Đelo Hadžiselimović i njegovi fanovi

Nagradna igra u kojoj je cilj bio da zenska ekipa 'nagovori' grupu deckiju da im pomognu zamjeniti gume na autu.... zanimljiva obrada proslogodisnje igre mjenjanja guma

Nevojerojatno koliko vec zvuci - u subotu navecer sam cak i bio na predavanju!

O astroarheologiji... ok predavanje, makar je predavac mogao malo cesce biti duhovit....

Glavna Gatara Udruge (GGU?

)

Umor polako svladava i najsnaznije konase...

Carobnjak je odrzao madzionicarsku predstavu....
NAzalost, nisam bio na spaljivanju... ali bar sam tome nazocio.
Bilo zabavno... vise predstava za nasmijat se i za mladju publiku.. ali fora... ponekad nisam bio siguran da li je poneka "greska" (tipa "ne, to nema okus po pivi"

) bila slucajna ili namjerna ... ali nasmijala je nazocne... ili bar mene

Igranje Robo Rallyja u subotu navecer... dok nesto dalje pocinje rock koncert... neoprostivo

Kolege pijanci

Spiljski covjek.. steta sta slika nije bolje uspjela... fora obleka.

Ant, Teddea i list kupusa

(na povratku) Vruce je u tim planinama.. cak se i snijeg topi od muke

Prazna pozornica prije (ili poslije?) koncerta....

poslije se skupilo ekipe.... i bilo je odlicno.... bas me zanima s cime ce to Sferakon ove godine nadmasiti (trebaju doci neki Rom-u-lanci(ma)

)
Uglavnom... prije koncerta sam jedva drzao oci otvorene.... tih 6-7 pivi tokom dana me nije bas diglo.. onda sam dobio par deci Pelina od kolegice Zmajcekice, i to me malo razbudilo.... i onda jos piva i medica... i bilo je odlicno... ali onih zadnjih par piva mi fakat nije trebalo
Zadnje se sjecam da je bio pogo kojeg je novodosli clan udruge navodno pokrenuo... ali je kratko trajao.... pocela drukcija muzika... makar je ipak bilo pokusaja da se ponovo pokrene... jos je Luce komentirala da nismo normalni da je pogo zavrsio ili tak nesto...
Poslije sam jos s nekima plesao, popio jos pive, krao ljudima stolice da se odmorim, i na kraju bio ljut sto trebam natrag u apartman da se naspavam da mogu iduci dan voziti, umjesto da ostanem budan do kad zelim,....
Ostatak kona je bio standardni... ovaj kon nisam toliko isao na predavanja, nagradne igre, sudjelovao opcenito u previse stvari... nego sam s ekipom isao od jednog do drugog dogadjanja (koja sam gore spomenuo) s pivom u ruci, pa malo klope, pa Bri in i tak.... svejedno je bilo vrlo zabavno

Ne kuzim tu podjelu da kon mora biti ili ozbiljan (knjige, GOHi & stuff) ili zabavan (koncerti, pivnica i sl) .... mislim da se bez beda moze i jedno i drugo, ovisno o preferencijama ljudi... mislim da nece biti problema ni na Sferakonu sto se toga tice.... ali ne da mi se sad pisati analize medjukonovskih odnosa.. budem drugi put