Sada je: čet 06 kol, 2026 8:59 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
 Rikon 2009 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Post Re: Rikon 2009.
Nisam htio niš komentirati prije Cviceka, on je kon-reporter, ali ovo sa spavanjem :thumbs3:
Eh a kad sam ja dignul buku za spavanje u temi Domikon onda sam ispal "budala" [-( a sad ću samo reči slika
Lekcija za sljedeći put...raspitati se i rezervirati par tjedana unaprijed i sve :thumbs2:
Jedino kaj ću pohvaliti jako je lokaciju :biggrinlove: :thumbs2: , ali termini su bili koma
Kvizovi, bilo je zanimljivih :wink:
Boardgameing :thumbs3:
Fajrunt u 2330 :thumbs3:
Premještaj u neki, zagušljivi, tamni, "smrdljivi", klub u 2330 :thumbs3:, ne želim ulaziti u organizacijske vode, no bilo bi bolje da se je bilo u nekoj "dvorani" i game-alo ostatak večeri/noći uz cugu :sesir2:
Stoga dajem konu ocijenu 3 naravno uz vlastito organizirani smještaj :mrgreen:

ned 11 lis, 2009 6:33 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
anarho trekkie

Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
El Zvonko je napisao/la:
Nisam htio niš komentirati prije Cviceka, on je kon-reporter, ali ovo sa spavanjem :thumbs3:
Samo se raspiši - meni je drago kad drugi napišu svoje reportove i stave pokoju sliku i sl...
Ja kad pišem onda pišem o svojim doživljajima i iskustvima s konova... nisam nikakav kon reporter, barem ne službeni :D

El Zvonko je napisao/la:
Eh a kad sam ja dignul buku za spavanje u temi Domikon onda sam ispal "budala" [-( a sad ću samo reči [ http://www.forum.hr/images/smilies/vidiga.gif ]
Tada se radilo za Domikon, i dalje stoji da si ispao... smiješan.... (pogotovo s komentarima nakon kona) ali Domikon i njihova organizacija spavanja (koja je bila rješena na više načina!) nema veze s Rikonom i njihovim propustima... provrti temu pa ćeš vidjeti da se takve stvari za Rikon nisu komentirale, jedino moje pitanje kako će biti rješeno spavanje za one s vrečama za spavanje - koje je na kraju ostalo neodgovoreno.
Ti si se.... raspitivao za vožnju s jednog djela kona na drugi, koje je bilo rješeno i odgovoreno je da je bilo rješeno... za Rikon nije bilo informacija, ovdje u temi nije bilo odgovora za to, samo poluslužbene informacije da će nešto biti rješeno, ali na kraju nije... sumnja da će biti fijasko sa spavanjem je postojala cijelo vrijeme...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 11 lis, 2009 7:12 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Whatever; možda i nešto napišem...koji komentar kad ću biti malo s vremenom...
uz sve, najviše što me je začudilo na ovom konu ponašanje nekih "članova" USS Croatie koji su :- :neznam: (boli me nešto za štand, udrugu...itd.)
Pa bi s ove strane i pohvalio najvrijednije, bolje reči one koji su nešto radili uopče, a to su bili: Normah, Leo, Cvicek, Suiko, Sov, i moja malenkost makar u prvom (trijeznom) dijelu večeri :zubo:

ned 11 lis, 2009 7:35 pm
Ensign
Ensign

nije vam se svidjelo, jebi ga nije. nećemo se prepucavat oko ukusa. to što ja mislim da je bio pun pogodak preselit pijanu rulju iz 12,5 mil kn vrijednog prostora... a i u ovakvom uljuđenom aranžmanu se ipak napravila šteta... :lol:

što se tiče spavanja, od početka je bilo vrlo jasno rečeno da se neće organizirat smještaj osim ako se ne pokaže potreba za tim (pisalo je u faq-u zadnjih par mjeseci). nije se pokazalo potrebnim ni ove godine. ukupno 15 ljudi je tražilo smještaj ovaj vikend. i to tek na samom rikonu. broj koji ne opravdava cijenu koju moramo platit za bilo kakav prostor za crashanje van samog rikona. i nitko tko se sjetio unaprijed i na vrijeme poslat mejl da pita što je s tim. pogotovo ako ga je to toliko brinulo i kad sam već ignorirao upite na vašem forumu. tako da cvicek, ne stoji ti zamjerka, koliko god znao kako se osjećaš :wink: jednako kao i sa štandom za koji je igrom slučaja na kraju i bilo nešto mjesta.

ned 11 lis, 2009 9:55 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Moja ocjena je isto prosjek 3... meni je falilo ono kasnonocno druzenje sa ljudima po faksu... sto se tice smjestaja mozda da ste im dali neku livadu ja sam imo sator u gepeku, no sva sreca sto smo si rezervirali hostel ranije zahvala Zvonku, jer je svako vece bilo kišno vrijeme pa sumljam da bi sator izdrzo tu neveru...
... moram priznat bilo je ljudi no u jednom momentu mi se ucinilo da smo to samo mi... sf-ičari koji vec vise godina dolazimo na Rikon, jer znam bila je utakmica i sve ali native dio publike bas i nije dosao... mozda je trebalo bit malo vise reklame po korzu.. nazalost nisam naiso ni na jedan plakat rikona... vec samo prosvjednike ispred zgrade radia rijeke... :P

pon 12 lis, 2009 12:43 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naga Sadow je napisao/la:
nije vam se svidjelo, jebi ga nije. nećemo se prepucavat oko ukusa. to što ja mislim da je bio pun pogodak preselit pijanu rulju iz 12,5 mil kn vrijednog prostora... a i u ovakvom uljuđenom aranžmanu se ipak napravila šteta... :lol:

sve to stoji, ali još nekima od nas koji nismo stigli podignut akreditacije u petak u ACR naplatiti ulaz u taj klub :thumbs3:
Još za planetarij pristajem jel smo fakat ostali dugo :biggrinlove: , ali ovo drugo sam ušao i izašao :zubo:. Ja mislim da je meni lik naplatio da bi se pokupio s prvim busem, onim u 1.00 u ZG

pon 12 lis, 2009 8:33 am
Ensign
Ensign

e to s naplatom upada u discordiju imaš pravo. ja nisam znao da će vlasnik kluba to napravit, majke mi [-o<

pon 12 lis, 2009 12:02 pm
fluffy

Spol: Ženski
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
...ljudi meni je jako žao što niste imali smještaj i što je završilo malo bezveze :(
...no meni kao dio organizacije je bilo super :zubo: ...baš sam se ludo zabavljala :mrgreen: jest da nisam išla ni na jedno predavanje no veca mi je fora bila biti tamo za info pultom i sa raznoraznim ljudima :D
...

pon 12 lis, 2009 3:53 pm
Profil YIM Web stranica
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
da fluffy i vidjelo se da se zabavljas :D

pon 12 lis, 2009 10:16 pm
fluffy

MAHER je napisao/la:
da fluffy i vidjelo se da se zabavljas :D

...pa i ti si mi djelovao zadovoljno :mrgreen: do kada ste igrali D&D?

pon 12 lis, 2009 11:18 pm
Profil YIM Web stranica
Admiral
Admiral

Opis Stanja: Valhall Awaits
do nekih 3:30-4:00 nisam vise siguran :D

uto 13 lis, 2009 1:35 am
fluffy

nagrada pobjedniku kviza BSG-a :zubo:

slika

sri 14 lis, 2009 11:00 pm
Profil YIM Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
Ajmeeee, kako zakon. :biggrinlove:

sri 14 lis, 2009 11:13 pm
fluffy

stvarno sam dala sve od sebe :mrgreen:
...bila sam u knjižnici sa frendicom tako da smo ju stvarno uredile kao knjigu...hrbat prošle onom njihovom pravom ljepljivom trakom za knjige u raspadu, vrhovi strucno odrezani skalpelom i prođeni crnom izolir trakom, baltara isprintala sa devianarta :zubo: i eto knjige :mrgreen:

sri 14 lis, 2009 11:31 pm
Profil YIM Web stranica
fluffy

slike sa ovogodišnjeg Rikona:
3. Zmaj galerija

uto 27 lis, 2009 3:46 pm
Profil YIM Web stranica