| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Prva ST (i NLO) konvencija u Hrvatskoj
Ups, nisam vidio. Ha, mogao bi se čak i zaletit do tamo no ne znam definitvno još. Daleko je još to.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 05 ruj, 2007 8:07 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
Pozz ekipa!
Evo da se i ja javim! Chaky i kralj su rekli vecinu stvari...jos ni mi ne znamo sta bi cemo sve odradit...jer trenutno skupljamo predavace... pa ako netko od vas ima predavalje neka slobodno iznese temu. --------------------------------------- Što: Prva Star trek i NLO Konvencija u Hrvatskoj. Mjesto zbivanja: Donji Miholjac - 50km istocno od Osijeka, uzvodno uz Dravu Kada: 13-14.10.2007. Organizator: Klub Mladih Donji Miholjac ---------------------------------------- pravimo web stranicu, tako da ce uskoro(tjedan do dva) bit sve o tome na netu. Sto se tice klub mladih ce moci platit putne troskove,ali boravak u hotelu ne, jer su financije kratke za to...ali smjestaj za određen broj ljudi mozemo naci. zanima me koliko vas ima zainteresiranih za dolazak i za predavanje?
| sri 05 ruj, 2007 9:02 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
da je njegov odgovor na pitanje ide li tamo isti ko i tvoj  a bome i moj glasi tako nekako  vjerojatno idem...ak mi frendica tad slavi rođendan onda možda i ne bum.
_________________ njanjanja
|
| sri 05 ruj, 2007 9:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Locutus DM je napisao/la: t...jer trenutno skupljamo predavace... pa ako netko od vas ima predavalje neka slobodno iznese temu. Nekakv sam "udružni" predavač, a sad da li ću moći ići, vidjet ću. Uglavnom javim na vrijeme. 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 05 ruj, 2007 9:53 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da li postoji mogucnost spavanja na samom konu u vrecama za spavanje ili npr satoru? Ostao mi je taman jedan sator sa mora. 
| sri 05 ruj, 2007 9:54 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Idem 100%. Ja sam inače rođena u Osijeku,a skoro pol svog života sam provela u Baranji-i znam Donji Miholjac jel sam tam bila na vjenčanju od rođakinje prije 1 godinu. Mogu ja spremiti dva predavanja il još nekaj bez imalo problema. Super 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 06 ruj, 2007 10:34 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Ted;DeA je napisao/la: Ja sam inače rođena u Osijeku,a skoro pol svog života sam provela u Baranji-i znam Donji Miholjac.... Ted;DeA je napisao/la: Mogu ja spremiti dva predavanja il još nekaj bez imalo problema. Ideš! Super.
|
| čet 06 ruj, 2007 2:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
novosti od locutusa i ostalih organizatora - 1. dan je namjenjen treku a 2. nlo-ima - bit ce 4 predavanja... 2 vjerojatno nasa - hrana i pice je osigurano, kao i troskovi prijevoza! ... dakle treba vam samo slobodno vrijeme i volja  - trebali bi javiti koliko ce nas ostati oba dana sad kad znamo kako je konvencija vremenski podijeljena... tako da ljudi znaju sredit spavanje za one koji ostaju oba dana - imaju projketor, platno, laptope... sve - imaju sve epizode i filmove treka - dofurat cemo mi i nase amaterske filmove i sinkronizaciju  jel sada netko zna da li ce ici?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 10 ruj, 2007 7:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ja radim od 1.10 ako me firma ne posalje na neko remote udaljeno mjesto tipa Dubrovnik vjerojatno cu doci, ako vidim da netko pela autom ili ide neki bus ili vlak pa makar sa kolodvora definitivno idem ako ne radim te dane...  Meni je mozda lakse da nekom dam racun od autobusne/vlak karte pa da mi tako plati put ako vec placa...
| pon 10 ruj, 2007 8:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dobro, kako bi se (većinom) išlo tamo? Vlakom, busom?
|
| pon 10 ruj, 2007 9:06 pm |
|
 |
|
Commander
|
Chaky je napisao/la: novosti od locutusa i ostalih organizatora - bit ce 4 predavanja... 2 vjerojatno nasa - hrana i pice je osigurano, kao i troskovi prijevoza! ... dakle treba vam samo slobodno vrijeme i volja  - trebali bi javiti koliko ce nas ostati oba dana sad kad znamo kako je konvencija vremenski podijeljena... tako da ljudi znaju sredit spavanje za one koji ostaju oba dana jel sada netko zna da li ce ici? Pozz! - mozete napravit 2 ili 3 predavanja u trajanju za svako do max. 2 sata - troskove puta:(to je skakljivo, jer je budžet KMDM-organizatora, jako tanak), pa najbolje bi bilo ako vas ide puno da idete autom, jer je najeftinije gorivo(300kn) to mi mozemo priustiti, naci do 600-700kn...iznad ne mozemo( nadam se da cete shvatit), a vlakom nemozemo nikom platit, mozda jedom covjeku, jer je karta za vlak skupa...danaas je bio sastanak i saznali smo koliki nam je budžet, a tanak je jer projekt neki nije nest odobren...pa pare nece sjesti. - hrana i pice ce bit osigurana svima sudionicima konvencije...tako da za to nema razloga za brigu - u KMDM ima mjesta za 10 ljudi u vrecama za spavanje(ako ih imate), tako da smjestaj nije upitan za one koji misle ostat 2 dana ---------------------------------------------------------------
| pon 10 ruj, 2007 9:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A recimo 50% karte... recimo ja kao student imam 40% popusta na kartu za vlak ili bus vec u startu... 
| pon 10 ruj, 2007 9:29 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ja idem nema problema. E da i upravo kratim dane radeći odjednom 3 predavanja...uf...baš sam se ufurala..a bratić bu mi pomogo da još sve napravim u power pointu...i sve5. 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 11 ruj, 2007 3:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
TDA... o cemu ce biti predavanje za ovu konvenciju? Decki ( i cure ... nadam se) trebaju znati ranije o cemu je predavanje... za plakate i sl.
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 11 ruj, 2007 4:25 pm |
|
 |
|
Commander
|
Pozz! Ovako juce smo imali sastanak i odluceno je sljedece:1. putni troskovi se placaju samo sudionicima konvencije(predavaci i sl.) ako idete autima mozemo izfinancirat da vam platimo gorivo na relaciji ZG_DM_ZG, za 2 auta, gostima ne placamo putne troskove(razlog, budžet KMDMa) 2. za one koji planiraju ostat 2 dana smjestaj je osiguran u klubu mladih( ponesite vrece za spavanje) 3. trebao bi imena predavaca i organizatora igraonica(chaky, ono sto si mi reko preko ICQ-a moze, one dvije igraonice) 4. trebao bi sto prije broj ljudi koji planira ostat na oba dana konvecnije, a da nemaju rijesen smjestaj a imaju vrecu za spavanje ----------------------------------- mail: locutus.cro@gmail.com
| sri 12 ruj, 2007 10:19 am |
|
 |
|