|
Sada je: sub 01 kol, 2026 6:13 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Rasprave o konvencijama i cijenama konvencija
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Nema besplatnih ulaznica za Sferakon 2008?
izitpajn... nevezano toliko uz vasu raspravu... postavlja se (meni) zanimljivo pitanje... tko odlucuje o tome koji ce biti goh?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 tra, 2008 1:50 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Pa, svi skupa. Nađemo se mjesec-dva-tri-četiri-pet-itd. prije i dogovorimo se, pa ga onda pozovemo, pa on kaže da ne može, onda zovemo drugog, onda i on kaže da ne može, onda zovemo trećeg, onda on kaže da ne može, onda nas već polako hvata panika jer SFeraKon je pred vratima a mi nemamo GoH-a, onda netko uleti u zadnji čas i tako. Zašto pitaš?
|
| čet 03 tra, 2008 2:19 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Izitpajn je napisao/la: Zašto pitaš? cisto me zanimalo kako to ide... jel ljudi dodju sa svojim prijedlozima ili dodje jedan sa prijedlogom pa drugi glasaju... btw. modovi... dajte pliz razdvojite razgovore o konvencijama od postova veznaih uz sami ovogodisnji sferakon (npr. zmajchekin)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 03 tra, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Ma ništa posebno, sjednemo i razgovaramo... Veći je problem na kraju dobiti koga želimo nego se dogovoriti koga zapravo želimo...
|
| čet 03 tra, 2008 6:16 pm |
|
 |
|
Trekker
|
 Re: Rasprave o konvencijama i cijenama konvencija
malo sam probrowsao topic al ima preeeviše texta... upalo mi u oči da je izitpanj negdje napisao kako nagovorit fax da ti da prostor za cijelu noć... pa neznam jednom sam bio na brucošijadi od fera na feru...daklem u prostorijama faxa..i to ne samo onom malom dijelu di se sferakon održava neg o doslovce po cijelom faxu..bilo nekoloko floorova..dakle izvedivo jest..samo neznam kako i bio je heben party...
Zadnja izmjena: Ant; ned 20 tra, 2008 4:47 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
psovanje
|
| pet 18 tra, 2008 2:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
3rd Ribar je napisao/la: malo sam probrowsao topic al ima preeeviše texta... upalo mi u oči da je izitpanj negdje napisao kako nagovorit fax da ti da prostor za cijelu noć... pa neznam jednom sam bio na brucošijadi od fera na feru...daklem u prostorijama faxa..i to ne samo onom malom dijelu di se sferakon održava neg o doslovce po cijelom faxu..bilo nekoloko floorova..dakle izvedivo jest..samo neznam kako i bio je heben party... eh... to je nekad bilo... sad vise ni brucosijada fera nije na feru... tak da to vise nije neki argument... ali mislim da bi max mogao znati vise o tome...

Zadnja izmjena: Ant; ned 20 tra, 2008 4:47 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
psovanje
|
| ned 20 tra, 2008 2:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
brucošijada više nije na feru od kad se razbio jedan (ili 2 ne znam) prozor ...onda je fax reko "pa ne treba to nama" i dao nogu ksetu... (tak sam ja cuo) ...a ne znam kak je neko reko da sferakon nije otvoren po noci kad ja skoro svake godine ostajem do 5 - 6 ujutro u prostoru konvencije na feru (i ima ljudi ...ili smo igrali munchkin ili bi cugo s pazinjanima itd.) ...vrijeme izmedu 6 i 12 ujutro je ionak beskorisno na svakoj konvenciji i tad treba otic nes klopat i setat se gradom ...hmmm zujanje po zagrebu u 6 ujutro s pazinjanima... "#$"#%& bad idea  --------------------------  Za crva u jabuci, jabuka je citav svijet.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 20 tra, 2008 6:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
maX je napisao/la: brucošijada više nije na feru od kad se razbio jedan (ili 2 ne znam) prozor ...onda je fax reko "pa ne treba to nama" i dao nogu ksetu... (tak sam ja cuo) Da li su odgovorni (organizatori) ponudili kompletan popravak toga prozora? Ako jesu, onda mi je odluka "od faksa" skroz bezveze... ako nesto takvo organiziras, prakticki racunas da ce se tak nesto dogoditi... maX je napisao/la: ...vrijeme izmedu 6 i 12 ujutro je ionak beskorisno na svakoj konvenciji i tad treba otic nes klopat i setat se gradom Ili otici malo odspavati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 tra, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|