|
Sada je: pon 10 kol, 2026 4:08 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Domikon 2009
Jel mi može tko dati kontakt broj onog gore navedenog hotela "Borik". Nije ih moguče dobiti mailom. Hvala 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 17 kol, 2009 3:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ako u google upišeš borik donji miholjac naći ćeš fiksni broj telefona, bez da uopće trebaš ići na druge stranice 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 17 kol, 2009 4:02 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Smještaj: Hotel Borik, Donji Miholjac - tel. 031 631-228 Hotel Slavona, Donji Miholjac - tel. 031 630-694
Restorani:
Pizzeria Kapuciner, Augusta Harambašića 1, Donji Miholjac - tel. 031 630-540 Hotel Slavona, Donji Miholjac - tel. 031 630-694 Pizzeria Valentino, Gajeva 5, Donji Miholjac - tel. 031 632-585 Bistro Fortuna, Naselje Gorica 30, Donji Miholjac - tel. 031 620-051
| pon 17 kol, 2009 5:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: Ako u google upišeš borik donji miholjac naći ćeš fiksni broj telefona, bez da uopće trebaš ići na druge stranice  nađeš njihovu stranicu da to sam i bio napravio  , no nema tel. broja Locutus DM je napisao/la: Smještaj: Hotel Borik, Donji Miholjac - tel. 031 631-228
hvala 
|
| uto 18 kol, 2009 7:54 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ako u google upišeš borik donji miholjac naći ćeš fiksni broj telefona, bez da uopće trebaš ići na druge stranice  nađeš njihovu stranicu da to sam i bio napravio  , no nema tel. broja Kako nema? Meni na google tel broj dođe kao prvi rezultat i ne mora se niti ići na stranice, broj je tamo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 18 kol, 2009 11:40 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ah valjda zato kaj sam kliknuo na prvi link, koji vodi na njihovu str. gdje nema broja. Nisam gledao onaj drugi link 
|
| uto 18 kol, 2009 12:17 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nema bada  Uglavnom, oni koji žele mogu uzeti nočenje... imaju sve brojeve telefona... Ja ću kao i zadnje 2 godine uzeti onaj prostirku za spavanje plus vreću.... nadam se da će u domu opet biti mjesta, jer šator nemam. U krajnjem slučaju odspavam u autu... snaći ću se već 
|
| uto 18 kol, 2009 12:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A kak je organiziran prijevoz...? Znači voziš ti, zmajchekica i možda shadow? još tko? edit: tko opče namjerava ići? za sada sigurno ide Cvicek, Ant, Zmajchek, ...
|
| uto 18 kol, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Mogli bi se to dogovoriti u četvrtak... popisati koliko okvirno ide ljudi i sl... Ja mogu voziti. Iako ako nas nema puno pa ne treba toliko autiju - nije meni ni bad da me drugi voze (to bi bio prvi kon u tko zna koliko da idem kao kofer u autu od nekog  )
|
| uto 18 kol, 2009 2:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
mislim da me nema jedino ak neko hoče podjeliti trošak za sobu 300-350kn je ipak too much (za tu lovu se vratim u ZGB i ponovno dođem  )
|
| uto 18 kol, 2009 8:48 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
NIste jos javili da li imate namjeru sudjelovati u programu sa nekom temom, predavanjem, necim. Jer u ponedjeljak ide finalna verzija programa za sugotu gdje ima jos mjesto koje smo cuvali za neki nastup USS Croatia. JAvite na mail, telefon, forum. http://domikon.hr/kontakt.htmlJa sam ovaj prvi.  Prvi od 3245667.
|
| sub 22 kol, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Sto se tice spavanja, zbog koncerta koji ce biti u prostorima udruge ove godine ce biti malo teze rijesiti spavanje u prostorijama, ali tko zeli spavati vani, a nema svoj sator postoji mogucnost da mu se posudi sator, pa mi javite broj ljudi koji trebaju sator.
|
| ned 23 kol, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
E to je meni već problem  Ne volim spavanje u šatoru, neravna površina je problem. Osobno najviše volim spavanje u vreći na čvrstoj i ravnoj podlozi, ali ako nema spavanja unutra, onda ću ipak radije uzeti sobu u hotelu...
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| pon 24 kol, 2009 8:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
I meni je to pomrsilo planove... isto sam se nadao "vreća za spavanje + krov nad glavom sistem"  Dok smo po zimi na minus temperaturi spavali vani u vrečama za spavanje, bilo je okej, nije mi nikakav bad, jedino ne znam kak je s time preko ljeta - kukci i tak to!? 
|
| pon 24 kol, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
evo mogu vam reci iz vlastitog iskustva...komarci prestaju gristi oko 22 sata, tada cemo jos svi biti na koncertu...a sto se tice ostalih kukaca, nema ni njih jer svi bjeze od vatre i smrada alkohola i Raida... 
| pon 24 kol, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|