|
Sada je: čet 30 srp, 2026 5:00 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
 Re: Essekon
po onom kaj sam ja cuo.. ideja organizatora je bila da naprave privatni party... no posto im se javilo malo vise ljudi (par ljudi iz sfere i iz rijeke) sad su prisiljeni napraviti kon... tak da nemojte da netko ocekuje nest od essekona! to ce bit hrpica ljudi na jednom mjestu... vjerojatno bez nekog programa... s picima (necu rec kojima) essekon nikad nije bio neki veci kon kolko cujem
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| sri 17 lis, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Hmm... zanimljivo I sta sad ovdje napisati buduci da su, kao sto sam rekao, na googleu za essekon 2007 prva 2 linka bas ovaj topic? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 17 lis, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Ma bit svega je ići se zabaviti i to je to 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 18 lis, 2007 11:12 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
mi cemo se potrudit doci...dan(noc) prije nam je godisnja skupština, pa ako se ne naločemo doci cemo.
| čet 18 lis, 2007 12:12 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: ned 18 vel, 2007 2:33 am Postovi: 171 Lokacija: Cyberneticca
|
Ja sumnjam... you know, monetary concerns and all...
_________________ Gdje god vidiš dobar forum, tu trola posadi.
|
| čet 18 lis, 2007 12:16 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Homo Cyberneticus je napisao/la: Ja sumnjam... you know, monetary concerns and all... ditto
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 18 lis, 2007 12:38 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
me, me, me osim ak bas nes opako iskrsne
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| čet 18 lis, 2007 12:44 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
MaX... jucer samo mzda malo krivo shvatio post. Znaci ekipa iz Osijeka nema nista protiv da dodje sto vise ljudi? ... samo im ne garantiraju pravi kon nego vise kao neko druzenje ljubitelja SF-a? A za pica... bilo bi fora kupiti malo bacardija, plavog curacaoa i spritea i smiksati 'lazni' Romulan ale? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 18 lis, 2007 3:02 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Pa njma je cilj da dođe što više ljudi...pitala osobno 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 23 lis, 2007 12:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Onda odlicno! Ja sam uvijek za sto vise to bolje kad se radi o Konovima. Tko je 4. osoba za moj shuttle kojim cemo full impulseom otici do Osijeka? Comeooooon... jos malo pa nestalo mjesta BTW, ako Chaky ne ide smanjit ce svoje vodstvo s 22:15 na 22:16 glede broja posjecivanja konvencija 
|
| uto 23 lis, 2007 4:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Jesan li ja mozda uspija dokucit poantu tih "kon"ova iz vasih opisa "djelatnosti" ... Sve mi se cini da je to pijanka za "klince i klinceze" + igraonica za video igrice ....! Onda mi se bas i ne zuri..napit se moren i u lokal kaficima , mame se ne bojin ..  [ ka neki sta je ocito .. jel tako @TDA ? ] ....pa nemoran ic na "kon" ve ..da bi moga "slobodno" se oblokavat par dana i od sebe pravit kluna ... Pozdrav Cirkuska 43

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 24 lis, 2007 12:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne znam jesi li promjetio moj report o Rikonu07.... to sto sam ja popio hrpu piva ili bambusa ne znaci da nisam nista drugo radio - procitaj report pa ces otprilike znati sta se sve na konovima moze ocekivati (a na nekima tipa Istrakon ima jos puno, puno vise toga za vidjeti, zabavljat se, igrati, cuti, isprobati...)
|
| sri 24 lis, 2007 1:03 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
buco je napisao/la: Jesan li ja mozda uspija dokucit poantu tih "kon"ova iz vasih opisa "djelatnosti" ... nisi... kako bi to zakljucio?... rekao si da ne citas reportove
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 24 lis, 2007 2:04 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
hm hm ako idem (nesto pobolijevam trenutno) i ja uzimam shuttle, tako da, ako jos neko hoce ici ima i kod mene mjesta... A kolko jel ima neki upad na taj kon? Ili je sve to samo ovak I kolko nas na kraju ide?
_________________ - žena u bijeloj kutiji TM Thei'khaiell ssuin hw'aenevha
|
| sri 24 lis, 2007 3:30 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
mislim da vas je 4 zasad...ti, tda, mario i cviček
_________________ njanjanja
|
| sri 24 lis, 2007 8:04 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|