|
Sada je: uto 11 kol, 2026 3:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
Koliko vidim max je na forumu, osim ako se nije logirao iz dijaspore.
| ned 20 tra, 2008 1:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... aand weeeeeere BACK! uf bilo je dobro... pricao sam s Q-om i ostao ziv  a vise o svemu kroz sljedecih par sastanaka na kojima cemo ce hvalisati --------------------------  Uspjeh ga nije pokvario....oduvijek je bio antipatičan.
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 20 tra, 2008 2:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, ovoga, da prijeđemo odmah na stvar. svi zainteresirani za moj autogram neka mi se jave na PM putem foruma ili direktno na mail. nadam se da cu uspjeti udovoljiti svim zeljama, ali isto tako bih napomenuo da sam i ja, premda se cini da nije tako, ipak samo covjek te da ce neki mozda morati malo pricekati na autogram. hvala na razumjevanju.  maX je napisao/la: Uspjeh ga nije pokvario....oduvijek je bio antipatičan.  Marsoni je napisao/la: A zato niko ne posta danas... Cool, ali ne znam, ne bih zelio ic na konvencije i takve stvari... je, je, ni ja nebi zelio zivjeti vjecno, kupati se u parama, i tako to. skroz bezveze, ono, ne?  e, i da, dolazim(o) danas u udrugu. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 20 tra, 2008 2:06 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
moja suma sumarum: imam veci glalaxy  , TNG commbadge, autogram od deanne, izivcirao sam deannu jedan i pol puta, prvo sam mislio da se znam cjenkati a onda je ispalo da ipak ne znam  , Data bi mogao biti dobar komicar (IMHO najbolje predavanje/odgovaranje je imao), kostimi su bili fenomenalni (posebno bi istanuo veliki AT-AT, i zgodne cure u TOS uniformama...  ), anta smo pokvarili do kraja, konvencija bi bila prosjecna da nije bilo gadgeta i glumaca fulll detalje ocekujte od cvicekovog mega posta kojeg je obecao 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 20 tra, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Tek smo se vratili, a vec nekoliko postova od Chakyja, MaXa, Anta.... kaj ste ono bili komentirali, tko je to postao opsjednut Forumom? Bilo je dobro.... losije nego sam ocekivao od jedne od najvecih, ako ne i najvece Euro konvencije, ali usporedjujuci sa ostalima na kojima sam bio, bio je odlicno... kao sto je Chaky spomenuo, najbolje stvari su bili razgovori s glumcima, kostimi i (preskupi) merchandise. Report sa osvrtom na sve spokmenuto maloprije, pogotovo Chakyjevo cijenkanje ce ici sutra, nekon sto sto prvi put u zadnjih tjedan dana mozda odspavam vise od 6 sati... Postoji i snimka kako inkvizitor Chaky okrutno gnjavi Martinu Sirtis (Deannu Troi)  ... to je jedan od par najje***ijih scena ("pictures to shock" ) koje sam dozivio na nekoj konvenciji, bez bada nadmasuje scenu sa keljom i o tome ce se duuuuugo pricati po HR fandomu (i youtubeu ) Decki, nemojte im spoilati ako zelite da vide tu snimku okrsaja mr.Inkvizitora i Deanne koju cu donjeti danas... Fotke ce prvo imati ekskluzivu na Forumu, pa tek onda u Udruzi u cetvrtak (Ima ih i Ant dosta, isto je dosta slikao) Uspio sam i nabaviti nesto sto cu pokloniti udruzi (nekima ce se full svidjeti, neki ce taj poklon popljuvati), i uspio sam ispuniti pokoju molbu/zahtjev za dofurati ST stuff iz Bonna.... Uglavnom, reportOVI dolaze uskoro, i Ant se isto nabrijavao kako ce napisati opsezan report 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 20 tra, 2008 3:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Cvicek je napisao/la: Uglavnom, reportOVI dolaze uskoro, i Ant se isto nabrijavao kako ce napisati opsezan report  o da.... covek je pisao cak i zabiljeske ... tak da ce cvicek mozda i biti zasjenjen po kolicini detalja u svom reportu 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 20 tra, 2008 3:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Chaky je napisao/la: o da.... covek je pisao cak i zabiljeske ... tak da ce cvicek mozda i biti zasjenjen po kolicini detalja u svom reportu  To cemo jos vidjeti!!!!! Ma ja bi najradije da svatko od nas napise svoje vidjenje Fedcona, nismo svi bili na istim predavanjima/ispitivanjima, nismo upoznali iste ljude, imali iste dojmove,... svakog je nesto drugo impresioniralo ili izivciralo... IMHO sto vise razlicitih gledista, to bolje! Veselim se citanju Antovog reporta (a i ostalih, ukoliko ih budu pisali i Chaky, MaX i Simba) .... mogao bi netko nakon toga u svom kutku otvoriti anketu "Ciji je Fedcon report najbolji" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 20 tra, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: To cemo jos vidjeti!!!!! you're on man! moj report ce pwnati tvoga! (samo da uspijem procitati one skrabotine sta sam si bio zapisivao  ) (naime, u petak navecer sam iso pisati report po nekakvim tamo papiricima)
|
| ned 20 tra, 2008 4:36 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Do sad ste mogli stavit bar neku sliku da ovako ne umiremo od znatiželje. 
| ned 20 tra, 2008 4:38 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
cvicek je rekao da ce ekskluzivu na forumu napraviti sa fotkama tak da kad on skine fotke sa fotica valjda ce se naci i ovdje. a ja trenutno nemam povjerenja u svoj USB port (a drugi komp mi je u dubokoj banani) necu sad odmah skidati fotke. tak da se malo strpite za njih.
|
| ned 20 tra, 2008 4:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
hmmmm...mozda da svi napisemo svoje reportove i onda ih postamo istodobno? ...ali bilo bi dobro da svatko onda ima dostupne sve slike tak da ih moze prikazat kak zeli.... --------------------  Ako možeš, moraš!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 20 tra, 2008 6:30 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 08 tra, 2006 12:18 pm Postovi: 180 Lokacija: USS Pridelands (NCC-74622)
|
Ajde da se i ja javim. Meni je bilo fakat OK (ja inače idem turistički).  Jedino kaj mi je fakat nedostajalo je da se oduzmem u alkoholu (mislim ak glumci mogu, valjda mogu i ja  ) Naime, ja sam išao bolestan gore i grlo me je klalo tak da sam bio na čajevima. Nikakav report ne planiram pisati, no za sva pitanja i autograme biti ću u udruzi u četvrtak, tak da budete sve čuli od mene, Maxa, Chakya, Cvičeka i Anta na vrijeme vezano za JegerCon, ovaj FedCon (ovaj lapsus će dodatno biti pojašnjen u udruzi). Jedino što mogu odmah reći vezano za Bonn i Njemačku (to sam znao i ranije, no sada imam i 4 svjedoka): JE***E, AL IMAJU DOBRE CESTE, ALI NA RADIJU K***A NE ZNAJU SVIRATI.
_________________ Don't use the force. Use a hammer!
|
| ned 20 tra, 2008 10:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
@svi nasi fedcon-ovci, bas mi je drago kaj ste se lijepo proveli... evo pratio sam ovu temu te citao novosti i kad nisam bio doma za kompom, pa tako i danas malo izvan zg. Dobri su vam reporti, ali se nadam da ce te odrzati jos koju pressicu (kako je bilo prije puta) no ovaj put s dojmovima s puta, eh kad nisam stigao danas u klub.... 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| ned 20 tra, 2008 10:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
maX je napisao/la: hmmmm...mozda da svi napisemo svoje reportove i onda ih postamo istodobno? Cudna mi je to ideja... sto se mene tice, neka svatko napise svoj report kad ce se osjecati kreativno  maX je napisao/la: ...ali bilo bi dobro da svatko onda ima dostupne sve slike tak da ih moze prikazat kak zeli.... A tko je tebi zabranio da i ti furas fotic sa sobom?!  (fotici su jeftini, a i daju se posuditi od frendova) Sad bih mogao filozofirati da je naci dobar kadar i uslikati zanimljive slike jedan od faktora za napraviti dobar forumski kon report Naravno, mogu tebi i Antu poslati slike sto sam vas slikao, i onih par koje si ti slikao dok je fotic bio kod tebe... to nema bada... i Chaky nek stavi svoj "Inkvizitor vs Martina" filmic na youtube ako zeli, pa ga dodau report... Zasto toliko zakomplicirati? Gdje ste bili dok sam sam pisao megareportove Istrakona, Sferakona, Rikona i ostalih konova? Mi se tu raspravljamo kako i kada postati report, a Brick i ostali cekaju barem koju sliku... El Zvonko je napisao/la: Dobri su vam reporti Koji reportovi.... odbijam svaku primisao da je onih par recenica cak i pocetak reposrta 
|
| pon 21 tra, 2008 2:37 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Uglavnom, reportOVI dolaze uskoro, i Ant se isto nabrijavao kako ce napisati opsezan report  o da.... covek je pisao cak i zabiljeske ... tak da ce cvicek mozda i biti zasjenjen po kolicini detalja u svom reportu  ...ja bi pisao mini trodnevni dnevnik... ...sa svim detaljima i događajima...
...ajd, tko će prvi postati koju sliku ?
| pon 21 tra, 2008 9:24 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|