|
Sada je: sri 29 srp, 2026 3:41 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: SFeraKon 2010
_Oz je napisao/la: Na ulazu na kon čeka nas Hrčka u pratnji Daše, te Alienke i Asimova koji se drže za ruke. Pojma nisam imao o toj teen romansi i moram reć da su slatki ko šećer. awww zahvaljujem mislim, ono, trudimo se sto se estetskog dojma tice. uglavnom, fora report. 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| uto 27 tra, 2010 11:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_Oz je napisao/la: Aha, da, nešto s Cvičekom... Valjda je to bio on tamo... Jel bio Cviček na konu? Ponešto zanimljiv report Eto, žao mi je što se na kraju nismo našli, valjda budemo drugi put. Ali ajde, ako već nisam upoznao _Oza, bar sam uspio naići na Oza 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 tra, 2010 11:49 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ma di sam ja bil kad su bili ti svatovi Oza i Mirne??? Kak ja to nis videl... bum si sad "upucal" litricu vina da se kaznim. Mir'Na Riker je napisao/la: Osim toga, ant i ja smo se dogovorili da će on predavat zbog mojih većih/manjih problema s javnim nastupom. Zato je i ispalo tako dobro.
Savjetujem ti da se više takvi dogovori s Antom ne ponove. Jer - trebala si i ti dio toga ispredavat. Ok, ako ti nije gušt predavat, to kužim, ali trebala si. Npr., ja i TerNek smo uvijek radili predavanja zajedno, ali on nije volio predavat, a ja da, tak da sam uvijek ja predavao. A šta misliš kak je meni bilo prvi put kad sam predavao 2006. na Sferakonu? Trema, ne znam kak se to radi, kak se obraća publici i to. Al savjetujem ti da jednom probaš održat predavanje. Prvo u udruzi, a kasnije i na nekom od konova.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 tra, 2010 3:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Ma di sam ja bil kad su bili ti svatovi Oza i Mirne??? Kak ja to nis videl... bum si sad "upucal" litricu vina da se kaznim. da nisam ni ja skužil, vajda smo bili predugo tam na "šanku na kraju svemira" 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 tra, 2010 5:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ma di sam ja bil kad su bili ti svatovi Oza i Mirne??? Kak ja to nis videl... bum si sad "upucal" litricu vina da se kaznim. da nisam ni ja skužil, vajda smo bili predugo tam na "šanku na kraju svemira"  Eeeee, mora da je to. Zapričali smo se s onom tam ljepoticom... Mora da je to tada bilo.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 28 tra, 2010 9:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ma di sam ja bil kad su bili ti svatovi Oza i Mirne??? Kak ja to nis videl... bum si sad "upucal" litricu vina da se kaznim. da nisam ni ja skužil, vajda smo bili predugo tam na "šanku na kraju svemira"  Eeeee, mora da je to. Zapričali smo se s onom tam ljepoticom... Mora da je to tada bilo. nastavak o ovome na PVT 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 28 tra, 2010 9:38 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: čet 25 ožu, 2010 1:29 am Postovi: 12 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: II
|
Hvala svima koji su svratili na SFeraKon, a posebne čestitke na konzolama i komandnom mostu! Baš me zanima kako će izgledati kad ga nastavite kompletirati. Nadam se da ste se dobro proveli, a ako želite vidjeti većinu fotki bacite pogled ovamo. Ovo nisu sve fotke, ima toga još po netu, pa ćemo ih dodavati kako se ljudi budu javljali sa svojim galerijama...
_________________ == SFera === SFeraKon ==
|
| pet 30 tra, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: čet 25 ožu, 2010 1:29 am Postovi: 12 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: II
|
Nego... Povodom VOx Populi... Leo je dobro primjetio da je nedostajalo udruga. Nažalost, izgleda udruge sve lošije stoje s motiviranim članovima. Mnoge su se raspale ili su krenule na druge pašnjake, pa su odustale od konvencija. Dobili smo brdo isprika i odbijenica zbog opravdanih razloga. Ili ste ih prestrašili stvarima koje radite... 
_________________ == SFera === SFeraKon ==
|
| pet 30 tra, 2010 11:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bočko je napisao/la: Nego... Povodom VOx Populi... Leo je dobro primjetio da je nedostajalo udruga. Nažalost, izgleda udruge sve lošije stoje s motiviranim članovima. Mnoge su se raspale ili su krenule na druge pašnjake, pa su odustale od konvencija. Dobili smo brdo isprika i odbijenica zbog opravdanih razloga. Ili ste ih prestrašili stvarima koje radite...  Mislim da je cisto stvar volje za volontiranjem i motivacijom ostalih clanova. Vjeruj mi i kod nas je to problem. Uvijek ti je to dok par njih zeli radit projekt ide no kad se i taj broj smanji radi razocaranje ostale stvari pucaju. Ja jos imam puno volje za radom i suradnjom na bilo kojem projektu i zato valjda postojimo. U ostale i privatne probleme ne zelim ulaziti no sve je stvar kako motivirati clanove na neki projekt a ne ih "natjerati" na sesto sto ne zele. Vjerujem da problemi koji postoje u mnogim udrugama imaju banalno rjesenje a sve se svodi na manje vise isto. Financije, prostori i ekipa koja je spremna za rad.
| sub 01 svi, 2010 2:01 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
| ned 02 svi, 2010 5:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 03 svi, 2010 7:22 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 03 svi, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 03 svi, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
haha, ajme stvarno sam propustila ludu zabavu 
| pon 03 svi, 2010 9:55 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......................
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 04 svi, 2010 10:14 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|