| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bas je bilo zakon u Sferi moramo to ponoviti... 
| sri 04 tra, 2007 1:14 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: Bas je bilo zakon u Sferi moramo to ponoviti... 
Slažem se u potpunosti 
|
| sri 04 tra, 2007 8:55 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Evo, potvrdio sam da ću napraviti predavanje na Sferakonu. Istaknut ću samo da predavanje nema nikakve veze sa ST-om. Moglo bi se reći da ima dosta veze sa znanstvenom fantastikom.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 14 tra, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Nis nam nisu javili, a vec dugo nismo bili u sferi... ima kaj novoga ljudi?
| sub 14 tra, 2007 6:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pokusaj posjetit sferakonovu stranicu... ima tamo lipih stvari
oba nasa predavaca su vec nabrojena:
http://www.sferakon.org/index.php?cat=8 ... ge=article
imamo i ove godine temu za okrugli stol
http://www.sferakon.hr/index.php?cat=8& ... ge=article
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 14 tra, 2007 6:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
He he sto volim kada netko umjesto mene piše vijesti.  Tako treba samo dajte... 
| ned 15 tra, 2007 11:50 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja zbilja neznam dal ću moći doći...
...u subotu imam sveučilišno prvenstvo u Squash-u... ...a u nedjelju cross sportskih novosti...
...neznam kak ću to izvesti... ...ali jedino u obzir dolazi petak i kraj nedjelje...
| pon 16 tra, 2007 1:23 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
pa dodji u petak... pomogni nam oko slaganja standa i mislim da bi mogao za petak onda dobiti i free ulaznicu
btw. neka ovaj cetvrtak dodje sto vise clanova na sastanak da se dogovorimo oko svih detalja za sferakon
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 16 tra, 2007 3:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Chaky je napisao/la: pa dodji u petak... pomogni nam oko slaganja standa i mislim da bi mogao za petak onda dobiti i free ulaznicu
btw. neka ovaj cetvrtak dodje sto vise clanova na sastanak da se dogovorimo oko svih detalja za sferakon
... e to bi mogao dojti... ...u petak računajte na mene... ...dolazim i u četvrtak u udrugu...
| uto 17 tra, 2007 1:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 DOGOVOR ZA SFERAKON
U četvrtak 19.04. biti će finalni dogovor za Sferakon u klubu Molim sve zainteresirane koji će iči da dođu na sastanak, te ako nije problem sa sobom ponesu 70kn za ulaznicu... Tko će kako i što plaćat dogovoriti ćemo se Ako ne možete doći, a išli bi znate mailove ili mobitele pa se javite!!!
Predsjedništvo udruge!
|
| uto 17 tra, 2007 4:17 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 10 tra, 2006 9:00 am Postovi: 581 Lokacija: Zagreb
|
Hello,
evo ja cu svratiti na sferakon, iako ne znam bas dal cu stici doci do udruge u cetvrtak.
Projektor npr, vam mogu ja dati
Jedino se moramo dogovoriti kada cu vam ga predati, jer cu se ja u petak,
prvo dobro najesti a onda i naliti  jerbo imam promociju, vlastitu ofkors
Obrana mi je u cetvrtak ujutro, pa poslije imam jos sosta za obaviti te vjerojatno necu stici doci.
Dakle sad još nisam, ali na sferakonu ću biti dipl. ing
Ak vam pase, pa neko od vas dodje do FERa u petak ujutro ja vam tad donesem projektor. Ak vam treba ofkors, i ak bute ga pazili, dobijete ga na 3 dana besplatno...
Edit: sa weba FERa za sve vas koji ste ferovci, a možda niste znali:
Studenti FER-a 50-postotni popust na trodnevnu ulaznicu (45 kuna) ostvaruju na desku pored ulaza uz predočenje x-ice.
|
| uto 17 tra, 2007 8:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
odlicno... i sto se projektora tice i naravno sto se diplomiranja tice.... cestitam!
za projektor ti se jos javimo
a za ovaj popust za ferovce... vi ferovci kao da nemate vec dovoljno pogodnosti u zivotu 

|
| uto 17 tra, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nitko mi se jos nije javio za moju secret ideju za sferakon... 
| uto 17 tra, 2007 10:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Fino. Meni treba projektor ali i laptop. Laps vjerojatno će imati Tomica ili Leo pa nema beda.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 17 tra, 2007 11:10 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: uto 25 tra, 2006 12:45 pm Postovi: 47 Lokacija: Zabreg Spol: Ženski Naj Serija: TNG
|
|
| sri 18 tra, 2007 9:44 am |
|
 |
|