|
Sada je: sri 29 srp, 2026 11:05 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: SFeraKon 2010
Mr.bobo je napisao/la: ...to nije engage... to je ''idemo pit''...  Mr.bobo je napisao/la: ...druga slika di je Frodo glavni... vas dva se držite ko brodske savjetnice... da je Riker takve poze imao... nitko ga ne bi doživljavao...
gle fakat nisam ni primjetio, eh kad je to bilo amaterski nemamo mi stiliste 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 27 tra, 2010 11:48 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa kakvi ste vi to amateri... a uniforme nosite... !!
| uto 27 tra, 2010 11:49 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: @Sovko, pošto si pobjedio na udružnom natjecanju... udruga se trebala isprsiti i počastiti te nečim...  Istina, al još uvijek ima vremena za to I guess Cvicek je napisao/la: Ant je napisao/la: Tea dobiva Wraitha. Nije, Mirna je dobila wraitha. (ili sam nešto propustio? I Tea je ulovila svog wraitha?  ) I ja mislim da je Mir'Na dobila Wraitha, a za Hrčku ne znam
BTW kad smo već kod toga, Wraithovi su fakat zakon izgledali Cvicek je napisao/la: Ant je napisao/la: fizicarima koji bare teenagerice O čemu se to radilo?!  (propustio sam to predavanje  ) to i mene zanima Cvicek je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Onda je uslijedilo Ozovo i Mir'Nino vjenčanje od kojeg sam nažalost propustio kraj s obzirom da je stigla pizza za Cvičeka, Gašu i mene te sam morao ić po nju... E to je fakat bilo koma. Taman si djele prstenje i trebaju biti proglašeni mužem i ženom, kad mi zvoni mob i veli da je ispred FERa i da nema vremena čekati da završi vjenćanje Ali bar je pizza bila dobra Da, baš šteta Al što se tiče same pizze ona je bila prvoklasna D&D je napisao/la: Naime... Daši je zapela noga u ogradi  Trebalo se prvo popet na ogradu da bi se došlo do drveta  Neustrašivi Dašo vrišti da ga netko spasi  Dejanira pokušava naći nekoga tko će priteći u pomoć Daši... No tolko se smije da ne uspijeva objasnit nikome šta se događa  D&D je napisao/la: Dejanira je krenula trčat za njim, što se nije pokazalo kao dobra ideja, jer je Dašo naletio na stepenice i gravitacija je učinila svoje.  Pao je kolko je dug i širok da mi je to bilo vidjet!
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 27 tra, 2010 12:27 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Vidim da vam je bilo veselo i zabavno ali meni bi stvarno bilo draze da su nas pamtili po dobro napravljenom standu i dobroj prezentaciji udruge, ali na zalost na kraju se samo pricalo o scenama odredjenih ljudi koje nam bas i ne idu u korist, dok su naravno stand smetnuli s uma. Bilo bi mi jako drago da svi zajedno razmislite malo o tome. Jer hrpa dobrih i divnih stvari moze u sec. biti zasjenjena nekom gluposti i tako pada u vodu poprilican trud oko reklamiranja udruge.
|
| uto 27 tra, 2010 1:30 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Istina, razmislite malo kako bi da ste vi da ste predsednik/predsjenica udruge najbolje reklamirali udrugu, pa svoje ideje slobodno iznesite ovdje.
I jos jednom svaka cast Suzani na trudu!!!
| uto 27 tra, 2010 1:41 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Dr. Jones je napisao/la: Vidim da vam je bilo veselo i zabavno ali meni bi stvarno bilo draze da su nas pamtili po dobro napravljenom standu i dobroj prezentaciji udruge, ali na zalost na kraju se samo pricalo o scenama odredjenih ljudi koje nam bas i ne idu u korist, dok su naravno stand smetnuli s uma. Bilo bi mi jako drago da svi zajedno razmislite malo o tome. Jer hrpa dobrih i divnih stvari moze u sec. biti zasjenjena nekom gluposti i tako pada u vodu poprilican trud oko reklamiranja udruge. Tako je reci ti njima 
|
| uto 27 tra, 2010 2:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dr. Jones je napisao/la: meni bi stvarno bilo draze da su nas pamtili po dobro napravljenom standu i dobroj prezentaciji udruge, ali na zalost na kraju se samo pricalo o scenama odredjenih ljudi koje nam bas i ne idu u korist, dok su naravno stand smetnuli s uma. Ja sam spominjao i štand i ozbiljne stvari s konvencije u prvom reportu, nisam pisao samo o zezanciji  Možda nam ono u biltenu i nije trebalo, ali bilten je ionako sam po sebi zezancija... ne treba ga shvatiti ozbiljno. Ne znam gdje uopće mogu pronaći nekakav službeniji / ozbiljniji Sferakonski izvještaj u kojem će biti napisano objektivno stanje, po čemu udruge jesu ili nisu ostale zapamčene... (ovako će samo biti komentari jednih koji vole zezanciju vs komentari drugih koji vole ozbiljnost... a ja mislim da je i jedno i drugo na konvenciji bitno  ) @Zvonko, okej su slike, ali ako stavljaš više od 2, daj se nauči smanjiti ih, ili bar koristiti thumbnail kodove i slično...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 tra, 2010 2:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Po meni, stvar nedolaska ljudi na štand i zaobilaženja štanda je to što smo bili na neatraktivnoj lokaciji na Konu - skroz do kraja gdje su udruge. Ali - nagodinu bi mogli staviti štand tamo gdje se održavao LARP. Ako se može, naravno. Na taj način nas ne bi obišli nego bi bili uočljiviji sa konzolama, projektorom i platnom. Ovako je stvar, očito, zakazala.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 27 tra, 2010 2:20 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dr. Jones je napisao/la: Vidim da vam je bilo veselo i zabavno ali meni bi stvarno bilo draze ... bla bla bla... pa ne bih se bas slozio. udruga je i vise nego ok prezentirana na ovo sferakonu. ne znam koliko ti imas obicaj sudjelovanja na konovima (otkako ja dolazim bas i ne) ali rekao bih da smo imali stvarno jak nastup. pocnimo redom: najprije cak tri predavanja odrzana od strane clanova udruge, dva od toga se ticu treka. e, ovdje bi valjalo napomenuti kako je kod predavanja mozda i bitnija kvaliteta nego kvantiteta, ali ne bih rekao da nam je pretjerano falilo ni jednoga ni drugoga. (dobro je da ljudi predaju, da se uce. iskustvo tu moze puno pomoci) u svakom slucaju, svaka cast kolegama i kolegici. kapa dolje. sto se tice organizacija nekakvih zabavnih igara, tu nismo nista pripremili, ali ne vidim to kao minus. sferakon ionako ima glas nesto ozbiljnije konvencije, igre se uvijek mogu upriliciti na recimo liburnikonu. plus, nekako sam sklon vise vaznosti pridavati predavanjima nego igrama. u prosjeku bih rekao da vise truda i vremena ode u pripremu predavanja nego igre. nadalje, stand. tu smo se zaista predstavili bolje nego ikada do sada. konzole, projektor, cool stvari. plus cinjenica da je stand "izasao u prostor" i da vise nije samo hrpica ljudi skrivena iza knjigama natrpanih klupa je najbolje sto nam se moglo dogoditi. za ekonomsku uspjesnost ne znam, nisam jos cuo nikakve brojke, ali sto se "umjetnickog" dojma tice dobar nastup. eventualno je malo zakazala "zabavna strana" standa, ali necu u to ulaziti. to znamo sto je bilo. uglavnom, suma sumarum, kapa dolje i ekipi zaduzenoj za konzole. sto se tice generalnog ponasanja clanova udruge i tu slijede pohvale. sve je proslo dobro i bez nekih vecih incidenata. usporedbe radi, naveo bih samo proslogodisnji slucaj kopiranja ulaznica. nista slicno nam se nije, koliko mi je poznato, dogodilo ove godine. tako da bi pohvale mogle ici i cjelokupnom clanstvu udruge za... hm... "ne rađenje sranja"  P.S. Mirna je kupila wraitha kao poklon Hrcki. da se zna.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 27 tra, 2010 2:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Po meni, stvar nedolaska ljudi na štand i zaobilaženja štanda je to što smo bili na neatraktivnoj lokaciji na Konu - skroz do kraja gdje su udruge. Ali - nagodinu bi mogli staviti štand tamo gdje se održavao LARP. Ako se može, naravno. Na taj način nas ne bi obišli nego bi bili uočljiviji sa konzolama, projektorom i platnom. Ovako je stvar, očito, zakazala. Da, i po meni je to najveći minus što se promoviranja udruge i štanda tiče... no baš o toj drugoj lokaciji sam već i pisao u uvodnom reportu. Za to nisam čuo da je itko kriv, jer organizatori su ponudili tu lokaciju i mi smo pristali. A drugi puta možemo tražiti tu atraktivniju ex-larp lokaciju. Sad smo dokazali da možemo imati puno stvari i aktivnosti na štandu - i ozbiljnih i zabavnih  a druge godine to možemo još i poboljšati. Ofarbati i srediti konzole (ili čak i napraviti bolje ako bude voljnih da rade) A show "Udruga traži zvijezdu" bolje razraditi i uvrstiti u slubeni program koji će se održavati na štandu.... mislim da će biti zainteresiranih i za natjecanje i za gledanje... teoretski može biti i zabavniji od Survivora  edit: sad sam vidio da je Ant napisao post u međuvremenu. A ovaj moj reply iznad može ići i njemu - zezancija koju smo radili oko štanda se može razraditi u zabavne aktivnosti koje će se uvesti u program konvencije. Članovi su bili pristojniji nego prošlih godina (nije bilo riganja, svađi, incidenata,... a jedno razbijeno vino nije smak svijeta, događa se) A broj predavanja od strane članova sam već komentirao i pohvalio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 27 tra, 2010 2:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: teoretski može biti i zabavniji od Survivora  cuj, ak se Sov nastavi skidati, moze biti i pogibeljniji od Survivora.
|
| uto 27 tra, 2010 2:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
E da ovim putem da se zahvalim Antu za pronađenu mi iskaznicu, koja mi je ispala dok sam kupovao ulaznicu...i pretražio pola kona da je nađem no neuspješno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 27 tra, 2010 2:43 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: teoretski može biti i zabavniji od Survivora  cuj, ak se Sov nastavi skidati, moze biti i pogibeljniji od Survivora. Nebu išlo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 27 tra, 2010 2:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Dr.Jones, mene zanima koje su to točno "scene odredjenih ljudi koje nam bas i ne idu u korist" ... jer osim onog na početku sa odljepljivanjem salotejpa, i jednog razbijenog vina, nisam primjetio neki bad stuf... a te sitnice se teško mogu deklarirati u ovo gore označeno plavom bojom Možda sam propustio neko generalno s**nje koje nije opisano ni u reportima, ali nekako sumnjam da je tako 
|
| uto 27 tra, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: @Dr.Jones, mene zanima koje su to točno "scene odredjenih ljudi koje nam bas i ne idu u korist" ... jer osim onog na početku sa odljepljivanjem salotejpa, i jednog razbijenog vina, nisam primjetio neki bad stuf... a te sitnice se teško mogu deklarirati u ovo gore označeno plavom bojom Možda sam propustio neko generalno s**nje koje nije opisano ni u reportima, ali nekako sumnjam da je tako  upravo to. mislim da smo daleko dogurali od vremena ostavljanja sadrzaja zeludca nasred hodnika (  ) i falsificiranja akreditacija pred osobljem kona. ove godine imali smo simpaticno vjencanje i ugodnu zafrkanciju, bas sve za pet.
|
| uto 27 tra, 2010 2:57 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|