|
Sada je: čet 20 kol, 2026 1:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 The Pacific
The Pacific  Nakon što je 2001. godine na HBO-u premijerno prikazana hvaljena serija Združena braća (Band of Brothers), od ukupno 10 nastavaka, a u produkciji Stevenea Spielberga i toma Hanksa, ove nam godine stiže nova porcija priča iz Drugog svjetskog rata i to kroz miniseriju the Pacific, također u deset nastavaka. Dok je u Band of Brothers obrađen rat u zapadnoj Europi, od iskrcavanja u Normandiji pa sve do kapitulacije Njemačke, The Facific nam donosi priču o ratnim operacijama protiv Japana. Proračun miniserije je ogroman i kreće se u rasponu od 150 do 200 milijuna USD. Od poznatijih glumaca u seriji valja izdvojiti Williama Sadlera (Deep Space Nine, Roswell, Traveler) , Matta Cravena i Johna Sedu (Homicide: Life on Street, Kevin Hill). Nedavno je objavljen i prvi trailer, a možete ga pogledati ovdje. Za najnovije vijesti o miniseriji preporučujem fanovski site PacificFans.comKonačno, još uvijek nije poznato kad će serija doživjeti svoju premijeru na HBO-u, no neslužbeno se nagađa kako bi se to moglo dogoditi u rujnu ove godine.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sub 14 vel, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: The Pacific
Super, jedva čekam Gledao sam Združenu braću i serija mi je predobra, a inače volim ratne serije i filmove (npr. Spašavanje vojnika Ryana), tak da jedva čekam taj Pacific (po traileru mi se čini super)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 15 vel, 2009 6:02 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ovo čudo je krenulo jučer... prva epizoda prikazana. Baš me zanima. 

|
| pon 15 ožu, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Meni je onaj plakat apsolutno savršen. Kad lik sjedi onako izmrcvaren kao da se vratio sa trodnevnog partijanja i počinje se polako trijeznit i dolazit sebi, gubit halove, i gleda "Što je meni ovo trebalo?" :p
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 15 ožu, 2010 1:23 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
The Boz je napisao/la: Meni je onaj plakat apsolutno savršen. Kad lik sjedi onako izmrcvaren kao da se vratio sa trodnevnog partijanja i počinje se polako trijeznit i dolazit sebi, gubit halove, i gleda "Što je meni ovo trebalo?" :p Ovaj plakat ili?  Bio bi fora za avatar (ne film). 

|
| pon 15 ožu, 2010 1:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ne, onaj koji stoji na tramvajskim stanicama, al ga ne nalazim na netu...
|
| pon 15 ožu, 2010 4:07 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Odgledao pilot epizodu, za sada dosta obecava.
| čet 18 ožu, 2010 12:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Igrom slučaja sam se našao kraj plakata, pa sam fotkao. Izgleda kao da se lik vratio s tuluma mrtav, zgažen, i sad se tek dobiva, dolazi k sebi i misli si "koji je vrag meni ovo trebalo?" http://www.imagesforme.com/upload/37f3b2ba.jpg
|
| uto 23 ožu, 2010 2:07 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Izgleda da je bio lud tulum... Ja nabavio i drugu epizodu, ali još nisam pogledao. 

|
| uto 23 ožu, 2010 2:11 am |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Nda...pogledao prvih 5 epizoda...vrhunska serija, ali ipak lošija od Band of Brothers, koji je čisti klasik i uvjeren sam da nitko više neće tako dobro obraditi tematiku rata iz pogleda običnog vojnika.
Pacific me dosad više potaknuo na razmišljanje kako te kod kuće filaju idejom da se ideš boriti za svoju zemlju, obitelj i blabla, a zapravo si samo oruđe tamo nekog političkog vrha koji je donio neku odluku i nužno si im potreban za provođenje iste. Mladi i nadobudni muškarci srljaju u rat i onda ih prvo zapljusne slika iskusnijih boraca koji su duševno totalno prazni...Kad krene akcija, onda tek slijedi šok i nevjerica...Većina ih do kraja ne shvati da su samo brutalno iskorišteni, pod utjecajem propagande otrgnuti od svakodnevnog života i bačeni u pakao...
|
| pon 12 ruj, 2011 10:28 pm |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|