|
Sada je: pet 21 kol, 2026 9:49 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
 Re: Konfuzija 2008
Borg.Queen je napisao/la: ja sam isto vaša članica  jesi pri uclanjenju dobila sve sta ti je obecano? e ako je cedevita free, ja dolazim!!! 
| čet 10 tra, 2008 2:34 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
Dobila sam račun i super fenomenalan bedž  , a rečeno mi je bilo da fanzini stižu poštom. Iskaznica također za koja 2-3 tjedna, odnosno kad ju maX potpiše. 2-3 tjedna još nisu prošla, pa ono - nemam primjedbi. Uostalom, i ja sam predsjednica jedne udruge pa znam kako idu stvari. (Odnosno da ne idu brzo.  )
| čet 10 tra, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Borg.Queen je napisao/la: Dobila sam račun i super fenomenalan bedž  , a rečeno mi je bilo da fanzini stižu poštom. Iskaznica također za koja 2-3 tjedna, odnosno kad ju maX potpiše. 2-3 tjedna još nisu prošla, pa ono - nemam primjedbi. Uostalom, i ja sam predsjednica jedne udruge pa znam kako idu stvari. (Odnosno da ne idu brzo.  ) ekhm nisam mislila na materijalne stvari  al nevermajnd... 
| čet 10 tra, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sri 10 svi, 2006 11:05 pm Postovi: 168 Lokacija: Maribor, Slovenija
|
O intimnim koristima učlanjenja ne bi javno raspravljala.  Ali definitivno se je isplatilo učlaniti. E da ljudovi, tako od vas je organizirao live Robo Rally na Istrakonu? Može repriza na Konfuziji?  Zasad nemamo nikakvih vanjskih aktivnosti, a ima puno mjesta ispred škole...
| čet 10 tra, 2008 4:31 pm |
|
 |
|
Ensign
|
@ chaky- što se forum srušio prije nego si pročitao moj post? http://www.3zmaj.hr/forum/viewtopic.php ... it=#p17061a mislim da je i BQ negdje napisala da biste se trebali dogovorit.
| čet 10 tra, 2008 8:44 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ok... svratit cu na forum nakon fedcona... sad jos ni ne znam kako cu i do kada raditi tog 2.5.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 11 tra, 2008 3:15 am |
|
 |
|
Cadet 1st year
|
Chaky je napisao/la: evo da ja ponovim svoj "apel"  ... vozi li netko tamo u petak poslije 5 popodne? Vrlo vjerojatno.
|
| pet 11 tra, 2008 8:41 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
maX je napisao/la: pa tko jos nije shvatio kak je na konfuziji i kaj je sve besplatno nek procita moj report od prosle godine! :) Taj post me je i zainteresirao za Konfuziju Borg.Queen je napisao/la: Tuševa ima, ali lani je bila samo hladna voda. Vjerojatno će tako biti i ove godine. Odlično za buđenje!  (I deranje "KHAAAAAAAAAN" pod tušem.  ) Uh.... gotovo... neidem.....  Ma meni hladna voda ne smeta, pogotovo u toplim mjesecima.... Jedne godine smo unajmili apartman za Istrakon i kad smo dosli nije bilo jos zgrijane vode a ekipa se htjela otusirati... govorili kak je to grozno... Ja usao, stisnuo zube, rekao "je*iga" i izdrzao hladni mlaz tih par sekundi dok ne postane svejedno Borg.Queen je napisao/la: Prvo predavanje ću staviti u 19h, da ima dosta vremena za "aklimatizaciju" posjetitelja. Tnx. Ja cu vjerojatno i doci negdje u to doba, krenut cu kasno poslijepodne, htjeti cu se naspavati nakon prvomajskog rostilja  Borg.Queen je napisao/la: E da, ti si pušač, pa te moram unaprijed upozoriti da u školi nema pušenja, samo vani. Ali nije frka, brzo ćeš se naviknuti, jer smo i lani imali puno pušača Kuzim kak je to... nema bada. U zapadnim drzavama je ista situacija, u Los Angelesu prakticki ne bi smio zapaliti ni na cesti  ,a na Aerodromima sam bio u nekakvim kabinama s usisavacima gdje jedino i smijes pusiti... a ljudi prolaze i gledaju nas, pokazuju prstom i komentiraju nas ko da smo neka atrakcija.... humiliating 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 13 tra, 2008 5:26 am |
|
 |
|
Trekker
|
alo trekiji...ugl...namjeravam ić na konfuziju..imam prazan auto pa bi bilo super ako ima još zainteresiranih da ide samnom da si srežemo troškove...
|
| pet 18 tra, 2008 2:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
3rd Ribar je napisao/la: alo trekiji...ugl...namjeravam ić na konfuziju..imam prazan auto pa bi bilo super ako ima još zainteresiranih da ide samnom da si srežemo troškove... u koliko sati kreces, kada se vracas, koliko ljudi stane u auto?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 20 tra, 2008 2:58 pm |
|
 |
|
Trekker
|
za vrijeme polaska se dogovorimo...vratimo se u nedjelju uneko pristojno doba... a auto je polo classic pa kolko ljudi stane 4 nepredebelih + 1 komotno...
|
| ned 20 tra, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Borg Queen... zanima me (ako znas) koliko je ljudi otprilike bilo na proslogodisnjoj Konfuziji, i koliko se otprilike posjetitelja ocekuje ove godine?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 21 tra, 2008 2:54 am |
|
 |
|
Lieutenant
|
Lani ih je bilo oko 70 - 100, ove godine pretpostavljam isto tako nekako. Zadnje vrijeme mi dosta ljudi govori da neće doći zbog praznika (pa makar je termin Konfuzije poznat već ohoho vremena ](./images/smilies/eusa_wall.gif) ), lani je također nakon svih pozitivnih reportaža puno ljudi reklo: "Druge godine obavezno dolazim!" ali od tih ljudi (dakle tih kojih lani nije bilo) je interes za doći ostao samo kod vas. A možda će doći do iznenađenja i ljudi se masovno pojave, ko zna. 
| pon 21 tra, 2008 1:45 pm |
|
 |
|
Trekker
|
da malo je nespretno oko prvog maja 
|
| pon 21 tra, 2008 2:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Al ne kužim, pa nije 1. maj neki obiteljski praznik tipa Uskrs ili Božić... Šta se obično radi 1. maja? Neki piknik, izlet i to. Eto, šta fali konvenciji na 1. maj? 
| pon 21 tra, 2008 7:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|