|
Sada je: ned 02 kol, 2026 8:11 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
anny je napisao/la: By the way...bili mi je drago upoznati vas...budemo nadam se nastavili druženje...  eh... ja nisam ni skuzio da si to ti dosla  nitko mi nije ni spomenuo da si to ti bila... tak da nismo ni popricali kak spada  ali bumo to popravili na fedconu ak ne prije 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 30 ožu, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
T minus 4 days -----------------------  A što ako je sve iluzija i ništa ne postoji?
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 14 tra, 2008 4:27 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 12 ožu, 2008 8:05 pm Postovi: 23 Lokacija: Zagreb
|
Da, još malo...jedva čekam.  Srećom to ipak nije iluzija ili??? maX nemoj nas bacati u bed...i obeshrabrivati...  Inače ćemo ti to naplatiti kada dođemo tamo....samo da znaš. Vidimo se i čujemo...javim vam kada izvidim situaciju....
|
| pon 14 tra, 2008 4:47 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Max... pa ti se inace na nesto nabrijavas samo dan-dva prije Yeah... ceka nas najveci kon kojem je bilo tko od nas prisustvovao (i mene mjesec i sitno nakon toga ponovo ST Experience i Universal Experience)  Nego, trebamo napraviti plan kako sto vise ST i SF stuffa (nadam se da imaju malo bolje standove nego domaci konovi) donjeti natrag u Domovinu, a da nas ne ocarine... any hint anybody? Nosimo kofere ili cemo rezervne majice, gace i hlace samo strpat u putnu torbu? Do sada sam po avionima furao i kofere, pa nisam siguran kak je najbolje...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 14 tra, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
jos TRI dana!!!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 15 tra, 2008 12:33 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Jos dva dana! (ili 367 u po WCSu )Mozda Londu kazem "my good and dear friend!"  (za one koji su gledali B5 pa znaju za to) Mozda cu polupripit izdaleka dobacivati Roslinki da je zla predsjednica koja je htjela ubiti ******  (da ne spojlam koga  ) Vidjet cemo Siska prvi puta otkako se promjenio (tj.otisao u Celestial Temple) I ostale ST likove koji ce doci.... nemojte ozbiljno shvatiti gornje komentare... i namjerno ne spominjem prava imena likova  Mozda cak i nabavim neku ST igru koju cemo smjeti igrati cetvrtkom OBECAJEM DUGACAK REPORT S PUNO DETALJA KAKO JE BILO I SA JOS VISE SLIKA! (hm.. je li obecanje prepredugackog reporta u stvari prijetnja... za one koji budu morali sve to citati  ) Ja sam se upravo poceo nabrijavati na Fedcon 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 16 tra, 2008 6:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Cvicek je napisao/la: ..... Mozda cak i nabavim neku ST igru koju cemo smjeti igrati cetvrtkom OBECAJEM DUGACAK REPORT S PUNO DETALJA KAKO JE BILO I SA JOS VISE SLIKA! (hm.. je li obecanje prepredugackog reporta u stvari prijetnja... za one koji budu morali sve to citati  ) Ja sam se upravo poceo nabrijavati na Fedcon  Samo daj , nabrij se i uzivaj, a onda Report .  vec unaprijed uzivam u citanju i gledanju. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| sri 16 tra, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Hahaha...ja već sutra krećem...jedva čekam. A nabrijana sam na konvenciju već dva mjeseca...toliko o tome  Sretan put i ponesite prazne kofere da možete donijeti natrag pune! Vidimo se tamo...sigurna sam da ćemo pronaći jedni druge čak i u tolikoj masi.
|
| sri 16 tra, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
T minus 1 day!oooou jeeeaaaaa.... --------------------------------  Mašta nas često vodi u nepostojeći svijet, ali bez nje ne idemo nikud. (Carl Sagan)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| čet 17 tra, 2008 11:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Za manje od 24 sata smo u Bonnu, smestamo se u hotel i krecemo traziti Datu i ostale! (joj kak oftopicarimo, @MaX  ) Pitanje za ljude iz Udruge koji danas ne dolaze u Udrugu: imate li zelju da vam se donese nesto konkretno sa Fedcona (ukoliko to pronadjem(o)), za koliko para i sl... pa se raskusurimo kasnije. U obzir dolaze samo manji predmeti koje je lako strpat u torbu. Mozete poslati PM.
|
| čet 17 tra, 2008 3:09 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Hej društvo, ja sam već stigla!!! Grad je mali i lijepi i sve je dosta blizu kada jednom dođete ovdje. Jedino vas želim upozoriti na jednu stvar...sada sam vidjela u paketu koji smo dobili s prijavom da mole da se ne dolazi autom u Maritim! Bolje bi bilo da ostavite auto negdje dalje i dođete gradskim prometom jer on odlično funkcionira, a i taksi vam se više isplati navečer ako malo više popijete  . Inače biste mogli biti zablokirani kada jurne 2000-5000 ljudi...što bi stvarno moglo izazvati veliki kaos. Ja idem tramvajem ili pješice... Nadam se da ćete stići sutra do službenog otvaranja i vidimo se tamo negdje...loveći Datu i ostale! Pozdrav iz Bonna!! Ovdje je vrijeme trenutačno kao i u Zagrebu...
|
| čet 17 tra, 2008 7:12 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
anny je napisao/la: Pozdrav iz Bonna!! Ovdje je vrijeme trenutačno kao i u Zagrebu...
jel znas da li ce biti kise i jako hladnog vremena?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 17 tra, 2008 7:16 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
imas na DHZ ili na BBC Weather...
| čet 17 tra, 2008 9:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
anny je napisao/la: Hej društvo, ja sam već stigla!!! Grad je mali i lijepi i sve je dosta blizu kada jednom dođete ovdje. Jedino vas želim upozoriti na jednu stvar...sada sam vidjela u paketu koji smo dobili s prijavom da mole da se ne dolazi autom u Maritim! Bolje bi bilo da ostavite auto negdje dalje i dođete gradskim prometom jer on odlično funkcionira, a i taksi vam se više isplati navečer ako malo više popijete  . Inače biste mogli biti zablokirani kada jurne 2000-5000 ljudi...što bi stvarno moglo izazvati veliki kaos. Ja idem tramvajem ili pješice... Nadam se da ćete stići sutra do službenog otvaranja i vidimo se tamo negdje...loveći Datu i ostale! Pozdrav iz Bonna!! Ovdje je vrijeme trenutačno kao i u Zagrebu... ...fora... susjeda mi živi u Njemačkoj... (samo u drugom gradu) ...i baš joj zavidim što se tako nešto održava u njezinoj državi...
...hoće li fedcon jednom doći u Hrvatsku?
| pet 18 tra, 2008 12:17 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mr.bobo je napisao/la: ...hoće li fedcon jednom doći u Hrvatsku? Je, doci ce u Hrvatsku i zvati ce se Istrakon ili Sferakon Vidimo se ljudi... odoh trekkat (=putovat  )
|
| pet 18 tra, 2008 7:28 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|