| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: "Fedcon" - najveca euro ST konvencija
Lil'Mee je napisao/la: pa di ćeš nosit uniformu nego na star trek konvenciju?  je... ali ja nemam odgovarajucu dolcevitu a nebi htio se setati okolo po takvoj konvenciji sa "pola" uniforme... @anny - pa imamo mi vec svojeg covjeka kojeg cemo gnjaviti oko komunikacije na njemackom  ja sam uzasno malo upoznat sa fedconom... tako da blage nemam sto za ocekivati... sto je donekle i ok... bit cu vise iznenadjen stvarima  eto onda jedno pitanje za tebe informiranu... da li je moguce kupiti autogram ako nisi uzeo zlatnu kartu? i koliko bi kostalo takvo sto ?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ožu, 2008 9:18 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: sri 12 ožu, 2008 8:05 pm Postovi: 23 Lokacija: Zagreb
|
Nositi uniformu je zabavno...samo naprijed! Ja razmišljam o tome da nabavim uniformu za Galacticu budući da mi se vojnička uniforma više sviđa... Obavijestili su me mailom (space store) da sada izrađuju i uniforme za Galacticu i Stargate Uf...već me hvata putna groznica.... 
|
| sri 12 ožu, 2008 9:19 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Šalila sam se, naravno da ću vam pomoći koliko mogu...no ipak se želim zabaviti...to je cilj na FedConu! Autograme možete nabaviti za 20 eura po komadu i naravno ih možete naručiti u samom hotelu pri dolasku - bit će neki štand tamo u tu svrhu. Vidjet ćemo kako će biti, ali predviđam veliku gužvu prvoga dana. Koliko sam shvatila, zabranjeno je snimanje videa i slično, ali je fotografiranje dopušteno. Zanima li vas još nešto? 
|
| sri 12 ožu, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
sto se dogadja u nedjelju? jer mi necemo biti tamo u nedjelju...
gdje su glumci dok nisu na svom predstavljanju? da li se neki od njih secu po konvenciji kao sto znaju kod nas?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 12 ožu, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Šteta što nećete biti tamo u nedjelju, onda je navodno manja gužva za autograme...a vidjela sam da krećete u petak tako da nećete stići na sam početak. Ja dolazim već u četvrtak da ništa ne propustim... No, nema zime...navodno se partija do jutra.  Program će staviti na svoje stranice oko mjesec dana ranije...tako da ne znam točno što se događa koji dan... Da, glumci se navodno slobodno šeću po barovima i prostorima hotela koji je vrlo lijep... budemo vidjeli. I ja sam radoznala Objasnim vam što sam u međuvremenu saznala kada se budemo vidjeli...
|
| sri 12 ožu, 2008 9:50 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
anny je napisao/la: Šteta što nećete biti tamo u nedjelju, onda je navodno manja gužva za autograme...a vidjela sam da krećete u petak tako da nećete stići na sam početak. kaj necemo? idemo avionom i navodno smo jako brzo tamo... anny je napisao/la: No, nema zime...navodno se partija do jutra. di to? na samoj konvenciji ili cisto onako po gradu? anny je napisao/la: Da, glumci se navodno slobodno šeću po barovima i prostorima hotela koji je vrlo lijep... budemo vidjeli. I ja sam radoznala  hmmm... pa kaj nas sprjecava da zicamo tada autograme?

|
| sri 12 ožu, 2008 10:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
anny je napisao/la: Nije da vas plašim, osobno se vrlo veselim tom događaju.  Ali skoro 2000 ljudi! tak malo? pa ja sam ocekivo 4 do 5k ljudi... no dobro, zadovoljit cu se i s 2k sto se tice uniformi, ne samo da cemo imati 'first contact' uniforme, vec i redshirt majicu te klingonsku majicu, a i UFP kapu!!! we are loaded!i da, ak si iz zg-a probaj navratit koji put u klub da se dogovorimo i upoznamo 
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 12 ožu, 2008 10:46 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Malo ili puno...ali ja ne volim preveliku gomilu. Samo se vi odjenite u skladu s prilikom! Budem vjerojatno i ja... Svakako ću navratiti.... Što se tiče autograma, možete pokušati žicati, platite piće pa možda upali?! 
|
| sri 12 ožu, 2008 11:21 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
anny je napisao/la: Malo ili puno...ali ja ne volim preveliku gomilu. Samo se vi odjenite u skladu s prilikom! Budem vjerojatno i ja... Svakako ću navratiti.... Što se tiče autograma, možete pokušati žicati, platite piće pa možda upali?!  Nemoj navratiti u klub jednom, nego već sutra. Sa cugom može biti dobro, a može biti i svega. Kaj ako oholi Stewart naruči Dom Perignon? 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sri 12 ožu, 2008 11:27 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
I zaboravih napomenuti...partiji su naravno na licu mjesta.... Ljudi moji, jeste li vi svjesni da danas nije bilo Zvjezdanih staza zbog sjednice Sabora i naših poltronskih političara!!! Zar će nas lišiti i toga? ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Sram ih bilo!
|
| sri 12 ožu, 2008 11:51 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
anny je napisao/la: Ljudi moji, jeste li vi svjesni da danas nije bilo Zvjezdanih staza zbog sjednice Sabora i naših poltronskih političara!!! Zar će nas lišiti i toga? ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Sram ih bilo! navrati ovdje viewforum.php?f=15i slobodno prokomentiraj 

|
| čet 13 ožu, 2008 3:05 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Danas sam dobila službenu obavijest od Fedcona da je Patrick Stewart otkazao svoj dolazak na konvenciju... Nadam se da ćemo se svejedno dobro zabaviti Vjerojatno će neki od vas biti razočarani, ali ima i drugih kvalitetnih glumaca koji dolaze... Mislim da su ipak trebali naglasiti da to nije sigurno...to bi bilo fer. Evo cijele poruke: We are very sorry to inform you, that Patrick Stewart had to cancel FedCon 17. But read the answer from his agent: Thanks for your patience. Patrick confirmed that he has been extended until May on Broadway, so he will not be able to make it to FedCon this year. He says he's sorry, but once again work interferes with his availability to make it to your event. Possibly next year? Sorry about Patrick ... he was sincere about feeling badly about it (and the other two events he's having to cancel). But we can now announce, that Kevin Sorbo is coming to FedCon 17 this year, we just signed the contract with him.
|
| pet 14 ožu, 2008 10:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Uf, dobro da nisam onda isao ove godine (ko da sam znal) Btw pozdrav dijelu ekipe koja je najavila odlazak sljedece godine, nadam se da cemo moci ici (zna Picard kad treba doć )
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 ožu, 2008 11:33 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Hmm...pričekajte da čujete prvo naše utiske. Tko zna što će biti sljedeće godine, a i hoće li Stewart uopće doći. Budući da je očito već i ranije obećavao i otkazivao. Ja doduše imam svog favorita, ali okosnicu Fedcona navodno čine obožavatelji i gosti, a ne zapravo glumci...oni su samo šlag na tortu Ja se osobno veselim takvom međunarodnom događaju...a i putovanju...tome uvijek!!! 
|
| pet 14 ožu, 2008 11:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Naravno, naravno-zato i neki od nas ne idemo ove godine. Neka away team prvo ispita situaciju, onda se spuštaju kapetani 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 ožu, 2008 11:48 pm |
|
 |
|