| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: SFeraKon 2009
A ako neće biti antitalent showa? (fakat - jel će biti i ove godine antitalent show za polu i mrtvo pijane konaše u sitne noćne sate?  ) Ako neće biti, onda vam ovo preostaje kao jedina mogućnost da se pokažete u tom smislu.... Plus ako će cure voditi i "Sferakon traži dr.Jacksona", kon će mi glede zabave biti skroz dobar 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 18 tra, 2009 5:39 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto , ja namjeravam doći u 16:00 na FER... 
...još kad kažem doma da me nema nekih 30 sati...
| pet 24 tra, 2009 10:50 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
ja dolazim oko pola 3 tak da se svi vidimo 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 24 tra, 2009 10:58 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
Bogme, mene nema .... Imam par nastupa, hipnozu ai svatove naveče.... Užžžžžžass............. 
| pet 24 tra, 2009 11:43 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...aaaaaaaaa.... a ja se ponadao... ...
| pet 24 tra, 2009 11:52 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Prođe prvi dan, ništa posebno, nadam se da će sutra biti bolje.
| sub 25 tra, 2009 2:43 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
BrickTop je napisao/la: Prođe prvi dan, ništa posebno, nadam se da će sutra biti bolje.  A biće bolje... 

|
| sub 25 tra, 2009 3:15 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Evo samo da kažem... ja ću i danas doći... ali ću nažalost kao i jučer moći biti samo do 21h.  Pa ak imate što za planirat uklopite me do tad... Iako bi ja najviše volio ono pjevanje "Faith of the heart"... 
| sub 25 tra, 2009 6:48 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
BrickTop je napisao/la: Prođe prvi dan, ništa posebno, nadam se da će sutra biti bolje. o vjeruj mi, danas će biti mnogo bolje. 
| sub 25 tra, 2009 10:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
BrickTop je napisao/la: Prođe prvi dan, ništa posebno, nadam se da će sutra biti bolje. ...naravno da bude ... bobo dolazi... !!!
@Suki , dobro da si me sjetio... ako ću već propjevat, onda će to biti s stilom... 
..."Faith of the heart" je na popisu... 
| sub 25 tra, 2009 10:30 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
aaaaaaaa bilo je odlicno jucer  !!! dakle,moja prva konvencija...ja sam apsolutno odusevljena  i moja najbolja frendica(redhair na forumu,novo registrirana) je bila skupa sa mnom na konu i zahvaljujem joj jos jednom  bilo je puno knjigica  i puno puno simpaticnih ljudi  nabavila sam stargate majicu a audicija je bila za krepati  !bilo je tu svega od stargate i potocic do rijeci banana na hijeroglifima. nakon duge napetosti i dvoboja na kraju, titulu daniela jacksona osvojio je BOBO!!!  (sliku bobo umire mozete pogledati u postu od redhair) cestitke bobi  od forumasa sam jos upoznala i anta(hvala na raspravi o tome da je diskriminacija kaj nije bilo galakticara na konu  ),dasu,bobu,cviceka,fallen one,shadowmastera(koji nas je pozdravio u ime cijele udruge  ) i jos dosta njih. zao mi je sovereigna kaj ga je teddea namlatila dejanira, hvala ti za pomoc oko vodenja audicije mirna i hrcak, jos jednom predobre majice s vaderom ant-mogu ti ukrasti onaj BSG brod  ? i da da play trekkie je genijalan i stand od udruge je super sve u svemu bilo je jako zabavno i jedva cekam sljedeci sferakon  !!! za slikice zahvaljujem redhair posto je bila tak dobra da je sve fotkala svojim super foticem 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 26 tra, 2009 10:10 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
alien she je napisao/la: aaaaaaaa bilo je odlicno jucer  !!! dakle,moja prva konvencija...ja sam apsolutno odusevljena  i moja najbolja frendica(redhair na forumu,novo registrirana) je bila skupa sa mnom na konu i zahvaljujem joj jos jednom  bilo je puno knjigica  i puno puno simpaticnih ljudi  nabavila sam stargate majicu a audicija je bila za krepati  !bilo je tu svega od stargate i potocic do rijeci banana na hijeroglifima. nakon duge napetosti i dvoboja na kraju, titulu daniela jacksona osvojio je BOBO!!! cestitke bobi  od forumasa sam jos upoznala i anta(hvala na raspravi o tome da je diskriminacija kaj nije bilo galakticara na konu  ),dasu,bobu,cviceka,fallen one,shadowmastera(koji nas je pozdravio u ime cijele udruge  ) i jos dosta njih. zao mi je sovereigna kaj ga je teddea namlatila dejanira, hvala ti za pomoc oko vodenja audicije mirna i hrcak, jos jednom predobre majice s vaderom ant-mogu ti ukrasti onaj BSG brod  ? i da da play trekkie je genijalan i stand od udruge je super sve u svemu bilo je jako zabavno i jedva cekam sljedeci sferakon  !!! (slikice nazalost nemam jos,dodam ih kasnije) ko bi reko i da ću se ja tamo pojaviti to je sve zbog tvojeg nagovaranja ali drago mi je što jesam bilo je super
|
| ned 26 tra, 2009 11:55 am |
|
 |
|
Valkyrie
|
za sve postoji prvi put  vidis da je bilo odlicno 
|
| ned 26 tra, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
alien she je napisao/la: za sve postoji prvi put  vidis da je bilo odlicno  istina istina samo mi je žao što nismo mogle dulje ostat
|
| ned 26 tra, 2009 11:57 am |
|
 |
|
Fiktorolog
|
|
| ned 26 tra, 2009 12:15 pm |
|
 |
|