| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 Scott Bakula on TV
Nova serija Scotta BakulePrvi put nakon što je Enterprise ukinut tijekom 2005. godine, Scott Bakula (Jonathan Archer) pridružio se stalnoj glumačkoj postavi neke serije. Riječ je o dramskoj seriji Men of Certain Age u produkciji TNT Channela. Uz Bakulu, u seriji nastupaju Ray Romano (Svi vole Raymonda) i Andre Braugher (Homicide: Life on the Street).
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pet 11 srp, 2008 10:19 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Nova serija Scotta Bakule
Ispravak netočnog navoda... ...sudjelovao je u seriji State of The Union... koja doduše ima samo 5 nastavaka... ...no ipak je serija...
...nitko sretniji od mene što ću vidjeti Scotta ponovo na setu... ...doduše u zadnje vrijeme ga ima dosta, koliko sam čitao na njegovom fan forumu... izglda daje snimanje filma pri kraju ili je već gotovo... pa se uvalio u novi projekt...
| ned 13 srp, 2008 1:13 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...na Scottovom fan forumu piše informacija... da će film koji je snimio ('' The Informant '') nedavno biti pušten u promet tek 27.03.2009... ...pa tko će čekat do tad??
| sri 23 srp, 2008 12:54 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| sri 23 srp, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
To ću gledati jer mislim da će serija biti zakon, jedva čekam 
_________________ It's me. Dax !
|
| sri 23 srp, 2008 3:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...bio je danas, no repriza je u ponedjeljak na NOVOJ TV ...u 23:04 ...FIlm: OPASAN LET ...jadna od glavnih uloga Scott Bakula
---kratki sadržaj--- Badnjak je i dva bezbrižna bivša pilota pristanu odvesti dva mala aviona preko Pacifika za 8.000 dolara. Jedan od njih ubrzo ima probleme s motorom, padne u ocean, ali biva spašen. Drugi nastavlja let te ubrzo sazna da je daleko od pravog kursa. Zove u pomoć i otkriva da je u blizini samo putnički avion. Započinje igra mačke i miša; oluja je sve bliže, putnici nemirni, goriva je sve manje. Film se temelji na istinitoj priči i slavi hrabrost i žrtvu pojedinih putnika koji žele spasiti drugo ljudsko biće.
| pon 11 kol, 2008 1:10 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Eee to je taj film o kojem sam ti govorio. Taj sam film gledao samo se nisam mogao sjetit kako se zove.  Odličan film i odlično je Bakula odglumio svoju ulogu u tom filmu.
| sri 13 kol, 2008 12:10 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ahaaaa... ...vidiš, sve ja doznam...  ...ma nije nešto posebna uloga... ...ima on puno boljih nastupa... ...ovo bi ocijenio zadovoljavajuć prosjek...
...film je ok...
| pet 15 kol, 2008 10:57 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Scott Bakula on TV
Film je glediv ali ne i nesto pretjerano napet
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 15 kol, 2008 11:31 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
... jućer na NovojTV u filmu PRVA LIGA 3 glumio je Scott Bakula. 
(bilo mi je i fizički nemoguće pogledati film u popodnevnom terminu) ...uhvatio sam prvih pola sata poslje 02:00... ...film je genijalan... smiješan... i hoću ga pogledati već više od 5godina, no nikako da dođem do njega... ...i sad kad bude... onda sam spriječen... :'( :'( ...no novaTV voli Bakulu... ...pa se nadan kroz par mjeseci reprizu filma...
| pet 19 ruj, 2008 2:16 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Opet je bio Scott na Tv-u... subota i nedjelja na RTL-u... ...i to u oskaroma nagrađenom filmu ''Vrtlog života''...
...u zadnje vrijeme je često na našim ekranima... ...fine by me...
| uto 23 ruj, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
UTORAK HRT 2 16:15
THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE Naslov epizode: THE ANSWER IS MAYBE Epizoda: 2x02
Christine je zabrinuta za Richarda zbog prekida s djevojkom, a i nedostaje joj Nova Christine, pa se zavjetuje da će im pomoći da se pomire. Njezin trud oko Richarda rezultira neočekivanim uspjehom u Matthewevom ljubavnom životu. U međuvremenu, Christine izlazi s divnim Jeffom, koji se čini baš savršen za nju - osim jednoga sitnog detalja...
Jeffa glumi Scott Bakula... ...pa tko voli nek pogleda... (kako mu smiješno stoji duga kosa)
| pon 16 ožu, 2009 2:42 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
 aaaaaaaa kako mu loše stoji duga kosa...neeee,nek se ošiša! 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 16 ožu, 2009 9:07 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Može slika njega s dugom kosom? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 ožu, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Hrčak je napisao/la: Može slika njega s dugom kosom?  ...joj... zar baš moram... ?
Mirna, ošišao ju je... ...glumio je u nekoj predstavi u kazalištu, pa ju je zato puštao...
| pon 16 ožu, 2009 9:40 pm |
|
 |
|