivotu.... i sada nam je svima objasnjeno da se u "Slucaju Kelj" nije radilo o kupusu (jer nakon pogotka s kupusom ne bi dobro prosla), nego se je radilo o laganijem kelju... Za detalje pogledajte stranice Sferakonskog biltena.... preporucam citanje, i iako ni petina bilten tekstova nije posveceno nasoj Udruzi ili ljudima iz nase udruge, ima vrlo zanimljivih, za*e*antskih tekstova. I ponavljam - ako se ne zelite citati u Biltenu, nemojte se raspravljati s biltenasima! [htio sam staviti link na sferakonski bilten, ali dok sam ga trazio na svakoj (i sferakon.hr i sferakon.org i sfera.hr/sferakon) stranici se javlja greska "Bandwidth Limit Exceeded" .... jadni Sferasi s takvim web "masterima" koji ne paze na to ... ) ]Pred kraj dana, ostali smo na Standu neko vrijeme samo Borg_Drone i ja.... da zastupamo Udrugu u najboljem mogucem svijetlu.... (necu tipkati kako je to izgledalo  ) Kad se nitko nije vratio, poceli smo sami raspremat stand, i tada se pojavilo jos nesto ljudi pa smo to sredili i nastavili se zezati okolo..  U medjuvremenu se malo dalje odvijala neka vrlo cudna igra... Nadam se da ce se i iduce godine igra odrzati, ali ovaj put s natjecateljicama  Jos smo neko vrijeme ostali na Konu, dok nas nisu potjerali doma.. pa smo na putu (nakon neuspjesnog odlaska na kebab kod okretista) zavrsili u American Donutu i nakon toga na odmor do subote (koja je u velikoj vecini slucajeva najbolji dan na konvencijama opcenito)
|
| sri 30 tra, 2008 12:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Part 2
SubotaDosli smo na konvenciju vec u 16h, da bi igrali nogomet protiv nabrijane ekipe iz Osijeka (Gaia) Na kraju smo poceli igrati nesto prije 17h      (ovo dalje nemojte shvatiti kao skroz ozbiljni komentar tekme )Igra je, kao sto se moglo procitati i u biltenu, bila ekstremno neregularna... sudac je cijelo vrijeme pomagao osjecanima (prica se da je bio potkupljen vecom kolicinom rakije  ), mi opet nismo imali dovoljno zamjena (a ja sam iako sam se nabrijao na tekmu usao tek u drugom poluvremenu, nesto prije kraja), jedan od glavnih igraca MaX je jos uvijek osjecao posljedice gripe, i jos je i Ire (ako se ne varam) dolazila nesto raspravljati s MaXom dok je utakmica trajala... jedan nas gol sudac nije htio priznat, a dva njihova su bila neregularna  Izgubili smo 4:2 (ili tako nesto) iako je rezultat po mojim procjenama trebao u trenutku zavrsetka utakmice trebao biti 3:2 za nas... Nakon tekme htjeli smo se obracunati sa sucem, ali je bio prebrz za (nakon tekme) iscrpljene igrace nase ekipe...  Za iducu tekmu cemo mi birati suca, i trebalo bi mu platiti koju pivu da sudjenje bude postenije Uglavnom... Osjecani su slavili....  A izbornica TDA ce imti dosta vremena za sastav bolje momcadi i sazivanje trening utakmica   --------------- I tako smo se vratili na vise konovska dogadjanja... Nasa standardna Gatara je navodno sakupio dovoljno donacija da se plate troskove nadolazece skupstine... (na slici Gatara i Luce)  Gatara i Carobnjak  Stand s perverzarijama, na kojem nazalost general Chang i ja nismo nasli biceve i jos neke perverzarije za koje smo se interesirali (a koje bas i nisu za spominjanje na Forumu koji posjecuju maloljetni  .... nemojte takodjer ni pitati za sta smo i kako htjeli upotrijebiti one kockice i spagice koje se nalaze na desnoj strani standa  )  Nazalost propustio sam reviju kostima na kojoj su sudjelovale dvije nase clanice, ali uspio sam ih uslikati naknadno. Lilma u nekoj klasicnoj obleki u kojoj je lijepo izgledala (ako netko zna neka napise koji je to stil odjece) Uspio sam ju uslikati taman prije nego ju je neki k****n zalio pivom  pa se morala presvuci    TDA u odjelu Kleopatre.... takodjer je odlicno izgledala   Prostorija za igranje board gameova (ovaj kon nisam odigrao ni jedan, nije da previse zalim, igramo ih stalno nedjeljom u Udruzi  )  Dio glavnog hola gdje su se prodavale uglavnom knjige.  Bile su tu i makete od Entterprise-A, koje su kostale 450kn (oko 95$ !!!) Naravno, ne bih ja bio ja da nisam trgovcima priopcio da se takve na Fedconu nabavljaju za 40 i manje eura (60$), a u SADu za ispod 40$ (ako kojim slucajem nemaju slicne novije makete za iste pare) Na neciji komentar da nek si onda odem u SAD po njih odgovorio sam - BUDEM! Vec za par tjedana! Borg Queen koja je zasluzna za budjenje slovenske SF Scene, i nas preddsjednik ... koji... hm.. koji ce vjerojatno u buducnosti biti zasluzan za mnogo dobrih stvari na HR SF/ST sceni   Podrum u kojem je nekoliko ljudi igralo neku igru, a ostali se napucavali u plitkim 3D pucacinama...   Grupne fotke USSCroatie, prije nego smo se svi razisli na razlicite strane kona...   Bossovi Foruma u raspravama o etici i moralu na Forumu   Dobro raspolozeni MaX i Lilma koja se u medjuvremenu presvukla i ponovo postala "obicna"   Igrao se i ST Munchkin... ali meni se nekako nije dalo "gubiti" 3 sata na jednom mjestu...  Nitko ne respektira MaXov autoritet  Warserski štand   Ako bolje pogledate, kraj sata cete zamjetiti da su Warseri zaista imali svoj stand...  Warserska razmjena ljubavi   Šankeri iz Šanka na kraju Svemira (da, to je bilo sluzbeno Sferakonsko ime šanka koji se nalazio pokraj stepinica kojim se silazilo u gejmerski podrum)  Kolege proucavaju artifakt pronadjen na tom istom sanku...  
|
| sri 30 tra, 2008 12:53 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Part 3
Nakon vece kolicine pive... Ant i ostatak ekipe (ukljucujuci mene naravno, ja sam bio zaduzen za dokumentiranje) odlucili smo odrzati standardno gadjanje TDE keljom.... Nazalost, spijuni u nasim redovima (koliko sam cuo - Feannara i Mormy) su je na vrijeme o tome obavijestili tako da je sve to skupa propalo, unatoc mudro isplaniranoj i koordiniranoj operaciji.... Tako je na kraju pokrenuta nova konovska tradicija gadjanja Anta salatom (naime, nije uspio nabaviti ni kelj, ni kupus, nego zelenu salatu vulgaris  ) Ostaci salate po hodniku konvencije:  Neki ljudi su poceli osjecati znake umora, bez obzira sto navodno nisu ni okusili pivu  (hm... ili mozda bas zato jer nisu uzeli gorivo  )  Ant-i-talent show je bio vrlo zabavan, meni koji sam se dosao na kon za**bavati bio je to vrhunac Sferakonskih dogadjanja  Warserice (od kojih se jedna javila nekoliko postova iznad ovog) su, koliko cujem, zasluzeno odnjele pobjedu sa svojim performansom koji je ukljucivao ples, pjevanje i sviranje...  Dogadjaj je dokumentiran brojnim fotkama, snimkama i usmenom predajom...  Nas Ant se takodjer prijavio za natjecanje... Vrhunac njegovog performansa je bio teatralni pad sa pepeljare na kojoj je sjedio... @Ant... svaka ti cast, tako si dobro odglumio pad da je izgledalo kao da je bilo slucajno Ant ce mnogima ostati zapamcen kao lik u BSG majici koji se pravi da je treker   Nakon showa.... ja sam malo zasvirao gitaru i pokazao ljudima da bih bez problema mogao uci u uzu konkurenciju u nekom buducem antitalent showu.... naravno, namjera mi je iduci put odsvirati "Zenica Bluez" koja je vjerujem postala moj zastitni znak na slicnim natjecanjima A i uspio sam (ako je vjerovati fotkama) .... svojim sviranjem bar malo nasmijati pobjednice natjecanja  (vidi mi se na faci kako se trudim  )   Ekipa na sada vec pospremljenom standu se odlicno zabavljala uz svjeze donesene pive. (It's good to be boss - bila je dovoljna recenica "Brick, nabavi pive ako zelis sutra postati moderator"  )   Nakon sto sam se naslusao mnogih prica, konacno sam upoznao i legendu Olega. Ne znam kakav smo dojam ostavili na njega, tada vec poprilicno pripiti, ali sve je proslo u prijateljskoj atmosferi.... Covjek zna hrvatski, pa se nije bilo tesko sporazumjeti (makar sam ja na pocetku poceo na engleskom misleci da ce mu tako biti lakse  )    Umor je u medjuvremenu poceo svladavati i najzednije ljude ove konvencije   Uspio sam dograbiti suca s utatkice Trekera i Osjecana Mislim da ce on ubuduce bolje suditi  Inace, primjetio sam i nekakva navodno sluzbena pravila konvencije... Nije mi se bas svidjelo 7. pravilo...  Ja sam u trenucima odmora znao otici pred kraj hale gdje su udruge imale standove, otvoriti 4 prozora, pusiti i bacati pepeo i cikove u konzervu... Sve je bilo OK prvih nekoliko puta, ali u negdje 7. ili 8. put me je primjetio jedan poznanik (koji je izgleda suorganizator kona) i poceo galamiti na mene.... Nije mi se dalo raspravljati o tocki 7. (da li je hodnik prostorija ili ne, kao sto pise u Pravilima Konvencije) niti mi se nije dalo govoriti "Banaj me s kona, boli me k***c....", pa sam ga samo degradirao iz statusa "poznanik" u "neki lik na konu" Naravno, nesto kasnije je najednom svima bilo dozvoljeno pusiti po konu  (npr. za vrijeme antitalent showa i sl) ... eh.. bas me moraju uvijek uloviti u krivom trenutku  Kasnije su umor i pobuna u zelucu jos vise pocele muciti neke ljude na konu...  Na kraju smo otisli na zadnje utociste zednih ljudi kona, do Šanka na kraju svemira...  Uskoro smo bili otjerani i od tamo, pa sam se sa malom, ali hrabrom i izdrzljivom skupinom izasao sa Fera i uputio do Brodova na Savi... To nije dio konvencije tako da to preskacem  Vratio sam se kuci oko 10 ujutro, odspavao nekoliko sati i vratio se natrag na kon... Nisam nista posebnog dozivio... standardni mamuran nedjeljnji konovski dan, jedino sam kupio jednu potpisanu sliku (kopiju) od djedice koji je imao svoj stand preko puta naseg, pokraj tanda od LOTR-ovca... Sve u svemu.. nije bilo lose... ne mogu objektivno ocjenjivati kon jer nisam bio ni na predavanjima ni na onom dodjeljivanju nagrada SFerovcima.... ali bilo je vrlo zabavno... Za uspomenu sam si kupio knjige "Digitalni Ugljik" od GoHa i zbirku A.Clarkeovih prica... Kupio sam i knjizicu mudrih izreka od Raosa, ali sam ju izgubio negdje na konu (mozda u jednom od bjegova pred Antom koji me je znao naganjati kad je "skuzio" da ga slikam/snimam  )
|
| sri 30 tra, 2008 12:54 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Cvicek je napisao/la: [htio sam staviti link na sferakonski bilten, ali dok sam ga trazio na svakoj (i sferakon.hr i sferakon.org i sfera.hr/sferakon) stranici se javlja greska "Bandwidth Limit Exceeded" .... jadni Sferasi s takvim web "masterima" koji ne paze na to ... ) ] Bilten je genijalna stvar, treba ga obavezno čekirat svakotoliko, ne samo iza SFeraKona: http://bilten.blog.hr/Cvicek je napisao/la: Lilma u nekoj klasicnoj obleki u kojoj je lijepo izgledala (ako netko zna neka napise koji je to stil odjece)
viktorijanskiLilMe je fakat bila prekrasna u obleki, šteta što je došlo do incidenta... Inače super fotke in super report! 
| sri 30 tra, 2008 2:53 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Cvicek legendo... ...genijalan ti je report, a još bolje su slike... !! ...dobro sam se nasmijao nekim...
TDA je definitivno imala najbolji kostim... malo je fulala kon, ali oprostit ćemo joj...  Ant je napisao/la: (@ bobo: kaj? razocaran si mojim reportom ili sto? nekuzim...  ) ...ne reportom, već tvojim ponašanjem uzornog trekkia... 
| sri 30 tra, 2008 9:47 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|