Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
CSI
...na našim televizijama ide nekoliko serijala CSI-a... ...pa neka se nađe tema i u ovom podforumu... te odaberite koji vam se najviše sviđa...
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
Re: CSI
original. definitivno.
Grissom je legenda nad legendama. tolko je covjek cool da bih ga svrstao u kategoriju da darth vaderom.
H je prema njemu nula. lik mi ide na zivce, cijelo vrijeme nesto forsa, sa onim naocalama i sta ti ja znam. i svako malo izbaci neku isforsirano cool izjavu koja bi trebala ukazivati na njegovu veliku coolnes. totalno mi ne pase taj lik, pokvario mi je seriju.
sto se New Yorka tice to i nisam puno gledao, nekako mi nisu sjeli. neznam, mozda bi mi se vise svidjeli da sam ih i vise gledao. ali nije me serja privukla u startu, pa ko joj je onda kriv?
anyway, Las Vegas je najbolji. sviđa mi se kako vizualno izgleda, atmosfera je ok, ali najvise od svega to je radi fakat dobrih likova.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Također slažem se sa kolegama iznad, "Las Vegas", mi je najbolji. Nije loši ni NY-poboljšao se u zadnje vrijeme, a na zadnje mjesto bi stavio Miami (no doduše on ima najbolje glumice ali... )
E sad kaj se tice glumacke ekipe, meni je najbolji orginal, a po radnjama LV i NY bi mi nekeko djelili isto mjesto , hoču reči oboje gledam ali moram priznati od onog štrajka da nisam niti jednu epizodu pogledao.
Grissom mi je bio nekako najbolji u početku serije...prve 2 sez., sad pred kraj baš i ne Horatio kako je i Ant rekao-lik mi se previše umišljeno cool djeluje.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
meni je las vegas najbolji definitivno.grissom mi je super miami mi je na zadnjem mjestu,njega ne volim tak previše.NY je čist okej
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...Las Vegas i Miami meni oboje imaju karizmatičnu ekipu... ...teško mi se odlučiti između ta dva serijala...
...no ipak 51/49... za Miami...
New York mi nekako ne paše... ...iz postave mi je jedino onaj crnac fora , svi ostali nisu baš zanimljivi...
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
Eh da kad smo već kod CSI-a...jel ima tko LV i NY od onoga štrajka pa nadalje epke
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
...počele su nove epizode CSI Miami... ....utorkom na drugom programu i repriza poslije DS9 na prvom... ...pa ljubitelji... obavješteni ste...
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Prije mi je bio najbolji CSI- MIMI, ali novije sezone mi i nisu nešto. Sad mi je najbolji CSI- LAS VEGAS. a najgori mi je CSI- NEW YORK.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
Hm, meni je uvjerljivo nadraži original, NY mi je podnošljiv, a MIAMI mogu pogledat, ali iskreno, cast je grupa iritantnih debila, počevši od Davida "koja sam ja faca, gledajte mi cvike"Carusa.
Adam Rodriguez i Emily Procter su toliko loši glumci da ih ne bi pustio u "Zabranjenu Ljubav," kamo li u prime time TV
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Meni je najbolji CSI Miami, jer ima njabolju ekipu , a dobar mi je i Las Vegas Što se tiče CSI New York, jako sam ga rijetko gledao tak da ga ne mogu ocjenit, ali je OK kolko sam vidio
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
_Oz je napisao/la:
Hm, meni je uvjerljivo nadraži original, NY mi je podnošljiv, a MIAMI mogu pogledat, ali iskreno, cast je grupa iritantnih debila, počevši od Davida "koja sam ja faca, gledajte mi cvike"Carusa.
Adam Rodriguez i Emily Procter su toliko loši glumci da ih ne bi pustio u "Zabranjenu Ljubav," kamo li u prime time TV
Carrey je car! Ja također ne mogu podnjeti "kuruznog" kako ga zovem od milja. Inače što se CSI-jeva tiče, odavno ih prestao gledati. Preesefično je to za moj ukus. Više SF od BSG-a...
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
nema do Grissoma ... ne podnosim Horatia koji se mora svakom unjet u facu sa stavom kao da je iznad svega.
uf.
i onda mi grissoma zamjene i ...
_________________ The woods are lovely, dark and deep, But I have promises to keep, And miles to go before I sleep, And miles to go before I sleep...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.