|
Sada je: sri 29 srp, 2026 10:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Re: Prva ST (i NLO) konvencija u Hrvatskoj
SLUŽBENI PROGRAM KONVENCIJE!Dana 13. i 14. listopada 2007. godine u Donjem Miholjcu organizirat ćemo „Prvu hrvatsku Star Trek i NLO konvenciju“. Konvencija počinje u subotu 13. listopada u 10,00 sati sa izložbom i traje do nedjelje 14. listopada u 23,59 sati. Na programu su projekcije, predavanja i izložbe. Program konvencije: 13.10.2007. (subota) - Star TrekMedicina Star Treka - Suzana Gracner Masa, prostor i vrijeme - prof. Goran Hajnal Borg - Luka Balković Je li Q bog? - teolog Željko Culek Osim toga u programu će biti i : - Star Trek igraonica - Tematske projekcije - Izložba NLO artefakata Napomena: za sve sudionike konvencije klingonski grah i romulansko pivo 14.10.2007. (nedjelja) - NLOStjepan Zvonarić, predavač -„Moderna tehnologija u kameno doba Paški trokut Kultura Lepenskog Vira Kultura Sumera Afričko pleme Dogon Projekcije: Paški trokut, Autopsija u Roswellu Izložba NLO artefakata info: http://www.kmdm.hr, http://www.domi-con.org
| uto 25 ruj, 2007 9:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Baš mi se ne sviđa program-al pošto sam rekla da idem na sve idem i na taj kon 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 28 ruj, 2007 12:02 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ne dolazim na kon. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 28 ruj, 2007 1:32 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
meni se cini zanimljivim program no nije sve u programu... vecina toga je u ljudima 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 30 ruj, 2007 10:43 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
čini se da ja ipak neću moć ić... 
_________________ njanjanja
|
| uto 02 lis, 2007 8:40 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Nadam se da cete doci na konvenciju. Prva ideja svega ovoga je da se ljudi upoznaju i zabave, a program je uvijek relativna stvar. Smjestaj ce biti osiguran na podu u Klubu mladih, a trebali bi dobitii strunjace, pa se nece spavati bas na podu. Za klopu ce biti grah iz kotlica, a za vegetarijance ce biti malo problamaticno, ali probati cemo nabaviti nesto, pa mi recite ima li puno vegetarijanaca. Pocetak izlozbe je u 10.00, a konvencija u 14.00, tako da ljudi i iz daljih krajeva mogu doci. Na samoj konvenciji biti ce dosta vremena za druzenje predavanja i druge stvari. Na samom prostoru konvencije nece biti klopa, ali ce biti kiflica, sokova i grickalica. Samo da zakljucim da su svi ljudi dobre volje pozvani i biti ce rado ugosceni. Iduce godine bi konvecnija trebala biti u ljetnom terminu, da se moze osigurati prostor za kampiranje i slicno.
|
| sub 06 lis, 2007 4:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
...a ja ću doći iako...ne znam kak vam bu to sve ispalo...al držim vam fige 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 lis, 2007 4:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
ima vrlo zanimljivih predavanja ali ja izgleda necu moci ic na tu konvenciju 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 06 lis, 2007 4:41 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Ted;DeA je napisao/la: ...a ja ću doći iako...ne znam kak vam bu to sve ispalo...al držim vam fige  jako dobro...vidit ces...bit ce zakon! garantiram...jos kad popijemo romulanskog piva...hehehe...bit ce ludilo...mislim da ce vulkanci stvarno meditirat, a klingonci...ah...sta reci...dosta je da pogledate kako reagiraju u filmu Nemesis...(hint: Worf)
| ned 07 lis, 2007 1:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ispricavam se sta nisam nista prije napisao na ovaj topic. Ja cu ici, i to sam se vec s drustvom u udruzi dogovorio.... za sada koliko znam vozim Suzanu i TDU.... kod mene ima mjesta za jos jednu osobu. Koliko nas ide? (Simba, Chaky i Shadowmaster,...?) Hocemo li uopce Simba i ja uspjeti popunit 2 auta (9 mjesta)? Inace.... nemrem vjerovati da bi nam isli platiti prijevoz do D.Miholjca.... da nam netko plati put da dodjemo... sram me primit pare...  pogotovo jer je i upad besplatan i jos se dobije i graha i pive, to je za mene puno vise nego dovoljno  Ja bih ostao oba dana.... UFO nije bas izvan podrucja mog zanimanja... i volio bih cuti razmisljanja nasih ljudi o takvim stvarima, poslusati koje predavanje. Predsjednistvo: da li ce nasa udruga biti tamo sluzbeno (stand i tako to) ili samo za predavanja?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 09 lis, 2007 10:02 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
za sad nas ide 7... dakle ima mjesta za jos dvoje
sluzbeno... eh... a ne znam... za sada je da nejdemo sluzbeno (sa standom i tako to) ali organizirat cemo predavanje i nesto zabavnog programa
iako... vjerojatno cemo otfurati koji fanzin tamo i pokoju majicu... ali o tom u cetvrtak u klubu
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 lis, 2007 12:05 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OK... nadam se da opet nece biti "zasto meni nitko nije rekao da se ide na konvenciju i da je jos bilo mjesta" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 10 lis, 2007 1:11 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ok, people...
Sad sam kod kuće u Tuzli, ali se u Četvrtak/Petak vraćam u Zagreb. Dok sam ovdje, iskoristit ću priliku da maznem vreću za spavanje. Ako maznem jednu - idem. Ako maznem dvije - možda bude išao i T-Cat [ako smisli dovoljno dobar razlog za odsustvovanje od kuće za predstaviti parentalnim jedinicama].
Gdje se uklapam u program?
- Programerska podrška "Trekoteke", ako zapne (zagarantovano!
)* - Upravljanje samim programom "Trekoteke"
Možda uspijem iskonstruirati pokoju Star Trek igru, iako sumnjam zbog malo vremena; da sam saznao ranije za Kon, pripremio bih više sadržaja [ST Igr(aonic)e, projekcije meo-made video materijala, eye-catching sensawunda prezentacija i slično]. [Šta da kažem? Borim se za još jedno prijevremeno upgradenuće **]. Ovako - to ostaje za slijedeći Kon... and I sincerely hope there'll be the next one.
* - As I mentioned earlier, ako mi vrijeme dozvoli, pokušat ću izvršiti last minute prepravke i optimizacije u kodu "Trekoteke", što sam planirao obaviti ovdje kod kuće, ali sam Stick sa Source Codeom among other things - zaboravio u udruzi. [Chacky?]
** - aka "unaprijeđenje", sa Ensigna na...
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 10 lis, 2007 4:33 am |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Anyway, kada se i odakle polazi?
Jesus, sad sam primjetio da onaj Rank bar dođe kao beretka mom avataru...
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| sri 10 lis, 2007 4:35 am |
|
 |
|
Inquisitor
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Anyway, kada se i odakle polazi?
i o tome cemo u klubu u cetvrtak... uglavnom, trebali bi krenuti dovoljno rano da bi stigli tamo do 13 sati.

|
| sri 10 lis, 2007 4:40 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|